The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages U Drachuk, І Simonova, B Halukh, I Basarab, І Romashko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 44-50, 2018 | 24 | 2018 |
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014 | 12 | 2014 |
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 12 | 2014 |
Шляхи енергозбереження із використанням поверхнево-активних речовин (ПАР) при екстрагуванні гепарину у псевдозрідженому шарі ЮЛ Білонога, УР Драчук НТУ" ХПІ", 2009 | 10 | 2009 |
Experimental Assessment of Thermal Radiation Behavior Emitted by Solid Porous Material. NR Caetano, G Lorenzini, A Rocha Lhamby, VM Monteiro Guillet, ... International Journal of Heat & Technology 38 (1), 2020 | 8 | 2020 |
Спосіб інтенсифікації процесу екстрагування хонсуриду із застосуванням пооверхнево-активної речовини ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 8 | 2008 |
Оптимальні параметри проходження дифузійних процесів при екстрагуванні хонсуриду ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 7 | 2008 |
A New Universal Numerical Equation and a New Method for Calculating Heat-Exchange Equipment Using Nanofluids. Y Bilonoga, V Stybel, O Maksysko, U Drachuk International Journal of Heat & Technology 38 (1), 2020 | 6 | 2020 |
Changes in the hydro-mechanical and thermo-physical characteristics of liquid food products (for example, milk) under the influence of natural surfactants Y Bilonoga, V Stybel, E Lorenzini, O Maksysko TI-IJES 63, 21-27, 2019 | 6 | 2019 |
Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivo M Paska, U Drachuk, O Masliichuk, V Vovk EUREKA: Life Sciences, 26-32, 2017 | 5 | 2017 |
The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics IM Basarab, UR Drachuk, IS Romashko, BI Halukh, II Simonova, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 4 | 2019 |
Technological assessment of meat quality depending on physiological state M Paska, U Drachuk, M Yancheva Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 8-12, 2017 | 4 | 2017 |
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворю-вачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів B Halukh, M Paska, U Drachuk, I Basarab Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 4* | 2016 |
Іноваційні технології у олійно-жировій промисловості МЗ Паска, ІО Мартинюк, УР Драчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 4 | 2013 |
Застосування в розчині екстрагента поверхнево-активної речовини (ПАР) під час виробництва ронідази ЮЛ Білонога, УР Драчук Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 4 | 2010 |
Екстрагування гепарину з використанням псевдозрідженого шару у гравітаційному екстракторі та оптимізація параметрів подрібнення сировини ЮЛ Білонога, УР Драчук, ЮЮ Варивода Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009 | 4 | 2009 |
Substantiation of a New Calculation and Selection Algorithm of Optimal Heat Exchangers with Nanofluid Heat Carriers Taking into Account Surface Forces. Y Bilonoga, V Stybel, O Maksysko, U Drachuk International Journal of Heat & Technology 39 (6), 2021 | 3 | 2021 |
Using of non-traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes I Basarab, U Drachuk, B Halukh, H Koval, I Simonova, N Herez Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 3 | 2021 |
Expanding the range of sausage products of special purpose B Halukh, U Drachuk, I Simonova, I Basarab, I Romashko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 3 | 2020 |
Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed I Simonova, S Grabovskyi, U Drachuk, B Halukh, I Basarab Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), 435-439, 2020 | 3 | 2020 |