Підписатись
Ліганенко Маргарита Геннадіївна, Liganenko Margaryta
Ліганенко Маргарита Геннадіївна, Liganenko Margaryta
Odesa National University of Technology, Одеський національний технологічний університет
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини
МГ Малькова, АТ Безусов
Харчова наука і технологія, 58-61, 2010
142010
Волокноподібні неперетравні олігосахариди–перспективний клас пребіотиків
ТА Лисогор, МГ Ліганенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
62012
Пребиотический эффект галактуроновых олигосахаридов
БАТ Лиганенко Маргарита
Розвиток наукових досліджень, 2012: матеріали VIIІ Міжнародної науково …, 2012
52012
Функціональні напої в концепції здорового харчування
КВ Зубкова, МГ Ліганенко, КД Кузнецова
Харчова наука і технологія, 25-27, 2012
52012
Біфідогенний ефект галактуронових олігосахаридів
БАТ Ліганенко Маргарита
Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів і студентів 2, 92-93, 2012
32012
Проблеми та перспективи розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Одеському регіоні
ОК Байрачна, ІВ Крупіца, МГ Ліганенко
Харків: ХНАУ, 2020
22020
Formation of the basic objects register for Odessa region enogastronomic routes
H Sarkisian, M Liganenko
Lviv University of Trade and Economics, LUTE Publishing House, 2020
22020
Аналіз потенційних можливостей для організації еногастрономічних турів в Одеському регіоні
ГО Саркісян, МГ Ліганенко
22020
Біфідогенна дія продуктів біотехнологічної конверсії пектину
Л Пилипенко, І Пилипенко, М Ліганенко
Вісник Львівського університету. Сер.: Біологічна, 306-312, 2014
22014
Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок
МГ Ліганенко
ОНАХТ, 2013
12013
Ферментативный способ получения галактуроноолигосахаридов из яблочных выжимок
АТ Безусов, МГ Лиганенко
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 77-79, 2013
12013
АНАЛІЗ ПОТЕНЦІАЛУ ТА ПЕРСПЕКТИВ РОЗВИТКУ SMART-ТУРИЗМУ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ
М Ліганенко, Н Орлова
Рекомендовано до поширення через мережу інтернет електронного випуску …, 2023
2023
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО УДОСКОНАЛЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗАКЛАДІВ ГОСТИННОСТІ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Г Саркісян, М Ліганенко, В Кожевнікова, О Ткачук
Наука і техніка сьогодні, 2023
2023
Рекреаційний потенціал курортів Анаталійського узбережжя
М Ліганенко, А Галушкіна
Проблеми формування здорового способу життя у молоді: ХV Всеукраїнська …, 2022
2022
Implementation of additional services at tourist and entertainment complexes according to international hospitality standards.
H Sarkisian, V Novichkov, M Liganenko, A Shunko
2022
Modern determinants of consumer needs and analysis of the market of peloidotherapy in SPA resorts
H Sarkisian, M Liganenko, SG Kambiz
AUDIT AND PRODUCTION RESERVES 65 (№ 3/4), 32-38, 2022
2022
Роль транскордонного співробітництва в процесі європейської інтеграції України
МГ Ліганенко
2022
Туристичний потенціал винного туризму країн басейну Чорного моря
М Ліганенко, М Запорожець
VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Гостинність, сервіс, туризм …, 2021
2021
Апітуризм – перспективний напрямок сільського зеленого туризму в Одеській області
О Шепелева, М Ліганенко
VІ-а Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні аспекти модернізації …, 2021
2021
АНАЛІЗ МОЖЛИВОСТЕЙ ФІТНЕС-ТУРІВ В УКРАЇНІ ТА ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ
М Ліганенко, О Шепелева, К Мішкевич
Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20