Підписатись
Надія Ящук
Надія Ящук
доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Biochemical composition of the hops and quality of the finished beer.
A Bober, M Liashenko, L Protsenko, N Slobodyanyuk, L Matseiko, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
222020
Придатність зерна пшениці спельти озимої для хлібопекарських та кормових цілей
ГІ Подпрятов, НО Ящук
Новітні агротехнології, 71-79, 2013
102013
Довговічність зерна озимого жита за різних режимів зберігання
ГІ Подпрятов, НО Ящук
Науковий вісник НУБіП України, 263-274, 2010
82010
Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти
Н Ящук
Пропозиція, 2011
62011
Processing and storage grain of cornof food, feed and industrial products
GI Podpryatov, NO Yashchuk, VI Rozhko, VA Nasikovskyy
Scientific Journal NULES of Ukraine.–K: Publishing center NULES of Ukraine …, 2015
52015
Відповідність показників якості зерна пшениці озимої (Triticum aestivum L.) вимогам стандарту залежно від сортових особливостей та факторів вирощування
НО Ящук
Plant varieties studying and protection, 73-77, 2013
52013
Доробка та зберігання зерна кукурудзи продовольчо-фуражного та технічного призначення
ГІ Подпрятов, НО Ящук, ВІ Рожко, ВА Насіковський
Науковий вісник НУБіП України. Серія: Агрономія, 255-261, 2015
42015
Що слід знати, щоб якісну соняшникову олію мати
Н Ящук
Пропозиція, 64-68, 2010
42010
Контроль за «нестандартним» зберіганням зерна
Н Ящук
Пропозиція, 2014
32014
Якісна і безпечна зернова продукція: умови отримання, зберігання та напрями використання. Монографія.
ЯНО Подпрятов Г.І., Бобер А.В.
3*2014
Prydatnist’zerna pshenytsi spel’ty ozymoi dlia khlibopekars’ kykh ta kormovykh tsilei [Suitability of grain of wheat winter spelt for baking purposes and fodder]
GI Podpriatov, NO Yashchuk
New agricultural technologies 1 (1), 71-79, 2013
32013
Качество зерновой продукции при разных системах земледелия и обработки почвы
ГИ Подпрятов, АВ Бобер, НА Ящук
Вестник Ульяновской государственной сельскохозяйственной академии, 25-30, 2013
32013
Довговічність насіння різних сортів жита озимого (secale cereale L.) за умов охолодження
НО Ящук
Plant varieties studying and protection, 4-8, 2012
32012
Соя: як її зберегти
Н Ящук
Пропозиція, 2012
32012
Продуктивність та якість зерна пшениці озимої залежно від позакореневого підживлення в лівобережному Лісостепу України
ВЮ Ямковий, ОІ Буняк, НО Ящук
Аграрні інновації, 101-107, 2021
22021
The technological properties of winter wheat grain during long-term storage.
N Yashchuk, L Matseiko, A Bober, M Kobernyk, S Gunko, N Grevtseva, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
22021
Якість зерна кукурудзи за різних технологій післязбиральної доробки та зберігання
ВА Насіковський, ГІ Подпрятов, НО Ящук
ЦП" КОМПРИНТ", 2017
22017
Вплив способів збирання та післязбиральної доробки на вміст домішок у зерновій масі кукурудзи
ГІ Подпрятов, НО Ящук, МВ Тарасенко
Научные труды SWorld 7, 71-75, 2016
22016
ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОСІВНИВ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ВІД СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ
ГІ Подпрятов, НО Ящук, ВА Насіковський
Научный взгляд в будущее 12 (2), 19-23, 2016
22016
ДИНАМІКА ПОСІВНИВ ПОКАЗНИКІВ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ РІЗНИХ ГІБРИДІВ ЗАЛЕЖНО ВІД СПОСОБІВ ЗБЕРІГАННЯ
НО Ящук, МВ Тарасенко
Научный взгляд в будущее 12 (2), 23-26, 2016
22016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20