Підписатись
Григоренко Олег Михайлович
Григоренко Олег Михайлович
доцент Державного торговельно-економічного університету
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи наукових досліджень: навч. посіб.
ІМ Грищенко, ОМ Григоренко, ВО Борисейко
К.: Вид-во КНТЕУ, 2001
942001
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Київ: КНТЕУ, 2003
572003
Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні
G PIATNYTSKA, O HRYHORENKO, V NAIDIUK
Commodities· and· markets 16 (2), 29-43, 2013
352013
Сучасні проблеми інноваційного розвитку ресторанного господарства України
Г П’ятницька, О Григоренко
Вісник КНТЕУ 1, 5-11, 2005
302005
До питання моніторингу стану харчування населення України
О Григоренко
Товари і ринки, 118-124, 2010
232010
Ідентифікація контенту національного брендингу
ГОМ Мазаракі А.А., П'ятницька Г.Т.
Вісник КНТЕУ 2 (124), 5-34, 2019
172019
Еволюція теорії та концепції харчування людини
ОМ Григоренко
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М …, 2011
162011
Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: підручник для вузів
АА Мазаракі, НП Благополучна, ІІ Гайовий, ОМ Григоренко, ...
К.: КНТЕУ, 2005
152005
Електронна комерція В2С: розвиток у східній Європі, ризики та ефект інституціонального витіснення
ГТ П’ятницька, ОМ Григоренко
Менеджмент та підприємництво в Україні 1 (1), 121-129, 2019
132019
Моделювання функціональних харчових продуктів
ОМ Григоренко
Харчова наука і технологія, 14-18, 2013
132013
Дихотомія інноваційних трансформацій підприємств
ТД Галина П’ятницька, Олег Григоренко
Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 31-43, 2021
10*2021
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник для ВУЗів/за ред. проф. АА Мазаракі.–2-ге видання, доповнене і виправлене
АА Мазаракі, СЛ Шаповал, ОМ Григоренко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011
102011
Роль вітамінів у харчуванні людини
ОМ Григоренко
Харчова наука і технологія, 33-36, 2010
102010
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів
ОМ Григоренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
102009
Еволюція теорії та концепції харчування людини.[Електронний ресурс]
ОМ Григоренко
Режим доступу: http://www. nbuv. gov. ua/portal/soc_gum/Vdnuet/tehn/2011_1 …, 0
9
Глобальні тренди розвитку кейтерингу
ГОМ П’ятницька Г.Т.
Товари і ринки 1 (№ 1(25)), 38-60, 2018
8*2018
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
82003
Розробка продуктів харчування, збагачених мікроелементами, як засіб вирішення проблеми гіпер-і гіпомікроелементозів
ОМ Григоренко
Вісник ДонНУЕТ, 57, 2013
72013
Оптимізація технології виробництва оздоблюваних напівфабрикатів зниженої енергетичної цінності
ОМ Григоренко
Збірник наукових праць Київського національноекономічного університету, 56-62, 2012
72012
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
К.:" Медекол" МНІЦ БІОЕКОС, 1999
71999
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20