Токсичнi речовини в харчових продуктах і методи їх визначення АА Дубініна, ЛП Малюк, ГА Селютіна, ТМ Летута, ТВ Щербакова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 38 | 2016 |
Сравнительная характеристика антиоксидантной активности экстрактов редьки различных сортов ТВЩ Г.А. Селютина, О.В. Выродова Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 2 (5), 134 - 136, 2014 | 7* | 2014 |
Component composition of radish root essential oil G Selyutina, O Gapontseva Ukrainian Food Journal, 653-666, 2016 | 5 | 2016 |
Сертифікація товарів. Навчальний посібник АА Дубініна, ГА Селютіна, СО Ленерт, ВМ Селютін Харків: ХДУХТ, 2016 | 5 | 2016 |
Исследование корпоративной культуры международных торговых сетей ВМ Селютин, ГА Селютина Научный результат. Технологии бизнеса и сервиса, 89-100, 2014 | 5 | 2014 |
Товарознавство вторинної сировини. Навчальний посібник АА Дубініна, ЗП Карпенко, СО Дубініна, ГА Селютіна К.:«Видавничий дім «Професіонал, 2009 | 5 | 2009 |
Визначення антиоксидантної активності рослинної сировини ВОВ Селютіна Г.А., Щербакова Т.В. Збірник наукових праць ОНАХТ, 80-86, 2014 | 4 | 2014 |
Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color A Dubinina, H Seliutina, T Letuta, T Shcherbakova, V Afanasieva Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 66-71, 2017 | 3 | 2017 |
Cпосіб зниження нітратів та стабілізації пігментного комплексу коренеплодів редьки ГА Селютіна, ОВ Гапонцева Молодий вчений, 209, 2017 | 3 | 2017 |
Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні АА Дубініна, ГА Селютіна, ОВ Гапонцева Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 3 | 2012 |
Визначення залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огірках БВІ Дубініна А. А., Селютіна Г.А. Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2009 | 3 | 2009 |
Вибір виду паковання та розробка дизайну етикетки для нових продуктів переробки редьки ГА Селютіна, ОВ Гапонцева Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки, 178-183, 2017 | 2 | 2017 |
Effect of component composition of pigment complex on the formation of color of rhubarb and gooseberry AV Dubinina A., Selyutina G., Letuta T., Shcherbakova T. EUREKA: LIFE SCIENCES, 37-43, 2017 | 2 | 2017 |
Розробка критеріїв якості коренеплодів редьки для вибору їх напряму використання ГА Селютіна, ОВ Виродова Уральский научный вестник 2 (11), 061-063, 2017 | 2 | 2017 |
Твердість рослинної тканини коренеплоду редьки як один з показників її якості ГА Селютіна, ОВ Виродова Современный научный вестник 1 (7), 083-085, 2017 | 2 | 2017 |
Розробка способу виробництва цукатів із редьки та оцінка їх якості ГА Селютіна, ОВ Виродова Харків: ХДУХТ, 2016 | 2 | 2016 |
Застосування олій купажованих у виробництві майонезів ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна Наукові праці Національного університету харчових технологій, 214-221, 2016 | 2 | 2016 |
Міжнародне технічне регулювання ОМ Сафонова, ГА Селютіна, МВ Нечипорук, ВМ Селютін Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 2 | 2013 |
Міжнародне технічне регулювання. Навчальний посібник ОМ Сафонова, ВМ Селютін, ГА Селютіна, МВ Нечипорук Харків: ХДУХТ, 2013 | 2 | 2013 |
Локалізація радіонуклідів в господарсько-ботанічних сортах редьки, поширених в Східній Україні АА Дубініна, ГА Селютіна, В Гапонцева О Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2013 | 2 | 2013 |