Підписатись
Уляна Драчук | Uliana Drachuk
Уляна Драчук | Uliana Drachuk
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Підтверджена електронна адреса в lvet.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages
U Drachuk, І Simonova, B Halukh, I Basarab, І Romashko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 44-50, 2018
242018
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
122014
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
122014
Шляхи енергозбереження із використанням поверхнево-активних речовин (ПАР) при екстрагуванні гепарину у псевдозрідженому шарі
ЮЛ Білонога, УР Драчук
НТУ" ХПІ", 2009
102009
Experimental Assessment of Thermal Radiation Behavior Emitted by Solid Porous Material.
NR Caetano, G Lorenzini, A Rocha Lhamby, VM Monteiro Guillet, ...
International Journal of Heat & Technology 38 (1), 2020
82020
Спосіб інтенсифікації процесу екстрагування хонсуриду із застосуванням пооверхнево-активної речовини
ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
82008
Оптимальні параметри проходження дифузійних процесів при екстрагуванні хонсуриду
ЮЛ Білонога, БР Ціж, ЮЮ Варивода, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
72008
A New Universal Numerical Equation and a New Method for Calculating Heat-Exchange Equipment Using Nanofluids.
Y Bilonoga, V Stybel, O Maksysko, U Drachuk
International Journal of Heat & Technology 38 (1), 2020
62020
Changes in the hydro-mechanical and thermo-physical characteristics of liquid food products (for example, milk) under the influence of natural surfactants
Y Bilonoga, V Stybel, E Lorenzini, O Maksysko
TI-IJES 63, 21-27, 2019
62019
Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivo
M Paska, U Drachuk, O Masliichuk, V Vovk
EUREKA: Life Sciences, 26-32, 2017
52017
The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics
IM Basarab, UR Drachuk, IS Romashko, BI Halukh, II Simonova, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
42019
Technological assessment of meat quality depending on physiological state
M Paska, U Drachuk, M Yancheva
Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 8-12, 2017
42017
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворю-вачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів
B Halukh, M Paska, U Drachuk, I Basarab
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
4*2016
Іноваційні технології у олійно-жировій промисловості
МЗ Паска, ІО Мартинюк, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
42013
Застосування в розчині екстрагента поверхнево-активної речовини (ПАР) під час виробництва ронідази
ЮЛ Білонога, УР Драчук
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
42010
Екстрагування гепарину з використанням псевдозрідженого шару у гравітаційному екстракторі та оптимізація параметрів подрібнення сировини
ЮЛ Білонога, УР Драчук, ЮЮ Варивода
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
42009
Substantiation of a New Calculation and Selection Algorithm of Optimal Heat Exchangers with Nanofluid Heat Carriers Taking into Account Surface Forces.
Y Bilonoga, V Stybel, O Maksysko, U Drachuk
International Journal of Heat & Technology 39 (6), 2021
32021
Using of non-traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes
I Basarab, U Drachuk, B Halukh, H Koval, I Simonova, N Herez
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
32021
Expanding the range of sausage products of special purpose
B Halukh, U Drachuk, I Simonova, I Basarab, I Romashko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
32020
Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed
I Simonova, S Grabovskyi, U Drachuk, B Halukh, I Basarab
Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), 435-439, 2020
32020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20