Уляна Драчук | Uliana Drachuk
Уляна Драчук | Uliana Drachuk
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages
U Drachuk, І Simonova, B Halukh, I Basarab, І Romashko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 44-50, 2018
142018
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
102014
Шляхи енергозбереження із використанням поверхнево-активних речовин (ПАР) при екстрагуванні гепарину у псевдозрідженому шарі
ЮЛ Білонога, УР Драчук
НТУ" ХПІ", 2009
92009
Спосіб інтенсифікації процесу екстрагування хонсуриду із застосуванням пооверхнево-активної речовини
ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
92008
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
82014
Оптимальні параметри проходження дифузійних процесів при екстрагуванні хонсуриду
ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
72008
Екстрагування гепарину з використанням псевдозрідженого шару у гравітаційному екстракторі та оптимізація параметрів подрібнення сировини
ЮЛ Білонога, УР Драчук, ЮЮ Варивода
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
62009
Experimental assessment of thermal radiation behavior emitted by solid porous material
NR Caetano, G Lorenzini, AR Lhamby, VMM Guillet, MA Klunk, ...
International Journal of Heat and Technology 38 (1), 1-8, 2020
52020
Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivo
M Paska, U Drachuk, O Masliichuk, V Vovk
Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivo/Maria …, 2017
52017
Застосування в розчині екстрагента поверхнево-активної речовини (ПАР) під час виробництва ронідази
ЮЛ Білонога, УР Драчук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
52010
Technological assessment of meat quality depending on physiological state
M Paska, U Drachuk, M Yancheva
Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 8-12, 2017
42017
Інтенсифікація екстрагування ронідази із застосуванням поверхнево-активних речовин (пар)
ЮЛ Білонога, УР Драчук
Інтегровані технології та енергозбереження, 111-116, 2010
42010
Удосконалення технологічного процесу виробництва хонсуриду із застосуванням ПАР
ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук
Наукові праці ОНАХТ.–2007.–Вип, 190-193, 0
4
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів
БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук, ІМ Басараб
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
3*2016
Обогащение майонезов и соусов комплексом природных антиоксидантов и биологически активных веществ
БИ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Обогащение майонезов и соусов комплексом природных антиоксидантов и биологически активных веществ
БИ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Іноваційні технології у олійно-жировій промисловості
МЗ Паска, ІО Мартинюк, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
32013
Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості
МЗ Паска, ОІ Жук, БІ Галух, УР Драчук
22020
Changes in the hydro-mechanical and thermo-physical characteristics of liquid food products (for example, milk) under the influence of natural surfactants
Y Bіlonoga, V Stybel, E Lorenzini, O Maksysko, U Drachuk
Italian Journal of Engineering Science: Tecnica Italiana 63 (1), 21-27, 2019
12019
Determining the effect of lupin flour and inula on the flow of metabolic processes in the organism
M Paska, U Drachuk, O Masliіchuk, V Vovk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-39, 2017
12017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20