Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 23-28, 2017 | 4 | 2017 |
Using physical and electrical methods in conductive meat frying ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова Technology audit and production reserves 2 (4), 75-79, 2015 | 3 | 2015 |
Researching of heat transfer in the surface layer of the meat products at bilateral frying under the action of electric current OI Cherevko, VO Skrypnyk, NY Molchanova, AG Farisieiev Technology audit and production reserves 4 (4), 24, 2015 | 3 | 2015 |
Аналитическое исследование тепломассообмен-ных процессов при двустороннем жарении в функционально замкнутых емкостях ВА Скрипник, НВ Герман Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova …, 2013 | 3 | 2013 |
Аналітичне обґрунтування вдосконалення процесу жаріння м’ясних продуктів на нагрівальній поверхні ВО Дорохін, ВО Скрипник, МН Ю Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України, 87-90, 2005 | 3* | 2005 |
Investigation of the influence of the temperature level on the bilateral meat frying process V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev EUREKA: Life Sciences, 16-20, 2017 | 2 | 2017 |
Моделювання динаміки теплопровідності в процесі двостороннього жарення м’яса на основі нелінійної оптимізації СК Рамазанов, ВО Скрипник, НЮ Молчанова Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (23)), 41-47, 2015 | 2 | 2015 |
Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССР ОВ Калашник Полтавська державна агарана академія, 2019 | 1 | 2019 |
Використання фізичних та електричних методів в жаренні м’яса ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (22)), 75-79, 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження теплопередачі в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні під дією електричного струму ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова, АГ Фарісєєв Технологический аудит и резервы производства 4 (4 (24)), 47-51, 2015 | 1 | 2015 |
ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР У ВИРОБНИЦТВО КВАСУ АС ТКАЧЕНКО, НЮ МОЛЧАНОВА Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |
ДОСЛІДЖЕННЯ РІЗНИХ ВИДІВ СМОРОДИНИ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТУ ПАНА-КОТИ ГП Хомич, ОМ Горобець, АБ Бородай, НЮ Молчанова, ... Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |
БЕЗПЕКА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ЯКОСТІ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ Н Молчанова, О Гасій, Г Гасій, В Сарапин, А Ткаченко Вісник науки та освіти, 2023 | | 2023 |
ДОСЛІДЖЕННЯ КОНСТРУКТИВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА ЮВ Левченко, ЮО Басова, НЮ Молчанова, ДР Ситник Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка, 70-75, 2023 | | 2023 |
ВИКОРИСТАННЯ ЕКСТРАКТІВ З ВИЧАВОК СОКОВОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ГП ХОМИЧ, ЮГ НАКОНЕЧНА, ІВ ЧОНІ, НЮ МОЛЧАНОВА, МА ЛИТВИН Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |
Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою ВО Скрипник, АС Цесля, НЮ Молчанова | | 2023 |
Визначення температури в напівфабрикаті під час двостороннього жарення за тепловою моделлю на основі нелінійного методу ВО Скрипник, ЄВ Лелюх, НЮ Молчанова | | 2023 |
Неформальна освіта як невід'ємна складова ефективного навчання здобувачів вищої освіти ОВ Гасій, ГМ Гасій, НС Педченко, НЮ Молчанова, ВВ Сарапин Видавничий дім «Гельветика», 2023 | | 2023 |
Дуальна форма навчання в університеті як вирішення проблеми поєднання теоретичних знань та практичних навичок при підготовці висококваліфікованих фахівців НЮ Молчанова, НВ Герман ПУЕТ, 2019 | | 2019 |
Пожежна безпека в закладах освіти України НВ Герман, НЮ Молчанова ПУЕТ, 2018 | | 2018 |