Дослідження якості та безпечності косметичних кремів для рук ОБ Хребтань, АМ Кучинська Вісник Чернігівського державного технологічного ун-ту. Серія: Технічні науки, 59, 2012 | 10 | 2012 |
Шляхи зниження забрудненості повітря робочої зони зварювальних дільниць НМ Денисова Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія …, 2012 | 4 | 2012 |
ПЕРСПЕКТИВА ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЧІА ЯК ФОРТИФІКАЦІЙНОЇ ДОБАВКИ ДО ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ОЛ Гуменюк, ЖВ Замай, РМ Волкова, ОБ Хребтань, ВА Тітенко Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 31-38, 2021 | 3 | 2021 |
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження Ж Замай, О Гуменюк, Р Волкова, О Хребтань, С Цибуля Технічні науки та технології, 135-144, 2021 | 2 | 2021 |
Вплив обробки на електризованість пальтових вовняних тканин O KHREBTAN " INTERNATIONAL· SCIENTIFIC-· PRACTICAL· JOURNAL· COMMODITIES· AND· MARKETS …, 2013 | 2 | 2013 |
Ідентифікація волокнистого складу швейних товарів під час проведення товарознавчої експертизи ОБ Хребтань, ІО Дудла, АМ Яковенко Технічні науки та технології, 163-170, 2017 | 1 | 2017 |
Дослідження драпірування пальтових вовняних тканин з різними обробками ЛГ Ніколайчук, ОБ Хребтань Хмельницький: Вид-во ХНУ, 2013 | 1 | 2013 |
Особливості пофарбування пальтових вовняних тканин зі спеціальними обробками кислотними металокомплексними барвниками ОБ Хребтань Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія …, 2013 | 1 | 2013 |
Стандартизація, метрологія та сертифікація: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 … ОБ Хребтань Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2023 | | 2023 |
Особливості застосування печей для крафтових пекарень РМ Волкова, ОБ Хребтань Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2023 | | 2023 |
Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот ВМ Челябієва, ОМ Савченко Чернігів: ЧНТУ, 2023 | | 2023 |
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива Ж Замай, О Гуменюк, О Хребтань, С Пономаренко, К Іваненко Технічні науки та технології, 126-135, 2022 | | 2022 |
Застосування ресторанних технологій під час війни РМ Волкова, ОБ Хребтань Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022 | | 2022 |
Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості: методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності … ОБ Хребтань Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022 | | 2022 |
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів: методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою … ОЛ Гуменюк, КМ Іваненко, РМ Волкова, ОБ Хребтань Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022 | | 2022 |
Переддипломна практика: методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181" Харчові технології" галузі знань 18" Виробництво та технології" освітньо … ОЛ Гуменюк, КМ Іваненко, РМ Волкова, ОБ Хребтань Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022 | | 2022 |
Технологічна практика: методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181" Харчові технології" галузі знань 18" Виробництво та технології" ОПП … КМ Іваненко, РМ Волкова, ОБ Хребтань Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022 | | 2022 |
Вимоги до безпечності зернової сировини для підприємств харчової промисловості ОБ Хребтань, РМ Волкова Харків: ДБТУ, 2022 | | 2022 |
Наскрізна програма практики: методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо … ОЛ Гуменюк, РМ Волкова, ЖВ Замай, ОБ Хребтань Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2022 | | 2022 |
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива КМ Іваненко, ОЛ Гуменюк, СІ Пономаренко, ЖВ Замай, ОБ Хребтань Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022 | | 2022 |