Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 6092 | 5217 |
h-індекс | 46 | 42 |
i10-індекс | 70 | 67 |
Доступні для всіх
Переглянути всі12 статей
9 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Francisco J. Barba (ORCID: 0000-000...University of Valencia (https://ror.org/043nxc105)Підтверджена електронна адреса в uv.es
- Mohamed KoubaaEcole Supérieure de Chimie Organique et MinéraleПідтверджена електронна адреса в escom.fr
- Ralf GreinerMax Rubner-InstitutПідтверджена електронна адреса в mri.bund.de
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneПідтверджена електронна адреса в ceteca.net
- Kumar MallikarjunanProfessor & Head of Food Science and Nutrition, University of MinnesotaПідтверджена електронна адреса в umn.edu
- Nooshin NikmaramSenior Food ScientistПідтверджена електронна адреса в uoguelph.ca
- Danijela Bursać KovačevićIzv. prof. dr. sc., Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultetПідтверджена електронна адреса в pbf.unizg.hr
- Indrawati OeyUniversity of OtagoПідтверджена електронна адреса в otago.ac.nz
- Daniel GranatoProfessor of Functional Foods - University of LimerickПідтверджена електронна адреса в ul.ie
- Alaa BekhitProfessor of Food Science, University of OtagoПідтверджена електронна адреса в otago.ac.nz
- Zhenzhou ZHUWuhan Polytechnic University; University of Technology of CompigneПідтверджена електронна адреса в utc.fr
- jorge saraivaFood Technology, Biotechnology, and Biocatalysts, Aveiro UniversityПідтверджена електронна адреса в ua.pt
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität KielПідтверджена електронна адреса в tf.uni-kiel.de
- Sze Ying LeongDepartment of Food Science, University of OtagoПідтверджена електронна адреса в otago.ac.nz
- Anet Režek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebПідтверджена електронна адреса в pbf.hr
- David W. EverettPrincipal Investigator, Riddet InstituteПідтверджена електронна адреса в massey.ac.nz
- Khelfa AnissaEcole supérieure de chimie organique et minérale / université de technologie de CompiegneПідтверджена електронна адреса в escom.fr
- Paulo Eduardo Sichetti MunekataMeat Technology Center of GaliciaПідтверджена електронна адреса в ceteca.net
- Mahesha M. PoojaryAssociate Professor, Department of Food Science, University of Copenhagen, DenmarkПідтверджена електронна адреса в food.ku.dk
- MEHRDAD NIAKOUSARIPROFESSOR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYПідтверджена електронна адреса в SHIRAZU.AC.IR
Підписатись
Shahin Roohinejad
Principal Scientist at Zoom Essence Inc.
Підтверджена електронна адреса в zoomessence.com