Підписатись
Ірина Валеріївна Солоницька
Ірина Валеріївна Солоницька
Odesa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вплив рецептурних компонентів на якість виробів лікувально- профілактичного призначенняіз заморожених напівфабрикатів
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ІВ Студентова
Харчова наука і технологія, 17-20, 2010
142010
Обгрунтування апаратурно-технологічної схеми виробництва хзлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк
Харчова наука і технологія, 23-25, 2011
122011
Использование вторичных продуктов переработки винограда в технологии производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий
ЕГ Иоргачева, ТЗ Ткаченко, ИВ Солоницкая
Тезисы докл. Первой национальной научн.-практ. конф. „Хлебопродукты 94” 14 …, 1994
11*1994
З листків шпинату
Л Карнаушенко, І Солоницька
Зерно і хліб, 22-23, 1998
9*1998
Використання відкладеного випікання в технології хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ОЄ Писанецька
Харчова наука і технологія, 11-14, 2012
82012
Використання відкладеного випікання в технології хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного произначення
ІВ Солоницька, ОЄ Писанецька
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного …, 2012
82012
Основы замораживания тестовых заготовок
ІВ Солоницька
Харчова наука і технологія, 79-81, 2009
7*2009
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами
МІ Назар
42018
Виробництво хлібобулочних виробів за інноваційними технологіями відкладеного випікання
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ЄВ Савкова
Харчова наука і технологія, 21-24, 2013
42013
Розробка технологий виробництва хлібобулочних виробів з пластівцями із зародків пшениці
ІВ Солоницька, ІМ Калупна
Наукові праці ОНАХТ 2, 141-142, 2006
42006
Вибір оптимального способу відкладеного випікання хлібобулочних виро-бів лікувально-профілактичного призначення
МРЮ Cолоницька І.В.,Пшенишнюк Г.Ф
Харчова наука і технологія 1 (№ 3.), 15-21, 2015
22015
Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ТВ Битка
Харчова наука і технологія, 44, 2014
22014
Розробка технології хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів і зеленої маси амаранту
ІВ Солоницька
ОДАХТ, 2000
22000
Аналіз стану виробництва хлібобулочних виробів за технологією «Відкладеного випікання»
ІВ Солоницька, ВВ Добровольський
12017
Спосіб виробництва хлібобулочних виробів із замороженого тіста
СІВПГФМР Ю.
US Patent 103,947, 2016
1*2016
Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання
ІВ СВолоницька, ГФ Пшенишнюк
Зернові продукти і комбікорми, 19-23, 2012
12012
Анализ модели управления образовательной системы в Европе (Польша). Инновационный подход в высшем образовании Украины
ИВ Солоницкая
2019
Шануємо традиції. Історія Інституту харчової промисловості ім. МВ Ломоносова
ОМ Кананихіна, ІВ Солоницька, АО Соловей
Харчова наука і технологія, 3-16, 2017
2017
Шануємо традиції. Історія Інституту харчової промисловості ім. МВ Ломоносова
АО Соловей, ОМ Кананихіна, ІВ Солоницька
2017
ВИБІР ОПТИМАЛЬНОГО СПОСОБУ «ВІДКЛАДЕНОГО ВИПІКАННЯ» ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ГФ Пшенишнюк, ИВ Солоницкая, ІВ Солоницька, РЮ Мальков
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20