Підписатись
Olena Khrebtan / Олена Хребтань
Olena Khrebtan / Олена Хребтань
Підтверджена електронна адреса в stu.cn.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження якості та безпечності косметичних кремів для рук
ОБ Хребтань, АМ Кучинська
Вісник Чернігівського державного технологічного ун-ту. Серія: Технічні науки, 59, 2012
102012
Шляхи зниження забрудненості повітря робочої зони зварювальних дільниць
НМ Денисова
Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія …, 2012
42012
ПЕРСПЕКТИВА ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЧІА ЯК ФОРТИФІКАЦІЙНОЇ ДОБАВКИ ДО ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
ОЛ Гуменюк, ЖВ Замай, РМ Волкова, ОБ Хребтань, ВА Тітенко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 31-38, 2021
32021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Ж Замай, О Гуменюк, Р Волкова, О Хребтань, С Цибуля
Технічні науки та технології, 135-144, 2021
22021
Вплив обробки на електризованість пальтових вовняних тканин
O KHREBTAN
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 15 (1 …, 2013
22013
Ідентифікація волокнистого складу швейних товарів під час проведення товарознавчої експертизи
ОБ Хребтань, ІО Дудла, АМ Яковенко
Технічні науки та технології, 163-170, 2017
12017
Дослідження драпірування пальтових вовняних тканин з різними обробками
ЛГ Ніколайчук, ОБ Хребтань
Хмельницький: Вид-во ХНУ, 2013
12013
Особливості пофарбування пальтових вовняних тканин зі спеціальними обробками кислотними металокомплексними барвниками
ОБ Хребтань
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія …, 2013
12013
Стандартизація, метрологія та сертифікація: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 …
ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2023
2023
Особливості застосування печей для крафтових пекарень
РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2023
2023
Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот
ВМ Челябієва, ОМ Савченко
Чернігів: ЧНТУ, 2023
2023
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива
Ж Замай, О Гуменюк, О Хребтань, С Пономаренко, К Іваненко
Технічні науки та технології, 126-135, 2022
2022
Застосування ресторанних технологій під час війни
РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості: методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності …
ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів: методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою …
ОЛ Гуменюк, КМ Іваненко, РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Переддипломна практика: методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181" Харчові технології" галузі знань 18" Виробництво та технології" освітньо …
ОЛ Гуменюк, КМ Іваненко, РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Технологічна практика: методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181" Харчові технології" галузі знань 18" Виробництво та технології" ОПП …
КМ Іваненко, РМ Волкова, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
Вимоги до безпечності зернової сировини для підприємств харчової промисловості
ОБ Хребтань, РМ Волкова
Харків: ДБТУ, 2022
2022
Наскрізна програма практики: методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо …
ОЛ Гуменюк, РМ Волкова, ЖВ Замай, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2022
2022
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива
КМ Іваненко, ОЛ Гуменюк, СІ Пономаренко, ЖВ Замай, ОБ Хребтань
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20