Підписатись
Оксана Кочубей-Литвиненко
Оксана Кочубей-Литвиненко
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія отримання та первинного оброблення молока: підручник
ОВ Кочубей-Литвиненко, НМ Ющенко
К.: НУХТ, 211, 2013
292013
Инновационные подходы в технологии молочных продуктов на основе эффектов кавитации
ОН Красуля, ИЮ Потороко, О Кочубей-Литвиненко, ...
Вестник Южно-Уральского государственного университета. Серия: Пищевые и …, 2015
272015
Сироватка молочна–біологічно цінний продукт
ОА Чернюшок, ОВ Кочубей–Литвиненко, ВП Василів, ...
Харчова наука і технологія, 40-42, 2011
222011
Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. Довідник
ОМ Скарбовійчук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок, ВГ Федоров
НУХТ, 2012
212012
Нові продукти для раціонів військово-службовців
АІ Українець, ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко, ...
Київ: Сталь, 2017
182017
Вплив імпульсного електромагнитного поля на життєздатність Escherichia Coli в модельному розчині води
РС Святненко, АІ Маринін, АІ Українець, О Кочубей-Литвиненко
142016
A study of the effect of enriched whey powder on the quality of a special-purpose bread
A Ukrainets, O Kochubei-Lytvynenko, O Bilyk, V Zakharevych, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 32-41, 2016
132016
Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content
G Polishchuk, N Breus, I Shevchenko, V Gnitsevych, T Yudina, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 24-30, 2020
122020
Способ обогащения молочной сыворотки коллоидными частицами биогенных металлов Mg и Mn, перспективы ее использования
ОВ Кочубей-Литвиненко, ЕА Билык, ВВ Олишевский, АИ Маринин, ...
Пищевая промышленность: наука и технологии, 36-42, 2015
122015
Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктів
РС Святненко, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко
112017
Scientific explanation of composition of acidophilic-whey ice cream, enriched with protein
G Polishchuk, O Kochubei-Lytvynenko, O Bass, A Mykhalevych, V Sapigа
102021
Astabilizing system for butter pastes based on the dry concentrates of milk protein
O Kochubei-Lytvynenko, О Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 30-36, 2018
102018
Використання сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та марганцем у виробництві січених напівфабрикатів
ОА Чернюшок, О Кочубей-Литвиненко
102018
Нові підходи до мікроелементного збагачення сухих концентратів із молочної сироватки
О Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок
102017
Пищевая сонохимия в технологии молочных продуктов
ОН Красуля, ВН Богуш, ОВ Кочубей-Литвиненко, НА Тихомирова
Молочная река, 14-16, 2014
102014
Research of milk fat oxidation processes during storage of butter pastes.
O Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk, V Pasichnyi, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
92020
Вплив імпульсних електричних полів на склад і властивості незбираного молока
РС Святненко, АІ Українець, АІ Маринін, О Кочубей-Литвиненко
92016
Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів: підручник
ГЄ Поліщук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ТГ Осьмак, ОО Басс
Київ: НУХТ, 222, 2020
72020
Study of the influence of buckwheat flour and flax seeds on consumption properties of long-stored bakery products
Y Bondarenko, L Mykhonik, O Bilyk, O Kochubei-Lytvynenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 9-18, 2019
72019
Quality assessment of proteins in cooked sausages with food compositions
O Fursik, I Strashynskyi, V Pasichnyi, O Kochubei-Lytvynenko
72018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20