Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova | 30 | 2016 |
A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage A Maiia, S Olga, M Natalia, K Oleksii, F Iryna, G Anzhelika Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 23-30, 2017 | 17 | 2017 |
Study of the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage M Artamonova, I Piliugina, O Samokhvalova, N Murlykina, O Kravchenko, ... EUREKA: Life Sciences, 15-23, 2017 | 8 | 2017 |
Study of the foaming properties of gelatin with solubilized substances for the production of marshmallows І Piliugina, M Artamonova, N Murlykina, О Shidakova-Kamenyuka | 5 | 2019 |
Study of properties of jelly-fruit marmalade with herbal additives M Artamonova, I Piliugina, O Aksonova BIO Web of Conferences 30, 01003, 2021 | 4 | 2021 |
Food safety and HACCP system in the multi-berry blended juice production L Kassymbekova, R Alibekov, G Orymbetova, Е Gabrilyants, I Piliugina, ... Industrial Technology and Engineering 1 (38), 5-13, 2021 | 3 | 2021 |
Дослідження антиоксидантів у рослинних добавках, отриманих за кріогенними технологіями ОФ Аксьонова, ІС Пілюгіна, МВ Артамонова, НВ Шматченко НТУ" ХПІ", 2016 | 3 | 2016 |
Changes in Quality Characteristics of Crassostrea gigas Oysters during Hypothermic Storage OV Falko, VV Yevlash, IS Piliugina, LV Gazzavi-Rogozina, ... Journal of Drug Delivery and Therapeutics 12 (2), 58-62, 2022 | 2 | 2022 |
Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage E Sokolova, E Aksenova, I Piliugina Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (41)), 45-49, 2018 | 2 | 2018 |
Use Opportunities of Hydrated Fullerene Nanoparticles for Hypothermic Storage of Industrial Oysters O Falko, V Chizhevskiy, O Ponomarenko, V Evlash, I Piliugina, S Gubsky Materials Proceedings 14 (1), 18, 2023 | 1 | 2023 |
Определение антиоксидантной емкости мармелада и маршмеллоу S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (82)), 43-50, 2016 | 1 | 2016 |
Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини МВ Артамонова, ІС Пілюгіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014 | 1 | 2014 |
Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди МВ Артамонова, ІС Пілюгіна, ТО Кузнецова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014 | 1 | 2014 |
Improvement of the technology of marshmallow with the addition of plant raw materials M Artamonova, I Piliugina, O Aksonova Acta Innovations, 2023 | | 2023 |
Низькотемпературна екстракція ліпідних фракцій з рослинної сировини за допомогою зріджених хладонів ОІ Осецький, СС Севаст'янов, ВВ Євлаш, ВО Потапов, ІС Пілюгіна, ... Problems of Cryobiology & Cryomedicine/Problemy Kriobiologii i Kriomediciny …, 2023 | | 2023 |
Technology of cryosublimation fractionation in production of biologically active curative-table waters O Osetsky, S Sevastianov, V Potapov, D Bilyi, I Piliugina Problems of Cryobiology and Cryomedicine 32 (4), 311-311, 2022 | | 2022 |
Analysis of chlorodifluoromethane extract of bay leaf by gas chromatography with different kinds of detection VV Evlach, VO Potapov, IS Piliugina, GS Vlasenko, DV Bilyi Journal of chemistry and technologies 29 (2), 321-330, 2021 | | 2021 |
Application of the microwave field in jelly products technology A Foshchan, V Yevlash, O Aksonova, N Murlykina, I Piliugina Technology audit and production reserves 2 (3), 58, 2021 | | 2021 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЖЕЛЕ, ЗБАГАЧЕНОГО АСКОРБІНОВОЮ КИСЛОТОЮ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ ВВ Євлаш, IС Пілюгіна, ЗВ Железняк Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 9 (1), 2019 | | 2019 |
STUDY OF PROPERTIES JELLY FORTIFIED ASCORBIC ACID DURING STORAGE В Євлаш, I Пілюгіна, З Железняк Scientific bulletin of the Tavria State Agrotechnological University 9 (1), 2019 | | 2019 |