Подписаться
Olena Khrebtan / Олена Хребтань
Olena Khrebtan / Олена Хребтань
Подтвержден адрес электронной почты в домене stu.cn.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Дослідження якості та безпечності косметичних кремів для рук
ОБ Хребтань, АМ Кучинська
Вісник Чернігівського державного технологічного ун-ту. Серія: Технічні науки, 59, 2012
102012
Шляхи зниження забрудненості повітря робочої зони зварювальних дільниць
НМ Денисова
Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія …, 2012
42012
ПЕРСПЕКТИВА ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЧІА ЯК ФОРТИФІКАЦІЙНОЇ ДОБАВКИ ДО ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
ОЛ Гуменюк, ЖВ Замай, РМ Волкова, ОБ Хребтань, ВА Тітенко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 31-38, 2021
32021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Ж Замай, О Гуменюк, Р Волкова, О Хребтань, С Цибуля
Технічні науки та технології, 135-144, 2021
22021
Вплив обробки на електризованість пальтових вовняних тканин
O KHREBTAN
" INTERNATIONAL· SCIENTIFIC-· PRACTICAL· JOURNAL· COMMODITIES· AND· MARKETS …, 2013
22013
Ідентифікація волокнистого складу швейних товарів під час проведення товарознавчої експертизи
ОБ Хребтань, ІО Дудла, АМ Яковенко
Технічні науки та технології, 163-170, 2017
12017
Дослідження драпірування пальтових вовняних тканин з різними обробками
ЛГ Ніколайчук, ОБ Хребтань
Хмельницький: Вид-во ХНУ, 2013
12013
Особливості пофарбування пальтових вовняних тканин зі спеціальними обробками кислотними металокомплексними барвниками
ОБ Хребтань
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія …, 2013
12013
Стандартизація, метрологія та сертифікація: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 …
ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2023
2023
Особливості застосування печей для крафтових пекарень
РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2023
2023
Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот
ВМ Челябієва, ОМ Савченко
Чернігів: ЧНТУ, 2023
2023
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива
Ж Замай, О Гуменюк, О Хребтань, С Пономаренко, К Іваненко
Технічні науки та технології, 126-135, 2022
2022
Застосування ресторанних технологій під час війни
РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості: методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності …
ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів: методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою …
ОЛ Гуменюк, КМ Іваненко, РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Переддипломна практика: методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181" Харчові технології" галузі знань 18" Виробництво та технології" освітньо …
ОЛ Гуменюк, КМ Іваненко, РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Технологічна практика: методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181" Харчові технології" галузі знань 18" Виробництво та технології" ОПП …
КМ Іваненко, РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Вимоги до безпечності зернової сировини для підприємств харчової промисловості
ОБ Хребтань, РМ Волкова
Харків: ДБТУ, 2022
2022
Наскрізна програма практики: методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо …
ОЛ Гуменюк, РМ Волкова, ЖВ Замай, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2022
2022
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива
КМ Іваненко, ОЛ Гуменюк, СІ Пономаренко, ЖВ Замай, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20