Підписатись
Ірина Ясінська
Ірина Ясінська
викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Безалкогольні сокові напої антиоксидантної дії з фітоекстрактами
ІЛ Ясінська, ВД Іванова
92013
Пророщене зерно сочевиці зеленої, як джерело сполук антиоксидантної дії
Н Баб'як, ІЛ Ясінська, ВД Іванова
32014
Вплив низьких температур на вміст сполук антиоксидантної дії в пророщеному насінні сільськогосподарських культур
ІЛ Ясінська, ВД Іванова
22016
Antioxidant activity of extracts from plants growing in Ukraine
V Ivanova, I Yasinska
22013
Ефективність та регулювання використання рослинної сировини та екстрактів у якості, добавок антиоксидантної дії
ІЛ Ясінська, ВД Іванова
12021
Пророщене насіння соняшнику як джерело сполук антиоксидантної дії
ІЛ Ясінська, ВД Іванова
12016
Огляд ринку спортивних напоїв
ІЛ Ясінська, А Головенько
2022
Improving nutritional quality and antiradical activity of buckwheat by germination
I Yasinska, V Ivanova
2022
Пророщена гречка, як цінне джерело біологічно активних сполук
ІЛ Ясінська
2021
Вплив хлориду натрію на синтез сполук антиоксидантної дії при пророщуванні гречки
ІЛ Ясінська
2021
Ноотропи: характеристика, фізіологічна дія, безпечність споживання
КЮ Якимець, ІЛ Ясінська
2021
Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування
Т Громик, ІЛ Ясінська
2021
Стан та перспективи ринку м’ясних аналогів
ІЛ Ясінська, ОМ Соколова
2021
Їстівний посуд як елемент сталого споживання
ІЛ Ясінська
2021
Їстівні комахи як інноваційні продукти харчування
Д Головач, ІЛ Ясінська
2021
Проблеми контролю мікробіологічної безпечності пророщеної сировини
ІЛ Ясінська, ВД Іванова
2020
Розроблення рецептур желейних цукерок на основі плодово-ягідної та овочевої сировини
Т Громик, В Самарська, ІЛ Ясінська
2020
Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії
ІЛ Ясінська
2020
Організація та контроль безпечності виробництва пророщеної продукції
ІЛ Ясінська
2020
Пророщене насіння сільськогосподарських культур як джерело цінних біологічно активних речовин
ІЛ Ясінська, ВД Іванова
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20