Підписатись
Царук Людмила Леонідівна / Tsaruk L. L. / Царук Л. Л.
Царук Людмила Леонідівна / Tsaruk L. L. / Царук Л. Л.
Вінницький національний аграрний університет, доцент кафедри технології виробництва продуктів
Підтверджена електронна адреса в vsau.vin.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Сучасний стан виробництва продукції птахівництва в Україні
ЛЛ Царук
Аграрна наука та харчові технології, 159-170, 2017
172017
Баланс мінеральних речовин у організмі курчат-бройлерів
ЛЛ Царук, НА Бережнюк, ЛП Чорнолата
Аграрна наука та харчові технології, 111-117, 2017
102017
Рынок мяса птицы. Биотехнологические приемы обработки мясного сырья
ВА Мазур, КВ Копилова, ЛЛ Царук
Аграрная наука и пищевые технологии 1 (5 (99)), 142, 2017
52017
Вплив складу комбікорму на забезпеченість курчат-бройлерів мікроелементами
ЛЛ Царук, НА Бережнюк, ЛП Чорнолата
Аграрна наука та харчові технології, 97-103, 2017
42017
Состояние и перспективы производства мяса птицы в Украине
ЛЛ Царук
Актуальные вопросы переработки мясного и молочного сырья, 33-39, 2021
22021
Продуктивность, убойные и гематологические показатели цыплят-бройлеров при действии ферментного препарата РОНОЗИМ WX-2000
ЛЛ Царук
Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства, 109-117, 2021
22021
Обмін калію у свиней за використання у раціонах біологічно активних добавок
НА Бережнюк, ЛЛ Царук, ЛП Чорнолата
Аграрна наука та харчові технології.-2018.-Вип. 2 (101).-С. 14-22., 2018
22018
Ринок м’яса птиці. Біотехнологічні прийоми обробки м’ясної сировини
ВА Мазур, КВ Копилова, ЛЛ Царук
Аграрна наука та харчові технології.-2017.-Вип. 5 (99). Том 1.-С. 142-154., 2018
22018
Использование фитобиотика при выращивании цыплят-бройлеров
ЛЛ Царук
Актуальные вопросы переработки мясного и молочного сырья, 174-180, 2018
22018
Відкладання мінеральних речовин у м’ясі перепелів за дії підвищених доз вітамінів
НА Бережнюк, ЛЛ Царук, ЛП Чорнолата, ЛП Здор
Аграрна наука та харчові технології, 17-24, 2015
12015
Содержание минеральных веществ в яйцах перепелов при повышенных дозах витаминов
ЛП Чорнолата, НА Бережнюк, ЛЛ Царук
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2014
12014
Продуктивність та стан структур печінки і екзокринної частини підшлункової залози свиней при згодовуванні екструдованого зерна вики ярої
ОІ Скоромна, ЛЛ Царук
Розглядаються шляхи підвищення продуктивності кормових культур у польових і …, 2005
12005
Продуктивність та стан наднирників бичків при згодовуванні консервованого зерна кукурудзи
ОІ Скоромна, ЛЛ Царук, ТВ Коробчинська
Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету.-2004 …, 2005
12005
Морфо-функціональний стан печінки та підшлункової залози за дії ферментних препаратів
ОІ Скоромна, ЛЛ Царук
Корми і кормовиробництво.-2004.-Вип. 52.-С. 131-134., 2004
12004
Продуктивність та забійні показники свиней за дії пробіотичного препарату
ЛЛ Царук
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. 2022.№ 1 (170 …, 2022
2022
Програма підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників для роботи в закладах загальної середньої освіти
АБ Седоченко, ІБ Стеценко
2022
ЗООТЕХНИЧЕСКАЯ НАУКА БЕЛАРУСИ
ЛЛ ЦАРУК
ЗООТЕХНИЧЕСКАЯ НАУКА БЕЛАРУСИ Учредители: Научно-практический центр НАН …, 2021
2021
СОСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВЫ РЫНКА МЯСА ПТИЦЫ В УКРАИНЕ
ЛЛ Царук
Зоотехническая наука Беларуси 56 (2), 249-261, 2021
2021
Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних магістерських робіт денної і заочної форм навчання другого рівня вищої освіти, спеціальність 204 технологія виробництва і …
ВМ Ушаков, ГМ Огороднічук, ТВ Шевчук, ЛЛ Царук, ГІ Льотка
2020
Обеспеченность цыплят-бройлеров микроэлементами в зависимости от состава комбикорма
ЛЛ Царук
Витебская государственная академия ветеринарной медицины, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20