Підписатись
Inna Piliugina
Inna Piliugina
Інші іменаІнна Сергіївна Пілюгіна, Пілюгіна І.С., Piliugina I.
State Biotechnological University (SBTU), Kharkiv, Ukraine/ Державний біотехнологічний університет
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkov.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow
S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova
302016
A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage
A Maiia, S Olga, M Natalia, K Oleksii, F Iryna, G Anzhelika
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 23-30, 2017
172017
Study of the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage
M Artamonova, I Piliugina, O Samokhvalova, N Murlykina, O Kravchenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 15-23, 2017
82017
Study of the foaming properties of gelatin with solubilized substances for the production of marshmallows
І Piliugina, M Artamonova, N Murlykina, О Shidakova-Kamenyuka
52019
Study of properties of jelly-fruit marmalade with herbal additives
M Artamonova, I Piliugina, O Aksonova
BIO Web of Conferences 30, 01003, 2021
42021
Food safety and HACCP system in the multi-berry blended juice production
L Kassymbekova, R Alibekov, G Orymbetova, Е Gabrilyants, I Piliugina, ...
Industrial Technology and Engineering 1 (38), 5-13, 2021
32021
Дослідження антиоксидантів у рослинних добавках, отриманих за кріогенними технологіями
ОФ Аксьонова, ІС Пілюгіна, МВ Артамонова, НВ Шматченко
НТУ" ХПІ", 2016
32016
Changes in Quality Characteristics of Crassostrea gigas Oysters during Hypothermic Storage
OV Falko, VV Yevlash, IS Piliugina, LV Gazzavi-Rogozina, ...
Journal of Drug Delivery and Therapeutics 12 (2), 58-62, 2022
22022
Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage
E Sokolova, E Aksenova, I Piliugina
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (41)), 45-49, 2018
22018
Use Opportunities of Hydrated Fullerene Nanoparticles for Hypothermic Storage of Industrial Oysters
O Falko, V Chizhevskiy, O Ponomarenko, V Evlash, I Piliugina, S Gubsky
Materials Proceedings 14 (1), 18, 2023
12023
Определение антиоксидантной емкости мармелада и маршмеллоу
S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (82)), 43-50, 2016
12016
Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини
МВ Артамонова, ІС Пілюгіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
12014
Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди
МВ Артамонова, ІС Пілюгіна, ТО Кузнецова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
12014
Improvement of the technology of marshmallow with the addition of plant raw materials
M Artamonova, I Piliugina, O Aksonova
Acta Innovations, 2023
2023
Низькотемпературна екстракція ліпідних фракцій з рослинної сировини за допомогою зріджених хладонів
ОІ Осецький, СС Севаст'янов, ВВ Євлаш, ВО Потапов, ІС Пілюгіна, ...
Problems of Cryobiology & Cryomedicine/Problemy Kriobiologii i Kriomediciny …, 2023
2023
Technology of cryosublimation fractionation in production of biologically active curative-table waters
O Osetsky, S Sevastianov, V Potapov, D Bilyi, I Piliugina
Problems of Cryobiology and Cryomedicine 32 (4), 311-311, 2022
2022
Analysis of chlorodifluoromethane extract of bay leaf by gas chromatography with different kinds of detection
VV Evlach, VO Potapov, IS Piliugina, GS Vlasenko, DV Bilyi
Journal of chemistry and technologies 29 (2), 321-330, 2021
2021
Application of the microwave field in jelly products technology
A Foshchan, V Yevlash, O Aksonova, N Murlykina, I Piliugina
Technology audit and production reserves 2 (3), 58, 2021
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЖЕЛЕ, ЗБАГАЧЕНОГО АСКОРБІНОВОЮ КИСЛОТОЮ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
ВВ Євлаш, IС Пілюгіна, ЗВ Железняк
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 9 (1), 2019
2019
STUDY OF PROPERTIES JELLY FORTIFIED ASCORBIC ACID DURING STORAGE
В Євлаш, I Пілюгіна, З Железняк
Scientific bulletin of the Tavria State Agrotechnological University 9 (1), 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20