Гастрономічний туризм як чинник соціально-економічного розвитку територіальних громад ОІ Коркуна, ОВ Никига, ОГ Підвальна Економічний простір, 40-43, 2020 | 13 | 2020 |
Інноваційний розвиток як напрям функціонування регіональних туристичних систем ОІ Коркуна, ОВ Никига, ОГ Підвальна Інноваційна економіка, 2020 | 9 | 2020 |
Інноваційні засади сталого розвитку етногастронамічного туризму в регіоні ЄОВ Гончаренко М.Ф., Голод А.П., Никига О.В. Менеджер. Вісник ДонДУУ., С. 40-47, 0 | 9* | |
Роль маркетингових інновацій у розвитку гастрономічного туризму в регіоні О Графська, Ю Головчук, О Никига Економіка та суспільство, 2022 | 8 | 2022 |
Інноваційні фактори розвитку гастрономічного туризму у Львівській області НОВ Голод А. П. Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення. Матеріали …, 2020 | 6 | 2020 |
Пізнавальний туризм: сутність та особливості організації О Никига Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України …, 2017 | 6 | 2017 |
Структура факторів розвитку гастрономічного туризму НОВ Голод А.П. Інфраструктура ринку, С. 174-178., 2020 | 4 | 2020 |
The history of the Michelin Red Guide O Romanchuk, R Koval, M Paska, A Holod, O Nykyha The Journal of VN Karazin Kharkiv National University. Series: International …, 2022 | 2 | 2022 |
Tourism education as a sphere of intercultural communication NO Holod Andrii Project approach in the didactic process of universities – international …, 2021 | 2 | 2021 |
Гастрономічні фестивалі як чинник туристичної привабливості Львівської області НОВ Голод А.П. Інноваційні тенденції розвитку туризму в Україні та світі, С. 356-358., 2022 | 1 | 2022 |
Інноваційні напрями розвитку етногастрономічного туризму в регіоні О НИКИГА Молода спортивна наука України, 2021 | 1 | 2021 |
Гастрономічний туризм як перспективний напрям регіонального розвитку О Никига СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | 1 | 2021 |
Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму О Никига СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020 | 1 | 2020 |
Основні чинники розвитку гастрономічного туризму А ГОЛОД, О НИКИГА Молода спортивна наука України, 2020 | 1 | 2020 |
ІСТОРІЯ ФРАНЦУЗЬКОГО ГАСТРОНОМІЧНОГО ГІДА GAULT & MILLAU О Романчук, О Никига, Р Коваль, А Голод Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету …, 2023 | | 2023 |
Інноваційні засади розвитку промислового туризму ЮО Головчук, ОВ Никига, АІ Запісоцький Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, 2023 | | 2023 |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЕТНІЧНОГО ТУРИЗМУ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ О Никига Використання й охорона земельних ресурсів та туристично-рекреаційний …, 2023 | | 2023 |
Інноваційні засади регіональної політики розвитку туризму НОВ Графська О.І., Головчук Ю.О. Міжнародний науковий журнал «Інтернаука». Серія «Економічні науки»., 2023 | | 2023 |
ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ (НА ПРИКЛАДІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ) О Никига СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022 | | 2022 |
Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в регіоні (на прикладі Львівської області) ОВ Никига | | 2022 |