Olena Khrebtan / Олена Хребтань
Olena Khrebtan / Олена Хребтань
Подтвержден адрес электронной почты в домене stu.cn.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Дослідження якості та безпечності косметичних кремів для рук
ОБ Хребтань, АМ Кучинська
Вісник Чернігівського державного технологічного ун-ту. Серія:«Технічні науки, 59, 2012
82012
Шляхи зниження забрудненості повітря робочої зони зварювальних дільниць
НМ Денисова
Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія …, 2012
42012
Вплив обробки на електризованість пальтових вовняних тканин
О Хребтань
Товари і ринки, 138-142, 2013
22013
Дослідження драпірування пальтових вовняних тканин з різними обробками
ЛГ Ніколайчук, ОБ Хребтань
Хмельницький: Вид-во ХНУ, 2013
12013
ПЕРСПЕКТИВА ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЧІА ЯК ФОРТИФІКАЦІЙНОЇ ДОБАВКИ ДО ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
ОЛ Гуменюк, ЖВ Замай, РМ Волкова, ОБ Хребтань, ВА Тітенко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 31-38, 2021
2021
ФОРТИФІКАЦІЯ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА ІННОВАЦІЙНИМИ ІНГРЕДІЄНТАМИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
Ж Замай, О Гуменюк, Р Волкова, О Хребтань, С Цибуля
Технічні науки та технології, 135-144, 2021
2021
Харчові технології: методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181" Харчові технології" галузі …
КМ Іваненко, СД Цибуля, ЖВ Замай, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2021
2021
Харчові технології: методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181" Харчові технології"
ОЛ Гуменюк, СД Цибуля, ЖВ Замай, ІА Костенко, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2021
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
ОЛ Гуменюк, СД Цибуля, РМ Волкова, ЖВ Замай, ОБ Хребтань
2021
Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хліба
ОЛ Гуменюк, СД Цибуля, ГВ Пасов, РМ Волкова, ЖВ Замай, ...
2021
Технічна мікробіологія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181" Харчові технології" освітньо-професійної …
ІО Сероштан, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2021
2021
Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова
ОВ Бусел, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2020
2020
Визначення оптимальних параметрів теплозахисних властивостей натуральних та синтетичних наповнювачів для виготовлення верхнього дитячого одягу
ІО Дудла, ОБ Хребтань
Технічні науки та технології, 170-180, 2019
2019
Обладнання підприємств торгівлі: методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Організація торгівлі» для студентів спеціальності 076" Підприємництво, торгівля …
ІО Дудла, ОБ Хребтань
Чернігів: ЧНТУ, 2019
2019
Дослідження впливу спеціальної обробки evo protect fsu на пілігуємість пальтових вовняних тканин
ОБ Хребтань
Chernihiv: CNUT, 2018
2018
ИДЕНТИФИКАЦИЯ ВОЛОКНИСТОГО СОСТАВА ШВЕЙНЫХ ТОВАРОВ ВО ВРЕМЯ ПРОВЕДЕНИЯ ТОВАРОВЕДЧЕСКОЙ ЭКСПЕРТИЗЫ
ОБ Хребтань, ІО Дудла, АМ Яковенко
Технические науки и технологии, 163-170, 2017
2017
Ідентифікація волокнистого складу швейних товарів під час проведення товарознавчої експертизи
АМ Яковенко, ІО Дудла, ОБ Хребтань
Чернігів: ЧНТУ, 2017
2017
Ідентифікація волокнистого складу швейних товарів під час проведення товарознавчої експертизи
ОБ Хребтань, ІО Дудла, АМ Яковенко
Технічні науки та технології, 163-170, 2017
2017
Застосування спеціальних обробок для покращення властивостей пальтових вовняних тканин
ОБ Хребтань
Чернігів: ЧНТУ, 2017
2017
Дослідження впливу обробок пальтових вовняних тканин на їх повітропроникність
ОБ Хребтань
Чернігів: ЧНТУ, 2016
2016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20