Впровадження дистанційного навчання–вимога сучасності ІГ Власенко Вінниця: ВТЕІ КНТЕУ, 12-14, 2017 | 19 | 2017 |
Мікробіологія молока і молочних продуктів ОМ Бергілевич, ВВ Касянчук, ІГ Власенко, МД Кухтін Суми: Університетська книга, 2010 | 11 | 2010 |
Стан світового ринку молока і молочної продукції та особливості його формування в Україні ІГ Власенко Інноваційна економіка, 38-41, 2013 | 8 | 2013 |
Нові системи управління якістю та безпекою молока-сировини ВВ Власенко, НВ Новгородська, ЛМ Крижак Вінниця, 2013 | 6 | 2013 |
Сучасна оцінка молочних продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного призначення ІГ Власенко Вінниця:«Едельвейс і К, 2008 | 6 | 2008 |
Мікробіологія молока та молочних продуктів ВГ Скибіцький, ВВ Власенко, ІГ Власенко, МВ Мельник, ФЖ Ібатулліна, ... Вінниця:«Едельвейс і К, 2008 | 6 | 2008 |
Аграрна сфера у забезпеченні продовольчого ринку України ІГ Власенко Інноваційна економіка, 234-237, 2013 | 5 | 2013 |
Детекція збудника туберкульозу в системі крові ІГ Власенко Вінница, 2009 | 5 | 2009 |
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку І Власенко, Т Семко Товари і ринки, 50-59, 2019 | 4 | 2019 |
Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет І Власенко, В Власенко Товари і ринки, 47–56-47–56, 2018 | 4 | 2018 |
друг. Изучение термической устойчивости возбудителя туберкулеза в автоклавированых препаратах ВВ Власенко, ІГ Власенко, АП Лисенко Научно-технический бюллетень, Харков, 71-77, 2006 | 4 | 2006 |
Використання протеолітичних властивостей лактококів в виробництві молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення ВВ Власенко, ІГ Власенко, ОО Шуляк, АМ Соломон Матеріали П Міжнарод. наук.-практ. конф.«Науковий потенціал світу 1, 9-11, 2005 | 4 | 2005 |
Технологія переробки та зберігання тваринницької продукції ВВ Власенко, МД Гаврилюк, ЛМ Середа, ВВ Кольчак, ПП Бігун, ... Вінниця,«ГІПАНІС», 2004.–92 с, 2004 | 4 | 2004 |
Технологія продуктів забою тварин ВВ Власенко, ІГ Береза, МІ Машкін, ПВ Микитюк, ЛП Середа, ... Вінниця: Віноблдрукарня, 1999 | 4 | 1999 |
Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку І Власенко, І Власенко, В Клименко Товари і ринки, 48–58-48–58, 2016 | 3 | 2016 |
Впровадження системи ХАССП у контексті підвищення конкурентоздатності харчової продукції підприємств України ІГ Власенко Інноваційна економіка, 89-93, 2013 | 3 | 2013 |
Мікробіологічне дослідження сиру ВВ Власенко, ІГ Власенко Технічна мікробіологія. Вінниця, 2011 | 3 | 2011 |
Мікробіологія молока та мо-локопродуктів. Навчальний посібник. ВВ Власенко, ІГ Конопко, ІВ Березовський Вінниця:«Гіпаніс», 2006., 2008 | 3 | 2008 |
Екологічна безпечність та якість продукції агропромислового виробництва ІГ Власенко ІГ Власенко, ЛМ Середа, ВВ Власенко, МА Дзюмак _ Вінниця: Едельвейс і К, 2007 | 3 | 2007 |
Використання нізину у виробництві варених ковбас фунціонального спрямування ВВ Власенко, ІГ Власенко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 2 | 2016 |