Підписатись
Galina Selyutina
Galina Selyutina
Інші іменаСелютіна Галина Анатоліївна, Селютина Галина Анатольевна
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Токсичнi речовини в харчових продуктах і методи їх визначення
АА Дубініна, ЛП Малюк, ГА Селютіна, ТМ Летута, ТВ Щербакова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
382016
Сравнительная характеристика антиоксидантной активности экстрактов редьки различных сортов
ТВЩ Г.А. Селютина, О.В. Выродова
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 2 (5), 134 - 136, 2014
7*2014
Component composition of radish root essential oil
G Selyutina, O Gapontseva
Ukrainian Food Journal, 653-666, 2016
52016
Сертифікація товарів. Навчальний посібник
АА Дубініна, ГА Селютіна, СО Ленерт, ВМ Селютін
Харків: ХДУХТ, 2016
52016
Исследование корпоративной культуры международных торговых сетей
ВМ Селютин, ГА Селютина
Научный результат. Технологии бизнеса и сервиса, 89-100, 2014
52014
Товарознавство вторинної сировини. Навчальний посібник
АА Дубініна, ЗП Карпенко, СО Дубініна, ГА Селютіна
К.:«Видавничий дім «Професіонал, 2009
52009
Визначення антиоксидантної активності рослинної сировини
ВОВ Селютіна Г.А., Щербакова Т.В.
Збірник наукових праць ОНАХТ, 80-86, 2014
42014
Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color
A Dubinina, H Seliutina, T Letuta, T Shcherbakova, V Afanasieva
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 66-71, 2017
32017
Cпосіб зниження нітратів та стабілізації пігментного комплексу коренеплодів редьки
ГА Селютіна, ОВ Гапонцева
Молодий вчений, 209, 2017
32017
Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні
АА Дубініна, ГА Селютіна, ОВ Гапонцева
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
32012
Визначення залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огірках
БВІ Дубініна А. А., Селютіна Г.А.
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2009
32009
Вибір виду паковання та розробка дизайну етикетки для нових продуктів переробки редьки
ГА Селютіна, ОВ Гапонцева
Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки, 178-183, 2017
22017
Effect of component composition of pigment complex on the formation of color of rhubarb and gooseberry
AV Dubinina A., Selyutina G., Letuta T., Shcherbakova T.
EUREKA: LIFE SCIENCES, 37-43, 2017
22017
Розробка критеріїв якості коренеплодів редьки для вибору їх напряму використання
ГА Селютіна, ОВ Виродова
Уральский научный вестник 2 (11), 061-063, 2017
22017
Твердість рослинної тканини коренеплоду редьки як один з показників її якості
ГА Селютіна, ОВ Виродова
Современный научный вестник 1 (7), 083-085, 2017
22017
Розробка способу виробництва цукатів із редьки та оцінка їх якості
ГА Селютіна, ОВ Виродова
Харків: ХДУХТ, 2016
22016
Застосування олій купажованих у виробництві майонезів
ЮМ Хацкевич, ТВ Щербакова, ГА Селютіна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 214-221, 2016
22016
Міжнародне технічне регулювання
ОМ Сафонова, ГА Селютіна, МВ Нечипорук, ВМ Селютін
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
22013
Міжнародне технічне регулювання. Навчальний посібник
ОМ Сафонова, ВМ Селютін, ГА Селютіна, МВ Нечипорук
Харків: ХДУХТ, 2013
22013
Локалізація радіонуклідів в господарсько-ботанічних сортах редьки, поширених в Східній Україні
АА Дубініна, ГА Селютіна, В Гапонцева О
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2013
22013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20