Підписатись
Наталія Бреус
Наталія Бреус
Национальный университет пищевых технологий, факультет автоматизации и компьютерных систем
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів
ІМ Устименко, НМ Бреус, ГЄ Поліщук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 183-188, 2016
102016
Cryoprotective ability of starch syrup in the composition of aromatic and fruit-berry ice cream
NB Galyna Polischuk, Oksana Bass, Tetiana Osmak
Ukrainian Food Journal. Volume 8 (2), 239-249, 2019
8*2019
Інформаційна технологія моделювання рецептур морозива
НМ Бреус
32019
Виявлення впливу казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жиру
ГЄ Поліщук, НМ Бреус, ВА Гніцевич, ТІ Юдіна, ...
22020
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
НМ Бреус, СВ Грибков, ГЄ Поліщук, ОЛ Сєдих
22019
Обґрунтування доцільності створення гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначення
НМ Бреус, ЛЮ Маноха, ГЄ Поліщук
22015
Математическое моделирование активации функционально-технологических свойств яблочного пюре
ГЕ Полищук, НН Бреус, Р Раманаускас
22013
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
АВ Згурський, ГЄ Поліщук, НІ Вовкодав, НМ Бреус
Наука та інновації, 2012
22012
Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами
НМ Бреус, ОО Басс, ЛЮ Маноха, ГЄ Поліщук
12016
Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозива
АВ Згурський, ГЄ Поліщук, НІ Вовкодав, НМ Бреус
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
12011
Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива
ГЄ Поліщук, ОВ Гулак, НМ Бреус, ФВ Перцевой
12010
Розроблення математичних моделей для прогнозування реологічних характеристик морозива з нетрадиційними рецептурними компонентами
ГЄ Поліщук, ОМ Рибак, НМ Бреус
12008
Дослідження впливу концентратів демінералізованої сироватки на показники якості морозива
АП Михалевич, НМ Бреус, ГЄ Поліщук, ОО Басс
2023
Cтворення експертно-моделюючої системи формування рецептур морозива
НМ Бреус, СВ Грибков, ОЛ Сєдих
2022
Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м’ясних паштетів
ОЄ Москалюк, ОІ Гащук, НМ Бреус
2020
Expert system for ice cream recipes modeling
N Breus, S Hrybkov
2019
Дослідження впливу електрогідравлічного оброблення на отримання фруктозо-олігосахаридних сумішей
АІ Маринін, СВ Позняковський, НМ Бреус, РС Святненко
НТУ" ХПІ", 2019
2019
Розробка інформаційної системи для формування рецептур та підтримки якості морозива та заморожених десертів
СВ Грибков, НМ Бреус
2018
Development of a complex bakery improved «Freshness sms super» to extend the the freshness of wheat bread
BY Vasylchenko T., Bilyk O., Kochubei-Lytvynenko O., Breus N.
Technology audin and production reserves 4 (3 (42)), 35-40, 2018
2018
Склад морозива вершкового (Патент на корисну модель№ 106869)
ГЄ Поліщук, ОО Басс, НМ Бреус
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20