Підписатись
Олена Скирда
Олена Скирда
Інші іменаSkyrda Olena, Skirda Olena, Shevchenko Olena
доцент Державного біотехнологічного університету
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи наукових досліджень
ММ Свердан, МР Свердан
Чернівці: Рута, 2006
662006
Devising a technology for making flour from chickpea enriched with selenium
Y Biletska, R Plotnikova, O Skyrda, M Bakirov, S Iurchenko, B Botshtein
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
192020
Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком
ОЄ Шевченко
Харків: ХДУХТ, 2008
92008
Товарознавчі аспекти якості майонезів та практичні підходи до надання їм антиоксидантних властивостей
ОЄ Скирда, НІ Черевична, ЛЄ Мамченко
Молодий вчений, 272-277, 2016
52016
Substantiating the use of sprouted beans flour in the production of sour milk products based on goat milk
Y Biletska, V Babenko, A Krivtsova, R Plotnikova, O Skyrda, T Ryzhkova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 6-13, 2020
42020
Морозиво функціонального призначення
АВ Гавриш, ОЄ Шевченко
42012
Development of waffle with fat filling using unconventional vegetable raw materials
O Haponceva, N Cherevychna, O Balashcova, A Nikolaenko-Lomakina, ...
ScienceRise, 87-92, 2021
32021
Удосконалення споживчих властивостей комбінованого плавленого сиру з використанням рослинного білка
ОЄ Шевченко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (6 (59)), 50-53, 2012
32012
Scientific foundations of the integrated use of sweeteners and iodine-containing raw materials in confectionery technology.
O Sokolovska, O Skyrda, O Chatchenko, T Letuta, H Andrii
22020
Development of Peanut Quality Criteria for Determination of its Rational Use
AE Lehnert, S.O., Khomenko, O.O., Dubinina, A.A., Malyuk, L.P., Skyrda, O.Ye ...
Academic and Research journal of the NAS of Ukraine 15 (5), 38-51, 2019
2*2019
Товарознавча оцінка якості кефіру різних виробників
ОЄ Скирда
Молодий вчений, 567-573, 2017
22017
Improving the food products quality in the hotel and restaurant industry.
O Sokolovska, H Andrii, B Yana, A Radchenko, O Skyrda, T Letuta, ...
Journal of Hygienic Engineering & Design 38, 2022
12022
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
АВ Гавриш, ОЄ Шевченко, ОВ Нєміріч
Наука та інновації, 33-39, 2012
12012
Formation of emulsion properties with celery root powder
O Niemirich, I Ustymenko, A Havrysh, L Mamchenko, O Skyrda, ...
2023
Концепція internet of things як сучасний інструмент закладів готельно-ресторанного господарства
ОВ Нєміріч, ОЄ Скирда
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах війни
ОЄ Скирда, ОА Хмара
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Актуальні питання використання нетрадиційної сировини в кондитерській промисловості
ОЄ Скирда, ЄЮ Лисак
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Аналіз та систематизація інновацій у готельно-ресторанному бізнесі
ОЄ Скирда, ДВ Ященко
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Дослідження якості алкогольних напоїв
ОЄ Скирда, СЄ Шумейко
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Сучасні умови дослідження якості морозивної продукції
ОЄ Скирда, ФС Швець
Харків: ДБТУ, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20