Рисове борошно–перспективна сировина для безглютенових продуктів ВІ Кулініч, АВ Гавриш, ВФ Доценко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 175-178, 2013 | 16 | 2013 |
Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба ТА Сильчук, ОМ Сидоренко | 11 | 2015 |
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread ОА Silchuk, Tatiana Сильчук, Тетяна Анатоліївна Zuiko, Vira Зуйко, Віра ... Eastern-european journal of enterprise technologies, 4-9, 2017 | 10* | 2017 |
Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat bread T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko EUREKA: Life Sciences, 3-10, 2017 | 5 | 2017 |
Sorption properties of bread based on oatmeal T Sylchuk, V Tsyrulnikova, V Zuiko, А Riznyk Ukrainian Food Journal 10 (2), 2021 | 3 | 2021 |
22. ХЛІБ ЗА ПРИСКОРЕНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ, ЯК ПРОДУКТ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ВІ Кулініч, ТА Сильчук НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 159, 2015 | 3 | 2015 |
Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів ТА Сильчук, ВІ Зуйко, ВВ Цирульнікова | 2 | 2016 |
THE USE OF PLANT MATERIALS IN CULINARY PRODUCTS OUT OF YEASTED DOUGH. O ARPUL, T SYLCHUK, V KULINICH, O USATIUK Food & Environment Safety 14 (2), 2015 | 2 | 2015 |
Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продукту ТА Сильчук, ІВ Дітріх, ТС Туз | 1 | 2020 |
Development of complex acidulants and analysis of impact on biochemical processes in the dought T Silchuk | 1 | 2016 |
Определение оптимального соотношения компонентов комплексных подкислителей для ржано-пшеничного хлеба ВИ Зуйко, ТА Сильчук Пищевые инновации и биотехнологии, 301-302, 2016 | 1 | 2016 |
Investigation of changes in physical properties of rye-wheat dough using acidulants T Sylchuk, V Zuiko, V Tsyrulnikova Food Science and Technology 10 (1), 49-53, 2016 | 1 | 2016 |
Rye-wheat bread production at the restaurants T Silchuk, A Kovalenko Ukrainian journal of food science, 59-64, 2013 | 1 | 2013 |
Хлібопекарські поліпшувачі для виробництва хліба із суміші житнього та пшеничного борошна ТА Сильчук, ВВ Цирульнікова, СД Паливода | 1 | 2013 |
IMPLEMENTATION OF NEW TECHNOLOGY OF CONFECTIONERY PRODUCTS IN RESTAURANT ESTABLISHMENTS. O Kyrpichenkova, T Sylchuk, V Zuiko, M Nazar, V Tsyrulnikova, ... Journal of Hygienic Engineering & Design 44, 2023 | | 2023 |
WAYS OF EXTENSION OF ASSORTMENT OF BAKERY PRODUCTS FOR RESTAURANT BUSINESS T Sylchuk, К Sakhnenko, V Zuiko Редакційна колегія, 68, 2020 | | 2020 |
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ INTENSIFICATION OF TECHNOLOGICAL PROCESSES OF PRODUCTION OF BAKERY PRODUCTS ВІ Зуйко, ГІ Майорова Информация для Авторов, 12, 2017 | | 2017 |
Особливості вдосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства та міні-підприємств ВІ Зуйко, ТА Сильчук Харків: ХДУХТ, 2017 | | 2017 |
Нові підходи до технології житньо-пшеничних хлібних виробів ТА Сильчук, ВІ Зуйко | | 2017 |
Інтенсифікація технологічних процесів виробництва хлібобулочних виробів ТА Сильчук, КО Дух, ВМ Сидор, ГІ Майорова | | 2017 |