Follow
Галина Шестопал | Galina Shestopal
Галина Шестопал | Galina Shestopal
Львівський торговельно-економічний університет
Verified email at lute.lviv.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Системний підхід до безпечності харчової продукції в ЄС та Україні
МЯ Гавриляк, ГС Шестопал
Товарознавчий вісник 1 (10), 5-13, 2017
112017
Антиоксидантна здатність біологічно активних речовин плодів ягідних культур
ГС Шестопал
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 127-131, 2011
92011
Інтенсивні технології вирощування ягідних культур
ЯМ Гадзало, ГС Шестопал, СЯ Шестопал
Львів:«Світ, 177-230, 2007
62007
Впровадження систем управління якістю вітчизняними підприємствами
ГС Шестопал, МЛ Павлишин
Режим доступу: http://www. nbuv. gov. ua/portal/Soc_Gum/Vliet/2009_4/1/5. pdf, 0
4
Особливості технічного регулювання туристичних послуг
ГС Шестопал, МН Коваль
СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТУРИЗМУ НА ЗАСАДАХ ПАРТНЕРСТВА: ОСВІТА, НАУКА, ПРАКТИКА, 147, 2018
12018
Economic and biological special features and breeding value of European black currant and red currant varieties under conditions of the western forest-steppe of Ukraine
GS Shestopal
11998
ПРОЦЕДУРА ВИЛУЧЕННЯ ТА ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ВИБУХОВИХ РЕЧОВИН ЯК ПРЕДМЕТУ КОНТРАБАНДИ
Г Шестопал, О Височанська
Актуальні питання у сучасній науці, 2023
2023
ВИБУХОВІ РЕЧОВИНИ ЯК ПРЕДМЕТ КОНТРАБАНДИ
ОВ Височанська, ГС Шестопал
СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЇХ …, 2023
2023
ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЕРТИЗИ ВАНТАЖІВ ПРИ МІЖНАРОДНИХ ПЕРЕВЕЗЕННЯХ АВТОТРАНСПОРТНИМИ ЗАСОБАМИ
НІ Доманцевич, ГС Шестопал, ПІ Кизик
Підприємництво і торгівля, 28-34, 2022
2022
ЗМІНА МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ МОДИФІКОВАНИХ ПОЛІЕТИЛЕНОВИХ ПЛІВКОВИХ МАТЕРІАЛІВ ЗА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ТЕРМОЦИКЛЮВАННЯ
НІ Доманцевич, ГС Шестопал, БП Яцишин
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 86-91, 2022
2022
КЛАСИФІКАЦІЙНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА АЛГОРИТМ КОДУВАННЯ ПЛАСТМАСОВИХ ТРУБ ЗА УКТ ЗЕД З МЕТОЮ ЇХ ПРАВИЛЬНОГО МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ
ГС Шестопал, ОВ Височанська
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 70-77, 2022
2022
ЯКІСТЬ У СИСТЕМІ ФОРМУВАННЯ ГЛОБАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ
ДІ Сапожник, ГС Шестопал
Вісник ЛТЕУ. Економічні науки, 115-122, 2022
2022
ЕКСПЕРТНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ПРОЦЕДУРИ ДЕКЛАРУВАННЯ
НІ Доманцевич, ГС Шестопал
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 14-19, 2022
2022
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ФІТОСАНІТАРНОГО КОНТРОЛЮ ТА ЕКСПЕРТИЗИ ПРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ МИТНИХ ФОРМАЛЬНОСТЕЙ ІМПОРТУ САДИВНОГО МАТЕРІАЛУ
Г Шестопал
Економіка та суспільство, 2021
2021
Формування якості ягідної продукції під час виробництва та реалізації
ГС Шестопал
Львів : Укртехнології, 2016
2016
Покращення споживних властивостей зерен кави шляхом оптимізації параметрів вапоризації
ГС Шестопал, ЮВ Майбук
Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 109-113, 2015
2015
Методы модернизации потребительских свойств натурального кофе в процессе его обработки
ЮВ Майбук, ГС Шестопал
Разработка новых потребительских товаров и технологий их производства, 95-101, 2013
2013
Основи органічного виробництва ягідної продукції
ГС Шестопал
Львів : Екотерра, 2013
2013
СЕРТИФИКАЦИЯ ОРГАНИЧЕСКОЙ ПРОДУКЦИИ-ПУТЬ УКРАИНЫ В БУДУЩЕЕ
ГС Шестопал, ЮВ Майбук
Товарознавчий вісник, 382-388, 2012
2012
Господарсько-бiологiчнi особливостi i селекцiйна цiннiсть сортiв чорної смородини i порiчки в умовах Захiдного Лiсостепу України
ГС Шестопал
1998
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20