Підписатись
Микола Валько
Микола Валько
Kherson National Technical University
Підтверджена електронна адреса в kntu.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові основи технологічних процесів одержання модифікованого лляного волокна
МІ Валько
ступеня доктора техн. наук: спец. 05.18. 03 «Первинна обробка та зберігання …, 2002
72002
Удосконалення технології овочевих маринадів
МІ Валько, ГА Тіхосова, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Вісник Херсонського національного технічного університету, 113-117, 2016
32016
Технологія виробництва натуральних харчових барвників
КА Ковалевський, ОІ Мамай, МІ Валько, ОД Шанін, ТО Кузьміна
Вісник Херсонського національного технічного університету, 155-159, 2017
22017
Обладнання для виробництва плодових, коньячних спиртів та спирту-ректифікату
КА Ковалевський, МІ Валько, ТО Кузьміна, ОІ Мамай, ОД Шанін
Вісник Херсонського національного технічного університету, 142-148, 2016
22016
Напрямки розвитку технології котонізації льоносировини
ОП Домбровська, СМ Коб'яков, МІ Валько
Легка промисловість, 2005
22005
Розроблення блок-схеми виробництва томатного кетчупу на основі концентрованих томат-продуктів
МІ Валько, ОВ Стоянова, ВО Короленко, ПМ Валько, ІВ Ільюшенков
Вісник Херсонського національного технічного університету, 103-108, 2018
12018
РОЗРОБКА ДИНАМІЧНОЇ МОДЕЛІ ПНЕВМОІМПУЛЬСНОГО ПРИСТРОЮ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ЛЛЯНОГО СИРЦЮ
СВ Карманов, МІ ВАЛЬКО
ВІСНИК, 200892, 2007
12007
Перспективи введення вібраційних дій у процес тіпання льону
ОО Лобов, СА Русанов, МІ Валько
Легка промисловість, 2006
12006
РОЗРОБЛЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОНЬЯКУ
АО Сова, ТО Кузьміна, ОІ Мамай, МІ Валько
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 12 (2), 2022
2022
Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.
МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь
ОЛДІ-ПЛЮС, 2021
2021
Дослідження автолізату винних дріжджів.
КА Ковалевський, КА Ковалевский, ОІ Мамай, МІ Валько, ТО Кузьміна
ТДАТУ, 2021
2021
Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення.
МІ Валько, НИ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова, СВ Бобирь
ТДАТУ, 2021
2021
Дослідження способів отримання і хімічного складу біологічно активних харчових добавок із вторинної сировини виноробства.
ОІ Мамай, ОИ Мамай, КА Ковалевський, МІ Валько, ТО Кузьміна
ТДАТУ, 2021
2021
Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин.
МІ Валько, НИ Валько, ОО Голишев
Книжкове вид-во ФОП Вишемирський ВС, 2020
2020
Дослідження винограду для виробництва білого спеціального вина типу портвейн.
МІ Валько, НИ Валько, ЄА Прудцька
Книжкове видавництво ФОП Вишемирський ВС, 2020
2020
Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів.
МІ Валько, НИ Валько, ОІ Мамай, ДМ Халупенко
Книжкове видавництво ФОП Вишемирський ВС, 2020
2020
Розроблення методу аналізування лляного волокна на основі його акустичних властивостей
ТО Кузьміна, МБ Єдинович, ВС Толмачов, МІ Валько, ОІ Мамай
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 44-54, 2019
2019
УЗАГАЛЬНЕННЯ ТЕОРЕМИ КАЧЧІОПОЛЛІ-БАНАХА
ВІ Кузьмич, МІ Валько, ПМ Валько, ТО Яковенко
Прикладні питання математичного моделювання, 19-26, 2018
2018
АПАРАТИ ДЛЯ РОЗДІЛЕННЯ ПРОДУКТІВ ВИНОРОБСТВА
КА Ковалевський, МІ Валько, ОІ Мамай, ТО Кузьмина, ТО Яковенко
Scientific Works 82 (1), 2018
2018
Технологія переробки вторинних продуктів виноробства і некондиційної сировини
КА Ковалевський, ОІ Мамай, МІ Валько, ПМ Валько, ТО Яковенко
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20