Подписаться
Вікторія Папченко, Victoriia Papchenko
Вікторія Папченко, Victoriia Papchenko
Український науково-дослідний інститут олій та жирів НААН
Подтвержден адрес электронной почты в домене fatoil-kharkov.com
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Development of amino acid balanced food systems based on wheat flour and oilseed meal
V Papchenko, T Matveeva, S Bochkarev, A Belinska, E Kunitsia, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 66-76, 2020
152020
Дослідження фракціонування пальмової олії
ЛМ Кузнецова, ПФ Петік, ІМ Демидов, ВЮ Папченко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2012
122012
Технологічні аспекти процесу екстракції рослинних олій
ВЛ Остроушко, ВЮ Папченко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ».–Харків: НТУ «ХПІ, 117-120, 2012
122012
Development of the protein-fatty base of the sugar confectionery for nutrition of the sportsmen
S Bochkarev, V Papchenko, T Matveeva, A Belinska, V Rudniev
Technology Audit And Production Reserves 5 (3), 31, 2016
112016
Estimation of the Measurements’ Accuracy During the Production of the New Liquor" Mentina"
OM Piven, TV Chunikhina, VY Papchenko, VV Kumpitskaya
Technical University of Sofia, 2017
82017
Экстрагирование в системе “твердое тело–жидкость”
ВЛ Остроушко, ВЮ Папченко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (58)), 12-14, 2012
72012
Узагальнення наукових основ одержання харчових барвників
ВЮ Папченко, ЛМ Кузнецова
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2015
52015
Отримання монодіацилгліцеридів з триацилгліцеридів соняшникової олії
АП Мельник
Вісник Національного технічного університету «ХПІ»: зб. наук. праць, 56-60, 2004
52004
Розробка білковожирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів
СВ Бочкарев, ВЮ Папченко, ТВ Матвєєва, АП Бєлінська, ВА Руднєв
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (31)), 58-64, 2016
42016
Получение моно-, диацилглицеринов и этаноламидов амидированием масел. Получение. Применение.
АП Мельник, ТВ Матвеева, ВЮ Папченко
LAP Lambert academic publishing, 2013
42013
The measurement uncertainty analysis of the oil concentration in the sunflower seed
Igor Zakharov, Tetiana Chunikhina, Victoriia Papchenko
2019 IEEE 8th International Conference on Advanced Optoelectronics and …, 2019
32019
Investigation of anthoicians availability in sunflower seed husks
V Papchenko, T Matveeva, A Belinska, V Rudniev, O Zviahintseva, ...
Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (36)), 31-34, 2017
32017
Технологія моно-, діацилгліцеринів та діетаноламінів жирних кислот амідуванням соняшникової олії
ВЮ Папченко
Папченко Вікторія Юріївна.–X.: 2011.–20 с, 2011
32011
Исследование кинетики получения глицерина
ВЮ Папченко
Наука и образование, 64-66, 2015
2*2015
Дослідження одержання поверхнево-активних циклічних азотовмісних органічних речовин
АП Мельник, ТВ Матвєєва, СО Крамарев, СГ Малік, ВЮ Папченко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2015
22015
Отримання поверхнево-активних моно- та діацилгліцеринів амідуванням лляної олії
АП МЕЛЬНИК, СГ МАЛІК, СО КРАМАРЕВ, ТВ МАТВЄЄВА, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (6 (62)), 2013
22013
Нові наукові розробки у галузі харчових технологій
ВЮ Папченко
НТУ" ХПІ", 2013
22013
Дослідження одержання кисень-, азотовмісних похідних жирних кислот амідуванням соняшникової олії
АП Мельник, ВЮ Папченко, ТВ Матвєєва, СГ Малік, СЮ Крамарев
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2012
22012
Дослідження одержання азото-, кисеньвмісних похідних жирних кислот амідуванням соняшникової олії діетаноламіном
ВЮ Папченко, АП Мельник
Вісник національного технічного університету “Харківський політехнічний …, 2010
22010
Невизначеність вимірювань при виконанні кількісного хімічного аналізу насіння соняшника
ІП Захаров, ТВ Чуніхіна, ВЮ Папченко, ТВ Матвєєва
Український метрологічний журнал/Ukrainian Metrological Journal, 182-185, 2020
12020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20