Підписатись
Світлана Сергіївна Байбєрова
Світлана Сергіївна Байбєрова
Таврійський державний агротехнологічний університет, каф. технології переробки та зберігання продукції с/г, к.с.г.н.
Підтверджена електронна адреса в tsatu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Substantiaton of selecting the method of pre-cooling of fruits
M Serdyuk, МЄ Сердюк, D Stepanenko, ДС Степаненко, S Baiberova, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал, 62-68, 2016
222016
The study of methods of preliminary cooling of fruits
S Marina, S Dmitrij, B Svitlana, G Nonna, K Alina
Eureka: life sciences, 57-62, 2016
10*2016
Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблук
МЄ Сердюк, ВВ Калитка, СС Байбєрова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 17-22, 2014
82014
Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage
M Serdyuk, МЄ Сердюк, I Velichko, O Priss, ОП Прісс, O Danchenko, ...
Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та …, 2017
52017
Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуні
МЄ Сердюк, СС Байбєрова
Харчова наука і технологія = Пищевая наука и технология = Food science and …, 2015
42015
Підвищення товарноїякості плодів яблуні за допомогою антиоксидантних композицій
СС Байбєрова
Вісник аграрної науки Причорномор'я: наук.-теор. фах. журнал, 176-181, 2009
42009
Підвищення товарної якості плодів яблуні за допомогою антиоксидантних композицій
СС Байбєрова
Вісник аграрної науки Причорномор’я, 176-181, 2009
42009
Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання
МЄ Сердюк, СС Байбєрова, НА Гапріндашвілі, ОІ Сухаренко
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2017
32017
Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями
МЄ Сердюк, НА Гапріндашвілі, СС Байбєрова
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2017
32017
Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методи обробки
ОВ Григоренко, СС Байберова, ГВ Антонова
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в …, 2015
3*2015
Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів
МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, СС Байбєрова, СС Байберова
Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014
32014
Прогнозування втрат маси плодів яблуні під час холодильного зберігання
МЄ Сердюк, ІГ Величко, СС Байбєрова
Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний …, 2015
22015
Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА
СС Байбєрова
Вісник аграрної науки Причорномор'я: наук.-теор. фах. журнал / МДАУ, 153-158, 2014
22014
Оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу Харрінгтона
СС Байбєрова, СС Байберова, МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, ВМ Малкіна, ...
НУБіП, 2013
22013
Вплив погодних умов вегетаційного періоду на збереженість яблук в умовах Південного Степу України
СС Байбєрова, МЄ Сердюк, СС Байберова, МЕ Сердюк
Миколаївський національний аграрний університет, 2013
22013
Оцінка сортів яблук на придатність до тривалого зберігання за дії антиоксидантної композиції
СС Байбєрова, MЄ Сердюк
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2011
22011
Вплив погодних умов на формування якості та лежкість плодів яблуні за обробки антиоксидантними композиціями
СС Байбєрова, МЄ Сердюк
Вісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук …, 2011
22011
Застосування антистресової композиції ДЕПАА при зберіганні плодів яблуні
МЄ Сердюк, СС Байбєрова
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету, 59-62, 2011
2*2011
Застосування плівкоутворюючого препарату для тривалого зберігання плодів
МЄ Сердюк, СС Байбєрова
Вісник аграрної науки Причорномор’я : наук.-теорет. фаховий журнал 2 (4 …, 2011
22011
Зміни смакових якостей яблук під час тривалого зберігання
С Байбєрова, М Сердюк
Вісник Львівського національного аграрного університету : агрономія, 181-185, 2010
22010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20