Підписатись
Жанна Замай, Zhanna Zamai, Zamay Zh., Zamaj Zh.
Жанна Замай, Zhanna Zamai, Zamay Zh., Zamaj Zh.
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Підтверджена електронна адреса в stu.cn.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
ПЕРСПЕКТИВА ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЧІА ЯК ФОРТИФІКАЦІЙНОЇ ДОБАВКИ ДО ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
ОЛ Гуменюк, ЖВ Замай, РМ Волкова, ОБ Хребтань, ВА Тітенко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 31-38, 2021
32021
Влияние гидрохимического состояния р. Стрижень на коррозионную стойкость металлоконструкций
ВГ Старчак, ЖВ Замай, ВА Дзюба
Экотехнологии и ресурсосбережение, 76-79, 2009
32009
Corrosion-electrochemical characteristics of some derivatives of quaternary imidazopyridinium salts
VG Starchak, ZV Zamai, EM Novikova, NA Kuzina, IN Kurmakova, ...
Russian journal of applied chemistry 69 (7), 987-989, 1996
31996
Evaluation of the ecological condition of water in the Desna river by measurement of the hydrochemical parameters
KT Zhanna Zamai
Materials of the conf. natural resources of border areas under a changing …, 2017
2*2017
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Ж Замай, О Гуменюк, Р Волкова, О Хребтань, С Цибуля
Технічні науки та технології, 135-144, 2021
12021
Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів
ЖВ Замай, ВА Дзюба, НП Буяльська
Технічні науки та технології, 286-292, 2020
12020
Эффективность очистки сточных вод биопрепаратами Био-Р1 ПРОМ и Фуд Палп Трит
ЖВ Замай, ВА Дзюба, АЕ Замай
Энерготехнологии и ресурсосбережение, 2011
12011
О коррозионно-электрохимических характеристиках некоторых производных четвертичных солей имидазопиридиния
ВГ Старчак, ЖВ Замай, ЕМ Новикова, НА Кузина, ИН Курмакова, ...
Журнал прикладной химии 69 (7), 1114-1117, 1996
11996
Безлактозні йогурти з додаванням рослинної сировини
О Вітряк, Ж Замай, К Фабріченко
Технічні науки та технології, 138-146, 2023
2023
Органічна хімія: методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія»
ЖВ Замай
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2023
2023
Загальна хімія: методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітньо-професійної програми «Екологія»
ЖВ Замай
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2023
2023
Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів: методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого …
КМ Іваненко, ЖВ Замай
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2023
2023
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива
Ж Замай, О Гуменюк, О Хребтань, С Пономаренко, К Іваненко
Технічні науки та технології, 126-135, 2022
2022
Ферментовані напої на рослинному молоці
ЖВ Замай, ДС Сорокіна
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Хімія в харчових технологіях. Модуль 3 «Фізична та колоїдна хімія»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за …
ЖВ Замай
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Наскрізна програма практики: методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо …
ОЛ Гуменюк, РМ Волкова, ЖВ Замай, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2022
2022
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива
КМ Іваненко, ОЛ Гуменюк, СІ Пономаренко, ЖВ Замай, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Технологія бродильних виробництв: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою" Харчові технології та інженерія …
ОЛ Гуменюк, ЖВ Замай
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія»: методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові …
ЖВ Замай
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі: методичні вказівки виконання курсового проєкту з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі …
ГВ Пасов, ВВ Кальченко, ЖВ Замай
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20