Follow
Уляна Драчук | Uliana Drachuk
Уляна Драчук | Uliana Drachuk
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages
U Drachuk, І Simonova, B Halukh, I Basarab, І Romashko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 44-50, 2018
182018
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
112014
Шляхи енергозбереження із використанням поверхнево-активних речовин (ПАР) при екстрагуванні гепарину у псевдозрідженому шарі
ЮЛ Білонога, УР Драчук
НТУ" ХПІ", 2009
92009
Experimental assessment of thermal radiation behavior emitted by solid porous material
NR Caetano, G Lorenzini, AR Lhamby, VMM Guillet, MA Klunk, ...
International Journal of Heat and Technology 38 (1), 1-8, 2020
82020
Спосіб інтенсифікації процесу екстрагування хонсуриду із застосуванням пооверхнево-активної речовини
ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
82008
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
72014
Оптимальні параметри проходження дифузійних процесів при екстрагуванні хонсуриду
ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
72008
Changes in the hydro-mechanical and thermo-physical characteristics of liquid food products (for example, milk) under the influence of natural surfactants
Y Bіlonoga, V Stybel, E Lorenzini, O Maksysko, U Drachuk
Italian Journal of Engineering Science: Tecnica Italiana 63 (1), 21-27, 2019
42019
Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivo
M Paska, U Drachuk, O Masliichuk, V Vovk
EUREKA: Life Sciences, 26-32, 2017
42017
Technological assessment of meat quality depending on physiological state
M Paska, U Drachuk, M Yancheva
Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 8-12, 2017
42017
Іноваційні технології у олійно-жировій промисловості
МЗ Паска, ІО Мартинюк, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
42013
Застосування в розчині екстрагента поверхнево-активної речовини (ПАР) під час виробництва ронідази
ЮЛ Білонога, УР Драчук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
42010
Екстрагування гепарину з використанням псевдозрідженого шару у гравітаційному екстракторі та оптимізація параметрів подрібнення сировини
ЮЛ Білонога, УР Драчук, ЮЮ Варивода
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
42009
A New Universal Numerical Equation and a New Method for Calculating Heat-Exchange Equipmen t using Nanofluids
Y Bіlonoga, V Stybel, O Maksysko, U Drachuk
International Journal of Heat an d Technology 38 (1), 151-164, 2020
32020
Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed
I Simonova, S Grabovskyi, U Drachuk, B Halukh, I Basarab
Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), 435-439, 2020
32020
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворю-вачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів
B Halukh, M Paska, U Drachuk, I Basarab
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
3*2016
Обогащение майонезов и соусов комплексом природных антиоксидантов и биологически активных веществ
БИ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Обогащение майонезов и соусов комплексом природных антиоксидантов и биологически активных веществ
БИ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості
МЗ Паска, ОІ Жук, БІ Галух, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Удосконалення технологічного процесу виробництва хонсуриду із застосуванням ПАР
ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук
Наукові праці ОНАХТ.–2007.–Вип, 190-193, 0
3
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20