Підписатись
Мартыненко Л.Г., Мартиненко Л.Г, Martynenko Leonid, Martynenko L.G.
Мартыненко Л.Г., Мартиненко Л.Г, Martynenko Leonid, Martynenko L.G.
ХТЕІ КНТЕУ
Підтверджена електронна адреса в htei.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Информационно-образовательная среда как фактор повышения качества обучения
ДБ Кумахова
Преподаватель как субъект и объект информационно-образовательной среды вуза …, 2016
322016
Влияние ферримагнитного резонанса на преобразование энергии стоячей электромагнитной волны в механическую
ЛГ Мартыненко, ГЛ Комарова
Вісті вищих учбових закладів. Радіоелектроніка 63 (5), 290-299, 2020
22020
Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів
ЛМ Мостова, МО Комарова, ЛГ Мартиненко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
12014
Моделювання впливу температури обробки на вміст вітаміну C в харчовому продукті
ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко, МО Комарова
Харчова наука і технологія, 43-46, 2013
12013
Влияние параметров первичного преобразователя на основе поглощающей стенки на точность измерения параметров СВЧ сигналов и трактов
ОБ Зайченко, ЛГ Мартыненко
ХНУРЭ, 2011
12011
Усовершенствование технологического процесса паротермического оксидирования
ЕА Фролов, АЛ Комарова, ЛГ Мартыненко
Авиационно-космическая техника и технология, 52–55-52–55, 2007
12007
Мотивація як елемент активізації навчання при вивченні технічних дисциплін
ВП Саморай, ЛГ Мартиненко
Харків: Тарасенко ВП, 2017
2017
ВЛИЯНИЕ ГЕОМЕТРИЧЕСКОЙ ФОРМЫ ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА НА ПОТЕРИ ВИТАМИНА С ПРИ ТЕРМИЧЕСКОЙ ОБРАБОТКЕ
ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко, СП Касьянов
Технические науки и технологии, 188-194, 2017
2017
Розширення галузі застосування зразкового ватметра НВЧ
ЛГ Мартиненко, ГЛ Комарова
Радиотехника, 82-88, 2017
2017
Вплив геометричної форми харчового продукту на втрати вітаміну С при термічній обробці
ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко, СП Касьянов
Технічні науки та технології, 188-194, 2017
2017
Исследование эмульгирующих и стабилизирующих свойств стабилизиционных систем на основе крахмала
ЛН Мостовая, ЛГ Мартыненко
МГУП, 2016
2016
Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції
ОВ Жулінська, КВ Свідло, ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
2016
Фізико-маТемаТиЧні науки
ГЛ Комарова, ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко
Young 17 (2), 2015
2015
Вплив технологічних параметрів на час термічної обробки виробів
ГЛ Комарова, ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко
Молодий вчений, 55-57, 2015
2015
Влияние технологических параметров на время термической обработки изделий
АЛ Комарова, ЛН Мостовая, ЛГ Мартыненко
Молодий вчений, 55-57, 2015
2015
Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки
ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко, МО Комарова, ІВ Галясний
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
2013
Моделювання біологічної цінності харчових продуктів при гідротермічній обробці
ЛГ Мартиненко, МО Комарова, АВ Айрапетян, АВ Браженко
Наука и кооперация: взгляд молодых исследователей, 227-233, 2012
2012
Исследования пластифицирующих покрытий заготовок, как средство интенсификации процесса пневмоударной штамповки
ЕА Фролов, АЛ Комарова, ЛГ Мартыненко, СС Тимофеев
Авиационно-космическая техника и технология, 38–41-38–41, 2007
2007
УСТРОЙСТВО ДЛЯ ИЗМЕРЕНИЯ ПРОХОДЯЩЕЙ МОЩНОСТИ СВЕРХВЫСОКИХ ЧАСТОТ
ВМ Волков, ЛГ Мартыненко, ВД Кукуш, АГ Пархоменко, ...
1995
УСТРОЙСТВО ДЛЯ ИЗМЕРЕНИЯ СВЕРХБОЛЬШИХ УРОВНЕЙ ПРОХОДЯЩЕЙ МОЩНОСТИ СВЕРХВЫСОКИХ ЧАСТОТ
ВМ Волков, ЛГ Мартыненко, ВД Кукуш
1995
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20