Development of amino acid balanced food systems based on wheat flour and oilseed meal V Papchenko, T Matveeva, S Bochkarev, A Belinska, E Kunitsia, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 66-76, 2020 | 15 | 2020 |
Дослідження фракціонування пальмової олії ЛМ Кузнецова, ПФ Петік, ІМ Демидов, ВЮ Папченко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2012 | 12 | 2012 |
Технологічні аспекти процесу екстракції рослинних олій ВЛ Остроушко, ВЮ Папченко Вісник Національного технічного університету «ХПІ».–Харків: НТУ «ХПІ, 117-120, 2012 | 12 | 2012 |
Development of the protein-fatty base of the sugar confectionery for nutrition of the sportsmen S Bochkarev, V Papchenko, T Matveeva, A Belinska, V Rudniev Technology Audit And Production Reserves 5 (3), 31, 2016 | 11 | 2016 |
Estimation of the Measurements’ Accuracy During the Production of the New Liquor" Mentina" OM Piven, TV Chunikhina, VY Papchenko, VV Kumpitskaya Technical University of Sofia, 2017 | 8 | 2017 |
Экстрагирование в системе “твердое тело–жидкость” ВЛ Остроушко, ВЮ Папченко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (58)), 12-14, 2012 | 7 | 2012 |
Узагальнення наукових основ одержання харчових барвників ВЮ Папченко, ЛМ Кузнецова Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2015 | 5 | 2015 |
Отримання монодіацилгліцеридів з триацилгліцеридів соняшникової олії АП Мельник Вісник Національного технічного університету «ХПІ»: зб. наук. праць, 56-60, 2004 | 5 | 2004 |
Розробка білковожирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів СВ Бочкарев, ВЮ Папченко, ТВ Матвєєва, АП Бєлінська, ВА Руднєв Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (31)), 58-64, 2016 | 4 | 2016 |
Получение моно-, диацилглицеринов и этаноламидов амидированием масел. Получение. Применение. АП Мельник, ТВ Матвеева, ВЮ Папченко LAP Lambert academic publishing, 2013 | 4 | 2013 |
The measurement uncertainty analysis of the oil concentration in the sunflower seed Igor Zakharov, Tetiana Chunikhina, Victoriia Papchenko 2019 IEEE 8th International Conference on Advanced Optoelectronics and …, 2019 | 3 | 2019 |
Investigation of anthoicians availability in sunflower seed husks V Papchenko, T Matveeva, A Belinska, V Rudniev, O Zviahintseva, ... Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (36)), 31-34, 2017 | 3 | 2017 |
Технологія моно-, діацилгліцеринів та діетаноламінів жирних кислот амідуванням соняшникової олії ВЮ Папченко Папченко Вікторія Юріївна.–X.: 2011.–20 с, 2011 | 3 | 2011 |
Исследование кинетики получения глицерина ВЮ Папченко Наука и образование, 64-66, 2015 | 2* | 2015 |
Дослідження одержання поверхнево-активних циклічних азотовмісних органічних речовин АП Мельник, ТВ Матвєєва, СО Крамарев, СГ Малік, ВЮ Папченко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2015 | 2 | 2015 |
Отримання поверхнево-активних моно- та діацилгліцеринів амідуванням лляної олії АП МЕЛЬНИК, СГ МАЛІК, СО КРАМАРЕВ, ТВ МАТВЄЄВА, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (6 (62)), 2013 | 2 | 2013 |
Нові наукові розробки у галузі харчових технологій ВЮ Папченко НТУ" ХПІ", 2013 | 2 | 2013 |
Дослідження одержання кисень-, азотовмісних похідних жирних кислот амідуванням соняшникової олії АП Мельник, ВЮ Папченко, ТВ Матвєєва, СГ Малік, СЮ Крамарев Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2012 | 2 | 2012 |
Дослідження одержання азото-, кисеньвмісних похідних жирних кислот амідуванням соняшникової олії діетаноламіном ВЮ Папченко, АП Мельник Вісник національного технічного університету “Харківський політехнічний …, 2010 | 2 | 2010 |
Невизначеність вимірювань при виконанні кількісного хімічного аналізу насіння соняшника ІП Захаров, ТВ Чуніхіна, ВЮ Папченко, ТВ Матвєєва Український метрологічний журнал/Ukrainian Metrological Journal, 182-185, 2020 | 1 | 2020 |