Biochemical composition of the hops and quality of the finished beer. A Bober, M Liashenko, L Protsenko, N Slobodyanyuk, L Matseiko, ... Potravinarstvo 14 (1), 2020 | 22 | 2020 |
Придатність зерна пшениці спельти озимої для хлібопекарських та кормових цілей ГІ Подпрятов, НО Ящук Новітні агротехнології, 71-79, 2013 | 10 | 2013 |
Довговічність зерна озимого жита за різних режимів зберігання ГІ Подпрятов, НО Ящук Науковий вісник НУБіП України, 263-274, 2010 | 8 | 2010 |
Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти Н Ящук Пропозиція, 2011 | 6 | 2011 |
Processing and storage grain of cornof food, feed and industrial products GI Podpryatov, NO Yashchuk, VI Rozhko, VA Nasikovskyy Scientific Journal NULES of Ukraine.–K: Publishing center NULES of Ukraine …, 2015 | 5 | 2015 |
Відповідність показників якості зерна пшениці озимої (Triticum aestivum L.) вимогам стандарту залежно від сортових особливостей та факторів вирощування НО Ящук Plant varieties studying and protection, 73-77, 2013 | 5 | 2013 |
Доробка та зберігання зерна кукурудзи продовольчо-фуражного та технічного призначення ГІ Подпрятов, НО Ящук, ВІ Рожко, ВА Насіковський Науковий вісник НУБіП України. Серія: Агрономія, 255-261, 2015 | 4 | 2015 |
Що слід знати, щоб якісну соняшникову олію мати Н Ящук Пропозиція, 64-68, 2010 | 4 | 2010 |
Контроль за «нестандартним» зберіганням зерна Н Ящук Пропозиція, 2014 | 3 | 2014 |
Якісна і безпечна зернова продукція: умови отримання, зберігання та напрями використання. Монографія. ЯНО Подпрятов Г.І., Бобер А.В. | 3* | 2014 |
Prydatnist’zerna pshenytsi spel’ty ozymoi dlia khlibopekars’ kykh ta kormovykh tsilei [Suitability of grain of wheat winter spelt for baking purposes and fodder] GI Podpriatov, NO Yashchuk New agricultural technologies 1 (1), 71-79, 2013 | 3 | 2013 |
Качество зерновой продукции при разных системах земледелия и обработки почвы ГИ Подпрятов, АВ Бобер, НА Ящук Вестник Ульяновской государственной сельскохозяйственной академии, 25-30, 2013 | 3 | 2013 |
Довговічність насіння різних сортів жита озимого (secale cereale L.) за умов охолодження НО Ящук Plant varieties studying and protection, 4-8, 2012 | 3 | 2012 |
Соя: як її зберегти Н Ящук Пропозиція, 2012 | 3 | 2012 |
Продуктивність та якість зерна пшениці озимої залежно від позакореневого підживлення в лівобережному Лісостепу України ВЮ Ямковий, ОІ Буняк, НО Ящук Аграрні інновації, 101-107, 2021 | 2 | 2021 |
The technological properties of winter wheat grain during long-term storage. N Yashchuk, L Matseiko, A Bober, M Kobernyk, S Gunko, N Grevtseva, ... Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021 | 2 | 2021 |
Якість зерна кукурудзи за різних технологій післязбиральної доробки та зберігання ВА Насіковський, ГІ Подпрятов, НО Ящук ЦП" КОМПРИНТ", 2017 | 2 | 2017 |
Вплив способів збирання та післязбиральної доробки на вміст домішок у зерновій масі кукурудзи ГІ Подпрятов, НО Ящук, МВ Тарасенко Научные труды SWorld 7, 71-75, 2016 | 2 | 2016 |
ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОСІВНИВ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ВІД СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ГІ Подпрятов, НО Ящук, ВА Насіковський Научный взгляд в будущее 12 (2), 19-23, 2016 | 2 | 2016 |
ДИНАМІКА ПОСІВНИВ ПОКАЗНИКІВ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ РІЗНИХ ГІБРИДІВ ЗАЛЕЖНО ВІД СПОСОБІВ ЗБЕРІГАННЯ НО Ящук, МВ Тарасенко Научный взгляд в будущее 12 (2), 23-26, 2016 | 2 | 2016 |