Основи наукових досліджень: навч. посіб. ІМ Грищенко, ОМ Григоренко, ВО Борисейко К.: Вид-во КНТЕУ, 2001 | 94 | 2001 |
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко Київ: КНТЕУ, 2003 | 57 | 2003 |
Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні G PIATNYTSKA, O HRYHORENKO, V NAIDIUK Commodities· and· markets 16 (2), 29-43, 2013 | 35 | 2013 |
Сучасні проблеми інноваційного розвитку ресторанного господарства України Г П’ятницька, О Григоренко Вісник КНТЕУ 1, 5-11, 2005 | 30 | 2005 |
До питання моніторингу стану харчування населення України О Григоренко Товари і ринки, 118-124, 2010 | 23 | 2010 |
Ідентифікація контенту національного брендингу ГОМ Мазаракі А.А., П'ятницька Г.Т. Вісник КНТЕУ 2 (124), 5-34, 2019 | 17 | 2019 |
Еволюція теорії та концепції харчування людини ОМ Григоренко Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М …, 2011 | 16 | 2011 |
Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: підручник для вузів АА Мазаракі, НП Благополучна, ІІ Гайовий, ОМ Григоренко, ... К.: КНТЕУ, 2005 | 15 | 2005 |
Електронна комерція В2С: розвиток у східній Європі, ризики та ефект інституціонального витіснення ГТ П’ятницька, ОМ Григоренко Менеджмент та підприємництво в Україні 1 (1), 121-129, 2019 | 13 | 2019 |
Моделювання функціональних харчових продуктів ОМ Григоренко Харчова наука і технологія, 14-18, 2013 | 13 | 2013 |
Дихотомія інноваційних трансформацій підприємств ТД Галина П’ятницька, Олег Григоренко Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 31-43, 2021 | 10* | 2021 |
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник для ВУЗів/за ред. проф. АА Мазаракі.–2-ге видання, доповнене і виправлене АА Мазаракі, СЛ Шаповал, ОМ Григоренко К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 | 10 | 2011 |
Роль вітамінів у харчуванні людини ОМ Григоренко Харчова наука і технологія, 33-36, 2010 | 10 | 2010 |
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів ОМ Григоренко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 10 | 2009 |
Еволюція теорії та концепції харчування людини.[Електронний ресурс] ОМ Григоренко Режим доступу: http://www. nbuv. gov. ua/portal/soc_gum/Vdnuet/tehn/2011_1 …, 0 | 9 | |
Глобальні тренди розвитку кейтерингу ГОМ П’ятницька Г.Т. Товари і ринки 1 (№ 1(25)), 38-60, 2018 | 8* | 2018 |
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003 | 8 | 2003 |
Розробка продуктів харчування, збагачених мікроелементами, як засіб вирішення проблеми гіпер-і гіпомікроелементозів ОМ Григоренко Вісник ДонНУЕТ, 57, 2013 | 7 | 2013 |
Оптимізація технології виробництва оздоблюваних напівфабрикатів зниженої енергетичної цінності ОМ Григоренко Збірник наукових праць Київського національноекономічного університету, 56-62, 2012 | 7 | 2012 |
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко К.:" Медекол" МНІЦ БІОЕКОС, 1999 | 7 | 1999 |