Подписаться
Volodymyr Vyshniak / Володимир Вишняк / Владимир Вишняк
Volodymyr Vyshniak / Володимир Вишняк / Владимир Вишняк
Национальный университет пищевых технологий
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Investigation of the morphology of the van der Waals surface of the InSe single crystal
AI Dmitriev, VV Vishnjak, GV Lashkarev, VL Karbovskyi, ZD Kovaljuk, ...
Physics of the Solid State 53, 622-633, 2011
302011
Исследование морфологии ван-дер-ваальсовой поверхности монокристалла InSe
АИ Дмитриев, ВВ Вишняк, ГВ Лашкарев, ВЛ Карбовский, ЗД Ковалюк, ...
Физика твердого тела 53 (3), 579-589, 2011
212011
Possibility of graphene growth by close space sublimation
MV Sopinskyy, VS Khomchenko, VV Strelchuk, AS Nikolenko, ...
Nanoscale Research Letters 9, 1-6, 2014
142014
METHODS FOR DETERMINING THE BOTANICAL ORIGIN OF HONEY
IG Leonora Adamchuk, Vladyslav Sukhenko, Oleksandra Akulonok, Tetiana ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 14 (https://potravinarstvo …, 2020
11*2020
Controlled synthesis and characterization of highly ordered core–shell nickel–carbon nanoparticle arrays on the van der Waals surfaces of layered semiconductor crystals
AP Bakhtinov, VM Vodopyanov, ZR Kudrynskyi, MZ Kovalyuk, ...
physica status solidi (a) 211 (2), 342-350, 2014
112014
Identification of beeswax and its falsification by the method of infrared spectroscopy
VD Volodymyr Vyshniak, Oleg Dimitriev, Svіtlana Litvynchuk
Ukrainian Food Journal 7 (3), 421-433, 2018
10*2018
Scanning tunneling microscopy of Au nanoformations on Si (111) and Si (110) surfaces
VL Karbivskyy, VV Vyshniak, VH Kasiyanenko
Journal of Advanced Microscopy Research 6 (4), 278-286, 2011
72011
Морфология, химический состав и электрические характеристики гибридных структур, выращенных на основе нанокомпозита (Ni− C) на ван-дер-ваальсовой поверхности (0001) GaSe
АП Бахтинов, ВН Водопьянов, ЗД Ковалюк, ЗР Кудринский, ВВ Нетяга, ...
52014
Spectroscopic study of the fluorescent dyes interaction with DNA
IV Valyukh, VV Vyshnyak, АV Slobodyanyuk, SM Yarmoluk
Functional materials 10 (3), 528-533, 2003
52003
Вплив швидкості Фермі на коефіцієнт трансмісії квазіелектронів Дірака-Вейля в однобар’єрній графеновій структурі
АМ Король, ВВ Вишняк, ІВ Гуцало
32016
Investigation of vibration anharmonicity in the crystal lattice of the mixed composition apatites
VL Karbivskyy, AP Shpak, NA Kurgan, VV Vishnyak, OP Dimitriev, ...
Functional materials, 2011
32011
Morphology, chemical composition, and electrical characteristics of hybrid (Ni-C) nanocomposite structures grown on the van der Waals GaSe (0001) surface
AP Bakhtinov, VN Vodop’yanov, ZD Kovalyuk, ZR Kudrynskyi, ...
Physics of the Solid State 56, 2118-2130, 2014
22014
IR SPECTROSCOPY OF FOOD MIXTURES CONTAINING BEE POLLEN
KB Volodymyr Vyshniak, Svitlana Litvynchuk
65th International Conference for Students of Physics and Natural Sciences …, 2022
2022
INFRARED SPECTROSCOPY REFLECTION OF MULTICOMPONENT FOOD POWDERS
V Vyshniak, S Litvynchuk, V Nosenko, K Boatri
Редакційна колегія, 129, 2021
2021
Фізика для харчових технологій. Змістовий модуль 1. Фізичні основи механіки, молекулярної фізики та термодинаміки
ВЄ Носенко, ГІ Шатковська, ІВ Гуцало, ВВ Вишняк
2021
О возможности использования метода БИК-спектроскопии для анализа качества пчелиного воска
ВЕ Носенко, ВВ Вишняк
2019
Виявлення фальсифікатів бджолиного воску методом інфрачервоної спектроскопії відбивання
ВПД В. В. Вишняк, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко, Ю. В. Коробка
Наукові праці НУХТ 25 (4), 160 - 166, 2019
2019
Промисловий контроль якості воскової сировини методом БІЧ-спектроскопії
АО Дробот, ВВ Вишняк, ВП Домбровський
2018
Порівняльний аналіз ІЧ-спектрів відбивання бджолиного обніжжя та інших сипких продуктів (цукор, сіль, сода)
Т Білошицька, В Гальченко, О Добровольська, ВВ Вишняк
2018
Контроль якості та регіону походження меду методом ЯМР
ЮП Коробка, А Д’яченко, ВВ Вишняк
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20