Подписаться
Гурський Петро Васильович/ ПВ Гурский, PV Gurskiy, P Gurskii, P Gurskyi
Гурський Петро Васильович/ ПВ Гурский, PV Gurskiy, P Gurskii, P Gurskyi
Державний біотехнологічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене btu.kharkov.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Реологічні методи дослідження сировини і харчових продуктів та автоматизація розрахунків реологічних характеристик
АБ Горальчук, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, МІ Погожих, ВВ Полевич, ...
навч. пос./АБ Горальчук та ін.–Харків, 2006
592006
Технологія переробки молока
Перцевий, ФВ, Гурський, ПВ, Гринченко, ОО
Харків: ХДУХТ, 2006
352006
Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств
ОВ Богомолов, ПВ Гурський, ВП Богомолова
Х.: Еспада 432, 2005
322005
Improving the mechanical-mathematical model of grain mass separation in a fluidized bed
V Bredykhin, P Gurskyi, O Alfyorov, K Bredykhina, A Pak
European Journal of Enterprise Technologies 3 (1), 111, 2021
182021
Evaluation of slaughter cattle grades and standards of cull cows
АP Palii, NG Admina, SA Mihalchenko, IM Lukyanov, SA Denicenko, ...
Ukrainian Journal of Ecology 10 (1), 162-167, 2020
152020
Реологiчнi методи дослiдження сировини i харчових продуктiв та автоматизацiя розрахункiв рео-логiчних характеристик
АБ Горальчук, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, МI Погожих, ВВ Полевич, ...
Навчальний посiбник, 63, 2006
142006
Технологія переробки продукції тваринництва
ОВ Богомолов, ФВ Перцевой, ПВ Гурський
Харків, 2001
132001
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Гурський, П В, Перцевой, Ф В, Поліщук, Г Є, Кравченко, МФ
Харківський державний університет харчування та тогівлі, 2008
112008
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби
ФВ Перцевой, ОГ Терешкін, ПВ Гурський, ВІ Ладика, МО Янчева, ...
Київ: ІНКОС, 2014
102014
Effect of various milking equipment on milk ejection in high-yielding cows
АP Palii, KV Ishchenko, VV Bredykhin, PV Gurskyi, DA Levkin, ...
Ukrainian Journal of Ecology 11 (1), 18-24, 2021
82021
Improving the Mechanical Mathematical Model of Pneumatic Vibration Centrifugal Fractionation of Grain Materials Based on Their Density
V Bredixin, A Pak, P Gurskyi, S Denisenko, K Bredykhina
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (1), 112, 2021
62021
Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв
ОВ Богомолов, ПВ Гурський, СА Денисенко, СГ Іващенко, ЮІ Токолов, ...
Харків:«Міськдрук», 2014
62014
Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein
F Pertsevyi, P Hurskyi, S Yurchenko, V Polevych, YU Savgira, ...
Kh.: ChSUFT, 2009
52009
Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного
МБ Колеснікова, МФ Перцевий, ПВ Гурський
Харчова наука і технологія, 95-97, 2012
42012
Дослідження режимів сушіння зерна пшениці
ПВ Гурський, СГ Іващенко, ЮІ Токолов, ВО Вербицький
Харків: ХНТУСГ, 2019
32019
Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста
ОВ Богомолов, ПВ Гурський, СГ Іващенко, ЮІ Токолов
ХНТУСГ, 2019
32019
Термогравіметричний аналіз пектинових гелів
ІО Крапивницька, ПВ Гурський, ФВ Перцевий
ScienceRise 7 (2 (12)), 23-28, 2015
32015
Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна
ПВ Гурський, ЮІ Токолов, СГ Іваненко, МІ Домніч
Харків: ХНТУСГ, 2014
32014
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу
ДО Бідюк, ПВ Гурський
Харківський державний університет харчування і торгівлі, 2013
3*2013
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних
ПВ Гурський, ДО Бідюк, ФВ Перцевой
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20