Підписатись
Zuiko Vira, Зуйко Віра Ігорівна, Зуйко Вера Игоревна
Zuiko Vira, Зуйко Віра Ігорівна, Зуйко Вера Игоревна
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Рисове борошно–перспективна сировина для безглютенових продуктів
ВІ Кулініч, АВ Гавриш, ВФ Доценко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 175-178, 2013
112013
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread
ОА Silchuk, Tatiana Сильчук, Тетяна Анатоліївна Zuiko, Vira Зуйко, Віра ...
Eastern-european journal of enterprise technologies, 4-9, 2017
10*2017
Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба
ТА Сильчук, ОМ Сидоренко
92015
Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat bread
T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko
EUREKA: Life Sciences, 3-10, 2017
52017
22. ХЛІБ ЗА ПРИСКОРЕНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ, ЯК ПРОДУКТ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ВІ Кулініч, ТА Сильчук
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 159, 2015
32015
Sorption properties of bread based on oatmeal
T Sylchuk, V Tsyrulnikova, V Zuiko, А Riznyk
Ukrainian Food Journal 10 (2), 2021
22021
Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів
ТА Сильчук, ВІ Зуйко, ВВ Цирульнікова
22016
THE USE OF PLANT MATERIALS IN CULINARY PRODUCTS OUT OF YEASTED DOUGH
O ARPUL, T SYLCHUK, V KULINICH, O USATIUK
Food and Environment Safety Journal 14 (2), 2016
22016
Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продукту
ТА Сильчук, ІВ Дітріх, ТС Туз
12020
Development of complex acidulants and analysis of impact on biochemical processes in the dought
T Silchuk
12016
Определение оптимального соотношения компонентов комплексных подкислителей для ржано-пшеничного хлеба
ВИ Зуйко, ТА Сильчук
Пищевые инновации и биотехнологии, 301-302, 2016
12016
Investigation of changes in physical properties of rye-wheat dough using acidulants
T Sylchuk, V Zuiko, V Tsyrulnikova
Food Science and Technology 10 (1), 49-53, 2016
12016
Rye-wheat bread production at the restaurants
T Silchuk, A Kovalenko
12013
Хлібопекарські поліпшувачі для виробництва хліба із суміші житнього та пшеничного борошна
ТА Сильчук, ВВ Цирульнікова, СД Паливода
12013
IMPLEMENTATION OF NEW TECHNOLOGY OF CONFECTIONERY PRODUCTS IN RESTAURANT ESTABLISHMENTS.
O Kyrpichenkova, T Sylchuk, V Zuiko, M Nazar, V Tsyrulnikova, ...
Journal of Hygienic Engineering & Design 44, 2023
2023
WAYS OF EXTENSION OF ASSORTMENT OF BAKERY PRODUCTS FOR RESTAURANT BUSINESS
T Sylchuk, К Sakhnenko, V Zuiko
Редакційна колегія, 68, 2020
2020
DEVELOPMENT OF COMPLEX ACIDIFIERS AND ANALYSIS OF IMPACT ON BIOCHEMICAL PROCESSES IN DOUGH
T SILCHUK, V ZUYKO
Food and Environment Safety Journal 15 (1), 2017
2017
Особливості вдосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства та міні-підприємств
ВІ Зуйко, ТА Сильчук
Харків: ХДУХТ, 2017
2017
Нові підходи до технології житньо-пшеничних хлібних виробів
ТА Сильчук, ВІ Зуйко
2017
Інтенсифікація технологічних процесів виробництва хлібобулочних виробів
ТА Сильчук, КО Дух, ВМ Сидор, ГІ Майорова
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20