Підписатись
Микола Валько
Микола Валько
Kherson National Technical University
Підтверджена електронна адреса в kntu.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові основи технологічних процесів одержання модифікованого лляного волокна
МІ Валько
ступеня доктора техн. наук: спец. 05.18. 03 «Первинна обробка та зберігання …, 2002
72002
Технологія виробництва натуральних харчових барвників
КА Ковалевський, ОІ Мамай, МІ Валько, ОД Шанін, ТО Кузьміна
Вісник Херсонського національного технічного університету, 155-159, 2017
32017
Удосконалення технології овочевих маринадів
МІ Валько, ГА Тіхосова, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Вісник Херсонського національного технічного університету, 113-117, 2016
32016
Дослідження способів отримання і хімічного складу біологічно активних харчових добавок із вторинної сировини виноробства.
ОІ Мамай, ОИ Мамай, КА Ковалевський, МІ Валько, ТО Кузьміна
ТДАТУ, 2021
22021
Обладнання для виробництва плодових, коньячних спиртів та спирту-ректифікату
КА Ковалевський, МІ Валько, ТО Кузьміна, ОІ Мамай, ОД Шанін
Вісник Херсонського національного технічного університету, 142-148, 2016
22016
Напрямки розвитку технології котонізації льоносировини
ОП Домбровська, СМ Коб'яков, МІ Валько
Легка промисловість, 2005
22005
Дослідження автолізату винних дріжджів.
КА Ковалевський, КА Ковалевский, ОІ Мамай, МІ Валько, ТО Кузьміна
ТДАТУ, 2021
12021
Розроблення блок-схеми виробництва томатного кетчупу на основі концентрованих томат-продуктів
МІ Валько, ОВ Стоянова, ВО Короленко, ПМ Валько, ІВ Ільюшенков
Вісник Херсонського національного технічного університету, 103-108, 2018
12018
Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств
МІ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Вісник Херсонського національного технічного університету, 107-112, 2016
12016
РОЗРОБКА ДИНАМІЧНОЇ МОДЕЛІ ПНЕВМОІМПУЛЬСНОГО ПРИСТРОЮ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ЛЛЯНОГО СИРЦЮ
СВ Карманов, МІ ВАЛЬКО
ВІСНИК, 200892, 2007
12007
Перспективи введення вібраційних дій у процес тіпання льону
ОО Лобов, СА Русанов, МІ Валько
Легка промисловість, 2006
12006
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ЯКОСТІ HACCP У ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
МІ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, ОІ Мамай, ТО Яковенко
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 203-214, 2024
2024
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ЕКСТРАКЦІЇ ФЕНОЛЬНИХ РЕЧОВИН ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ДЕСЕРТНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
ОІ Мамай, МІ Валько, ТО Яковенко, КВ Зубкова, ОВ Стоянова
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 14 (2), 2024
2024
РОЗРОБЛЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОНЬЯКУ
АО Сова, ТО Кузьміна, ОІ Мамай, МІ Валько
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 12 (2), 2022
2022
Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.
МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь
ОЛДІ-ПЛЮС, 2021
2021
Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення.
МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь
ТДАТУ, 2021
2021
Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин.
МІ Валько, НИ Валько, ОО Голишев
Книжкове вид-во ФОП Вишемирський ВС, 2020
2020
Дослідження винограду для виробництва білого спеціального вина типу портвейн.
МІ Валько, НИ Валько, ЄА Прудцька
Книжкове видавництво ФОП Вишемирський ВС, 2020
2020
Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів.
МІ Валько, НИ Валько, ОІ Мамай, ДМ Халупенко
Книжкове видавництво ФОП Вишемирський ВС, 2020
2020
Розроблення методу аналізування лляного волокна на основі його акустичних властивостей
ТО Кузьміна, МБ Єдинович, ВС Толмачов, МІ Валько, ОІ Мамай
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 44-54, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20