Системний підхід до безпечності харчової продукції в ЄС та Україні МЯ Гавриляк, ГС Шестопал Товарознавчий вісник 1 (10), 5-13, 2017 | 11 | 2017 |
Антиоксидантна здатність біологічно активних речовин плодів ягідних культур ГС Шестопал Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 127-131, 2011 | 9 | 2011 |
Інтенсивні технології вирощування ягідних культур ЯМ Гадзало, ГС Шестопал, СЯ Шестопал Львів:«Світ, 177-230, 2007 | 6 | 2007 |
Впровадження систем управління якістю вітчизняними підприємствами ГС Шестопал, МЛ Павлишин Режим доступу: http://www. nbuv. gov. ua/portal/Soc_Gum/Vliet/2009_4/1/5. pdf, 0 | 4 | |
Особливості технічного регулювання туристичних послуг ГС Шестопал, МН Коваль СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТУРИЗМУ НА ЗАСАДАХ ПАРТНЕРСТВА: ОСВІТА, НАУКА, ПРАКТИКА, 147, 2018 | 1 | 2018 |
Economic and biological special features and breeding value of European black currant and red currant varieties under conditions of the western forest-steppe of Ukraine GS Shestopal | 1 | 1998 |
ПРОЦЕДУРА ВИЛУЧЕННЯ ТА ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ВИБУХОВИХ РЕЧОВИН ЯК ПРЕДМЕТУ КОНТРАБАНДИ Г Шестопал, О Височанська Актуальні питання у сучасній науці, 2023 | | 2023 |
ВИБУХОВІ РЕЧОВИНИ ЯК ПРЕДМЕТ КОНТРАБАНДИ ОВ Височанська, ГС Шестопал СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЇХ …, 2023 | | 2023 |
ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЕРТИЗИ ВАНТАЖІВ ПРИ МІЖНАРОДНИХ ПЕРЕВЕЗЕННЯХ АВТОТРАНСПОРТНИМИ ЗАСОБАМИ НІ Доманцевич, ГС Шестопал, ПІ Кизик Підприємництво і торгівля, 28-34, 2022 | | 2022 |
ЗМІНА МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ МОДИФІКОВАНИХ ПОЛІЕТИЛЕНОВИХ ПЛІВКОВИХ МАТЕРІАЛІВ ЗА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ТЕРМОЦИКЛЮВАННЯ НІ Доманцевич, ГС Шестопал, БП Яцишин Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 86-91, 2022 | | 2022 |
КЛАСИФІКАЦІЙНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА АЛГОРИТМ КОДУВАННЯ ПЛАСТМАСОВИХ ТРУБ ЗА УКТ ЗЕД З МЕТОЮ ЇХ ПРАВИЛЬНОГО МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ ГС Шестопал, ОВ Височанська Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 70-77, 2022 | | 2022 |
ЯКІСТЬ У СИСТЕМІ ФОРМУВАННЯ ГЛОБАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ ДІ Сапожник, ГС Шестопал Вісник ЛТЕУ. Економічні науки, 115-122, 2022 | | 2022 |
ЕКСПЕРТНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ПРОЦЕДУРИ ДЕКЛАРУВАННЯ НІ Доманцевич, ГС Шестопал Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 14-19, 2022 | | 2022 |
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ФІТОСАНІТАРНОГО КОНТРОЛЮ ТА ЕКСПЕРТИЗИ ПРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ МИТНИХ ФОРМАЛЬНОСТЕЙ ІМПОРТУ САДИВНОГО МАТЕРІАЛУ Г Шестопал Економіка та суспільство, 2021 | | 2021 |
Формування якості ягідної продукції під час виробництва та реалізації ГС Шестопал Львів : Укртехнології, 2016 | | 2016 |
Покращення споживних властивостей зерен кави шляхом оптимізації параметрів вапоризації ГС Шестопал, ЮВ Майбук Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 109-113, 2015 | | 2015 |
Методы модернизации потребительских свойств натурального кофе в процессе его обработки ЮВ Майбук, ГС Шестопал Разработка новых потребительских товаров и технологий их производства, 95-101, 2013 | | 2013 |
Основи органічного виробництва ягідної продукції ГС Шестопал Львів : Екотерра, 2013 | | 2013 |
СЕРТИФИКАЦИЯ ОРГАНИЧЕСКОЙ ПРОДУКЦИИ-ПУТЬ УКРАИНЫ В БУДУЩЕЕ ГС Шестопал, ЮВ Майбук Товарознавчий вісник, 382-388, 2012 | | 2012 |
Господарсько-бiологiчнi особливостi i селекцiйна цiннiсть сортiв чорної смородини i порiчки в умовах Захiдного Лiсостепу України ГС Шестопал | | 1998 |