Підписатись
Марія Турчиняк
Марія Турчиняк
Lviv University of Trade and Economics
Підтверджена електронна адреса в lute.lviv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Актуальність використання нетрадиційних добавок у харчових продуктах
МК Турчиняк
Товарознавчий вісник, 193-198, 2014
72014
Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні
НС Палько, ОЯ Давидович, МК Турчиняк
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 146-153, 2017
32017
Розвиток підприємств ресторанного господарства в західному регіоні україни
МК Турчиняк, ОГ Форись
Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 68-73, 2021
22021
Ефективність застосування рослинних компонентів у борошняних кондитерських виробах
МК Турчиняк
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
22013
Розвиток закладів гостинності України під час воєнного стану
МК Турчиняк, КГ Кармазіна
С24 Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно …, 2022
12022
Технологія булочки «ранкової» із використанням пшеничних та вівсяних висівок
ОЯ Давидович, МК Турчиняк, ЛВ Капрельянц
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету/ТДАТУ …, 2019
12019
Порівняльне оцінювання якості вершків питних стерилізованих різних виробників
О ДАВИДОВИЧ, ММК ТУРЧИНЯК, Н ПАЛЬКО
Товарознавчий вісник 1 (11), 10-21, 2018
12018
ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Р Бойдуник, Н Палько, О Давидович, М Турчиняк
Věda a perspektivy, 2024
2024
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ COVID-19 НА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННУ ІНДУСТРІЮ УКРАЇНИ
М Турчиняк, А Примак
Економіка та суспільство, 2023
2023
СУЧАСНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА З НАЦІОНАЛЬНОЮ КУХНЕЮ
Т Віталій, М ТУРЧИНЯК
НАУКА ТА ОСВІТА: СТАН, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ, 2023
2023
ПЕРСПЕКТИВИ ХАРЧОВОГО ВИКОРИСТАННЯ LAVANDULA
ОЯ Давидович, МК Турчиняк, НС Палько
Голова редколегії, 91, 2023
2023
ВІТАМІН В17–НАЙБІЛЬШ “СУПЕРЕЧЛИВИЙ” ВІТАМІН ОСТАННІХ ДЕСЯТИЛІТЬ
ОЯ Давидович, НС Палько, МК Турчиняк
Рекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ" Ужгородський національний …, 2020
2020
СОВРЕМЕННЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ ОБОГАЩЕНИЯ МУЧНЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ МІКРОНУТРІЄНТАМИ
М Турчиняк, Н Палько, О Давидович
Актуальные научные исследования в современном мире, 108-114, 2017
2017
БУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ ПОВЫШЕННОЙ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ЦЕННОСТИ
М Турчиняк, ОЯ Давыдович, НС Палько
Союз науки и практики: актуальные проблемы и перспективы развития …, 2016
2016
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ЗБАГАЧЕННЯ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ МІКРОНУТРІЄНТАМИ
ОЯ Давидович, МК Турчиняк, НС Палько
" Актуальні проблеми економіки і торгівлі в сучасних умовах ɽвроінтеграціʀ, 237, 2015
2015
Інноваційні шляхи утилізації полімерної упаковки
МК Турчиняк, НС Палько, ОЯ Давидович
Упаковка, 63-67, 2014
2014
Молочні продукти підвищеної біологічної цінності
МК Турчиняк, ОЯ Давидович, НС Палько
Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 172-175, 2014
2014
АКТУАЛЬНОСТЬ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ НЕТРАДИЦИОННЫХ ДОБАВОК В ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТАХ.
МК Турчиняк
Товарознавчий вісник, 193-198, 2014
2014
Вплив антиоксидантних добавок на стабілізацію окислювальних перетворень жирів
МК Турчиняк
Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 35-37, 2013
2013
Вплив добавок на підвищення харчової та біологічної цінності здобного печива
МК Турчиняк
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 27-30, 2009
2009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20