Підписатись
Власенко Ірина Георгіївна
Власенко Ірина Георгіївна
Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Підтверджена електронна адреса в vtei.com.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Впровадження дистанційного навчання–вимога сучасності
ІГ Власенко
Вінниця: ВТЕІ КНТЕУ, 12-14, 2017
192017
Мікробіологія молока і молочних продуктів
ОМ Бергілевич, ВВ Касянчук, ІГ Власенко, МД Кухтін
Суми: Університетська книга, 2010
112010
Стан світового ринку молока і молочної продукції та особливості його формування в Україні
ІГ Власенко
Інноваційна економіка, 38-41, 2013
82013
Нові системи управління якістю та безпекою молока-сировини
ВВ Власенко, НВ Новгородська, ЛМ Крижак
Вінниця, 2013
62013
Сучасна оцінка молочних продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного призначення
ІГ Власенко
Вінниця:«Едельвейс і К, 2008
62008
Мікробіологія молока та молочних продуктів
ВГ Скибіцький, ВВ Власенко, ІГ Власенко, МВ Мельник, ФЖ Ібатулліна, ...
Вінниця:«Едельвейс і К, 2008
62008
Аграрна сфера у забезпеченні продовольчого ринку України
ІГ Власенко
Інноваційна економіка, 234-237, 2013
52013
Детекція збудника туберкульозу в системі крові
ІГ Власенко
Вінница, 2009
52009
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку
І Власенко, Т Семко
Товари і ринки, 50-59, 2019
42019
Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет
І Власенко, В Власенко
Товари і ринки, 47–56-47–56, 2018
42018
друг. Изучение термической устойчивости возбудителя туберкулеза в автоклавированых препаратах
ВВ Власенко, ІГ Власенко, АП Лисенко
Научно-технический бюллетень, Харков, 71-77, 2006
42006
Використання протеолітичних властивостей лактококів в виробництві молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення
ВВ Власенко, ІГ Власенко, ОО Шуляк, АМ Соломон
Матеріали П Міжнарод. наук.-практ. конф.«Науковий потенціал світу 1, 9-11, 2005
42005
Технологія переробки та зберігання тваринницької продукції
ВВ Власенко, МД Гаврилюк, ЛМ Середа, ВВ Кольчак, ПП Бігун, ...
Вінниця,«ГІПАНІС», 2004.–92 с, 2004
42004
Технологія продуктів забою тварин
ВВ Власенко, ІГ Береза, МІ Машкін, ПВ Микитюк, ЛП Середа, ...
Вінниця: Віноблдрукарня, 1999
41999
Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку
І Власенко, І Власенко, В Клименко
Товари і ринки, 48–58-48–58, 2016
32016
Впровадження системи ХАССП у контексті підвищення конкурентоздатності харчової продукції підприємств України
ІГ Власенко
Інноваційна економіка, 89-93, 2013
32013
Мікробіологічне дослідження сиру
ВВ Власенко, ІГ Власенко
Технічна мікробіологія. Вінниця, 2011
32011
Мікробіологія молока та мо-локопродуктів. Навчальний посібник.
ВВ Власенко, ІГ Конопко, ІВ Березовський
Вінниця:«Гіпаніс», 2006., 2008
32008
Екологічна безпечність та якість продукції агропромислового виробництва
ІГ Власенко
ІГ Власенко, ЛМ Середа, ВВ Власенко, МА Дзюмак _ Вінниця: Едельвейс і К, 2007
32007
Використання нізину у виробництві варених ковбас фунціонального спрямування
ВВ Власенко, ІГ Власенко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20