Підписатись
Власенко Ірина / Vlasenko Iryna / Vlasenko Irina / Власенко Ирина
Власенко Ірина / Vlasenko Iryna / Vlasenko Irina / Власенко Ирина
Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ/Vinnytsia Institute of Trade and Economics of State
Підтверджена електронна адреса в vtei.com.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Впровадження дистанційного навчання–вимога сучасності
ІГ Власенко
Дистанційне навчання як сучасна освітня технологія, 12-14, 2017
382017
Фізіологія та гігієна харчування: навчальний посібник
ВВ Власенко, ІГ Власенко
Вінниця: ТОВ «Меркюрі Поділля, 2012
372012
Мікробіологія молока і молочних продуктів
ОМ Бергілевич, ВВ Касянчук, ІГ Власенко, МД Кухтін
Суми: Університетська книга 9, 45-46, 2010
362010
Оцінка якості та безпеки харчових продуктів на основі принципів ХАССП
ВВ Власенко, ІГ Власенко, ЮО Савко
Проблеми зооінженерної та ветеринарної медицини. Збірник наукових праць …, 0
15
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР
МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко
Х.: Світ Книг, 2021
142021
Innovative approaches to the development of a new sour milk product.
I Vlasenko, V Bandura, T Semko, L Fialkovska, O Ivanishcheva, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
92021
Стан світового ринку молока і молочної продукції та особливості його формування в Україні
ІГ Власенко
Інноваційна економіка, 38-41, 2013
92013
Аграрна сфера у забезпеченні продовольчого ринку України
ІГ Власенко
Інноваційна економіка, 234-237, 2013
92013
Мікробіологія молока та молочних продуктів
ВГ Скибіцький, ВВ Власенко, ІГ Власенко, МВ Мельник, ФЖ Ібатулліна, ...
Вінниця:«Едельвейс і К, 2008
92008
Технологія продуктів забою тварин
ВВ Власенко, ІГ Береза, МІ Машкін, ПВ Микитюк, ЛП Середа, ...
Вінниця: Віноблдрукарня, 1999
91999
Нові системи управління якістю та безпекою молока-сировини
ВВ Власенко, НВ Новгородська, ЛМ Крижак
Вінниця, 2013
82013
Гігієна та санітарія переробних підприємств
МП Головко, І Власенко, ТМ Головко, ТВ Семко
Харків: Світ книг, 2022
72022
Інновації у виробництві твердих сирів
ІГ Власенко, ТВ Семко, СВ Гирич
: монографія. Вінниця: РВВ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 144 с., 2021
72021
Впровадження системи ХАССП у контексті підвищення конкурентоздатності харчової продукції підприємств України
ІГ Власенко
Інноваційна економіка, 89-93, 2013
62013
Мікробіологія молока та мо-локопродуктів. Навчальний посібник.
ВВ Власенко, ІГ Конопко, ІВ Березовський
Вінниця:«Гіпаніс», 2006., 2008
62008
Сучасна оцінка молочних продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного призначення
ІГ Власенко
Вінниця:«Едельвейс і К, 2008
62008
Використання протеолітичних властивостей лактококів в виробництві молочних продуктів лікувально–профілактичного призначення
ВВ Власенко, ІГ Власенко, ОО Шуляк, АМ Соломон
Матеріали П Міжнарод. наук.-практ. конф.«Науковий потенціал світу 1, 9-11, 2005
62005
Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку
І Власенко, І Власенко, В Клименко
Товари і ринки, 48–58-48–58, 2016
52016
Детекція збудника туберкульозу в системі крові
ІГ Власенко
Вінница, 2009
52009
Мікробіологічна добавка «СІРОЛАКТ» для формування асортименту молочної продукції лікувальнопрофілактичного напрямку
ВВ Власенко, ІГ Власенко, АМ Соломон
Наук. вісник ЛНАВМ ім. СЗ Гжицького. Львів, ЛНАВМ ім. СЗ Гжицького 8 (4), 31, 2006
52006
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20