Оценка качества овощерезательного оборудования, представленного на рынке Украины ИН Заплетников, АВ Шеина Вісник ХНТУСГ: темат. зб. наук. пр.–2011.–Вип 119, 156-160, 2011 | 8 | 2011 |
Исследование реологического поведения овощей в условиях одноосного сжатия ИН Заплетников, АВ Шеина Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции/БГАТУ, 2013 | 7 | 2013 |
Cutting speed value during plant material grinding in food industry A Sheyina, G Victor Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 111-119, 2016 | 5 | 2016 |
MODELING OF MECHANICAL SYSTEMS BY THE REODYNAMIC METHOD V Goots, O Gubenia, A Sheina PROCEEDINGS OF UNIVERSITY OF RUSE 56 (10.2), 135-139, 2017 | 3 | 2017 |
Ідентифікація процесу приготування тіста в полі ультразвукових коливань ВП Хорольський, ЮМ Коренець, АВ Шеїна Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки, 115-123, 2018 | 2 | 2018 |
ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ ПРОЦЕССА РЕЗАНИЯ РАСТИТЕЛЬНЫХ МАТЕРИАЛОВ ИН Заплетников, АВ Шеина, АВ Гордиенко АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ СОВРЕМЕННОЙ НАУКИ 33 (1), 52-61, 2014 | 2 | 2014 |
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання АВ Шеїна | 1 | 2019 |
Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре АВ Шеїна, БА Мєщанін Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2017 | 1 | 2017 |
Експериментальні дослідження процесу різання рослинних матеріалів АВ Шеїна, ІМ Заплетніков, ОВ Гордієнко Актуальные вопросы современной науки 1 (33), 52-61, 2014 | 1 | 2014 |
Інноваційні технології в сфері кондиціонування повітря ВП Хорольський, АВ Возняк, АВ Шеїна | | 2019 |
Шляхи зниження енергоспоживання холодильних машин АВ Возняк, ОВ Омельченко, АВ Шеїна | | 2019 |
Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу АВ Шеїна, ВП Хорольський Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | | 2018 |
Інноваційні способи різання рослинної сировини ВС Гуць, АВ Шеїна, ОА Коваль | | 2018 |
Залежність структурно-механічних властивостей овочів від фактора швидкості АВ Шеїна, ОВ Омельченко, ОЄ Мельник Обладнання та технології харчових виробництв, 30-39, 2018 | | 2018 |
Подрібнення рослинної сировини в харчовій промисловості АВ Возняк, АВ Шеїна Обладнання та технології харчових виробництв, 40-47, 2018 | | 2018 |
Особливості сушіння картопляного пюре кондуктивним способом та в полі іч-випромінювання АВ Шеїна Обладнання та технології харчових виробництв, 81-87, 2018 | | 2018 |
ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ЕНЕРГІЇ ПРИ РІЗАННІ В’ЯЗКО-ПРУЖНИХ МАТЕРІАЛІВ АВ Шеїна, ОЄ Мельник 2017, 42-48, 2018 | | 2018 |
Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу ВП Хорольський, ВП Хорольский, АВ Шеїна, АВ Шеина Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018 | | 2018 |
Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока ГВ Дейниченко, ВВ Гузенко, ОЄ Мельник, АВ Шеїна ХДУХТ, 2018 | | 2018 |
21. ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ РІЗАННЯ ПРИ ПОДРІБНЕННІ ОВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ АВ Шеїна ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ FOOD QUALITY AND SAFETY, 64, 2017 | | 2017 |