Підписатись
Аліна Шеїна
Аліна Шеїна
ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського
Підтверджена електронна адреса в donnuet.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оценка качества овощерезательного оборудования, представленного на рынке Украины
ИН Заплетников, АВ Шеина
Вісник ХНТУСГ: темат. зб. наук. пр.–2011.–Вип 119, 156-160, 2011
82011
Исследование реологического поведения овощей в условиях одноосного сжатия
ИН Заплетников, АВ Шеина
Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции/БГАТУ, 2013
72013
Cutting speed value during plant material grinding in food industry
A Sheyina, G Victor
Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 111-119, 2016
52016
MODELING OF MECHANICAL SYSTEMS BY THE REODYNAMIC METHOD
V Goots, O Gubenia, A Sheina
PROCEEDINGS OF UNIVERSITY OF RUSE 56 (10.2), 135-139, 2017
32017
Ідентифікація процесу приготування тіста в полі ультразвукових коливань
ВП Хорольський, ЮМ Коренець, АВ Шеїна
Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки, 115-123, 2018
22018
ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ ПРОЦЕССА РЕЗАНИЯ РАСТИТЕЛЬНЫХ МАТЕРИАЛОВ
ИН Заплетников, АВ Шеина, АВ Гордиенко
АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ СОВРЕМЕННОЙ НАУКИ 33 (1), 52-61, 2014
22014
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання
АВ Шеїна
12019
Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре
АВ Шеїна, БА Мєщанін
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2017
12017
Експериментальні дослідження процесу різання рослинних матеріалів
АВ Шеїна, ІМ Заплетніков, ОВ Гордієнко
Актуальные вопросы современной науки 1 (33), 52-61, 2014
12014
Інноваційні технології в сфері кондиціонування повітря
ВП Хорольський, АВ Возняк, АВ Шеїна
2019
Шляхи зниження енергоспоживання холодильних машин
АВ Возняк, ОВ Омельченко, АВ Шеїна
2019
Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу
АВ Шеїна, ВП Хорольський
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
2018
Інноваційні способи різання рослинної сировини
ВС Гуць, АВ Шеїна, ОА Коваль
2018
Залежність структурно-механічних властивостей овочів від фактора швидкості
АВ Шеїна, ОВ Омельченко, ОЄ Мельник
Обладнання та технології харчових виробництв, 30-39, 2018
2018
Подрібнення рослинної сировини в харчовій промисловості
АВ Возняк, АВ Шеїна
Обладнання та технології харчових виробництв, 40-47, 2018
2018
Особливості сушіння картопляного пюре кондуктивним способом та в полі іч-випромінювання
АВ Шеїна
Обладнання та технології харчових виробництв, 81-87, 2018
2018
ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ЕНЕРГІЇ ПРИ РІЗАННІ В’ЯЗКО-ПРУЖНИХ МАТЕРІАЛІВ
АВ Шеїна, ОЄ Мельник
2017, 42-48, 2018
2018
Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу
ВП Хорольський, ВП Хорольский, АВ Шеїна, АВ Шеина
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
2018
Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока
ГВ Дейниченко, ВВ Гузенко, ОЄ Мельник, АВ Шеїна
ХДУХТ, 2018
2018
21. ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ РІЗАННЯ ПРИ ПОДРІБНЕННІ ОВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ
АВ Шеїна
ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ FOOD QUALITY AND SAFETY, 64, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20