Підписатись
Наталія Слободянюк
Наталія Слободянюк
кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів, НУБіП України
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни" Математичні моделі на ЕОМ"
ВС Меркулов, НМ Завгородня, ОВ Казанко
Український державний університет залізничного транспорту, 2017
372017
Mathematical modeling of the oil extrusion process with pre-grinding of raw materials in a twin-screw extruder.
M Mushtruk, M Gudzenko, I Palamarchuk, V Vasyliv, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
352020
Modelling of the process of vybromechanical activation of plant raw material hydrolysis for pectin extraction.
I Palamarchuk, M Mushtruk, V Sukhenko, V Dudchenko, L Korets, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
312020
The influence of yeast extract and jasmonic acid on phenolic acids content of in vitro hairy root cultures of Orthosiphon aristatus.
I Smetanska, O Tonkha, T Patyka, D Hunaefi, D Mamdouh, M Patyka, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
272021
Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation.
O Shanina, I Galyasnyj, T Gavrysh, K Dugina, Y Sukhenko, V Sukhenko, ...
Potravinarstvo 13 (1), 2019
272019
The micronutrient profile of medicinal plant extracts
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, A Kuts, N Slobodyanyuk, ...
262021
Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves.
N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
222021
Biochemical composition of the hops and quality of the finished beer.
A Bober, M Liashenko, L Protsenko, N Slobodyanyuk, L Matseiko, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
222020
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, V Sarana, M Gudzenko, ...
192021
The Main Parameters of the Physalis Convection Drying Process
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, N Slobodyanyuk, Y Boyko
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 306-315, 2021
172021
Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі
ЛВ Баль-Прилипко, НМ Слободянюк, БІ Леонова, ЮП Крижова
162016
Design of reactors with mechanical mixers in biodiesel production
M Mushtruk, L Bal-Prylypko, N Slobodyanyuk, Y Boyko, M Nikolaienko
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 197-207, 2022
152022
Methods for determining the botanical origin of honey.
L Adamchuk, V Sukhenko, O Akulonok, T Bilotserkivets, V Vyshniak, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
132020
Development and shelf-life assessment of soft-drink with honey.
M Zheplinska, M Mushtruk, L Shablii, V Shynkaruk, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
122022
Improving the quality of milk dispersion in a counter-jet homogenizer
K Samoichuk, D Zhuravel, N Palianychka, V Oleksiienko, S Petrychenko
122020
The yield of adipose tissue and by-products in the course of the slaughter of inbred and outbred bulls of the Ukrainian beef breed.
A Ugnivenko, N Kos, D Nosevych, M Mushtruk, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
112022
Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних продуктів
ЛМ Бутенко, НМ Слободянюк, ОС Андрощук
Хлебопекарское и кондитерское дело, 24-25, 2013
112013
Sensory analysis of semi-finished minced fish products by the flavour profile method
I Prasol, N Golembovskaya, N Slobodyanyuk, E Ochkolyas
Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 83-87, 2017
92017
Харчова та біологічна цінність насіння льону
НМ Слободянюк, ЮГ Сухенко, ІА Веретинська
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
92014
Окисне псування харчових продуктів і методи контролю якісних показників тваринних жирів: навч. посіб.
ЛВ Баль-Прилипко, СД Мельничук, ВИ Лоханська, НМ Слободянюк
Київ: Академперіодика, 2011
92011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20