Наукові основи технологічних процесів одержання модифікованого лляного волокна МІ Валько ступеня доктора техн. наук: спец. 05.18. 03 «Первинна обробка та зберігання …, 2002 | 7 | 2002 |
Технологія виробництва натуральних харчових барвників КА Ковалевський, ОІ Мамай, МІ Валько, ОД Шанін, ТО Кузьміна Вісник Херсонського національного технічного університету, 155-159, 2017 | 3 | 2017 |
Удосконалення технології овочевих маринадів МІ Валько, ГА Тіхосова, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Вісник Херсонського національного технічного університету, 113-117, 2016 | 3 | 2016 |
Дослідження способів отримання і хімічного складу біологічно активних харчових добавок із вторинної сировини виноробства. ОІ Мамай, ОИ Мамай, КА Ковалевський, МІ Валько, ТО Кузьміна ТДАТУ, 2021 | 2 | 2021 |
Обладнання для виробництва плодових, коньячних спиртів та спирту-ректифікату КА Ковалевський, МІ Валько, ТО Кузьміна, ОІ Мамай, ОД Шанін Вісник Херсонського національного технічного університету, 142-148, 2016 | 2 | 2016 |
Напрямки розвитку технології котонізації льоносировини ОП Домбровська, СМ Коб'яков, МІ Валько Легка промисловість, 2005 | 2 | 2005 |
Дослідження автолізату винних дріжджів. КА Ковалевський, КА Ковалевский, ОІ Мамай, МІ Валько, ТО Кузьміна ТДАТУ, 2021 | 1 | 2021 |
Розроблення блок-схеми виробництва томатного кетчупу на основі концентрованих томат-продуктів МІ Валько, ОВ Стоянова, ВО Короленко, ПМ Валько, ІВ Ільюшенков Вісник Херсонського національного технічного університету, 103-108, 2018 | 1 | 2018 |
Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств МІ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Вісник Херсонського національного технічного університету, 107-112, 2016 | 1 | 2016 |
РОЗРОБКА ДИНАМІЧНОЇ МОДЕЛІ ПНЕВМОІМПУЛЬСНОГО ПРИСТРОЮ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ЛЛЯНОГО СИРЦЮ СВ Карманов, МІ ВАЛЬКО ВІСНИК, 200892, 2007 | 1 | 2007 |
Перспективи введення вібраційних дій у процес тіпання льону ОО Лобов, СА Русанов, МІ Валько Легка промисловість, 2006 | 1 | 2006 |
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ЯКОСТІ HACCP У ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ МІ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, ОІ Мамай, ТО Яковенко Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 203-214, 2024 | | 2024 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ЕКСТРАКЦІЇ ФЕНОЛЬНИХ РЕЧОВИН ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ДЕСЕРТНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ ОІ Мамай, МІ Валько, ТО Яковенко, КВ Зубкова, ОВ Стоянова Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 14 (2), 2024 | | 2024 |
РОЗРОБЛЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОНЬЯКУ АО Сова, ТО Кузьміна, ОІ Мамай, МІ Валько Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 12 (2), 2022 | | 2022 |
Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону. МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь ОЛДІ-ПЛЮС, 2021 | | 2021 |
Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення. МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь ТДАТУ, 2021 | | 2021 |
Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин. МІ Валько, НИ Валько, ОО Голишев Книжкове вид-во ФОП Вишемирський ВС, 2020 | | 2020 |
Дослідження винограду для виробництва білого спеціального вина типу портвейн. МІ Валько, НИ Валько, ЄА Прудцька Книжкове видавництво ФОП Вишемирський ВС, 2020 | | 2020 |
Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів. МІ Валько, НИ Валько, ОІ Мамай, ДМ Халупенко Книжкове видавництво ФОП Вишемирський ВС, 2020 | | 2020 |
Розроблення методу аналізування лляного волокна на основі його акустичних властивостей ТО Кузьміна, МБ Єдинович, ВС Толмачов, МІ Валько, ОІ Мамай Стандартизація. Сертифікація. Якість, 44-54, 2019 | | 2019 |