Підписатись
Наталія Орлова
Наталія Орлова
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості
НЯ Орлова
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005
462005
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
С Белінська, Н Орлова, Ю Мотузка
Товари і ринки, 176-182, 2011
312011
Фізіологія та біохімія харчування
НЯ Орлова
К.: Київ. держ. торг.-екон. ун-т, 2001
272001
Теоретичні основи товарознавства
ЮТ Жук, ВА Жук, НК Кисляк, МК Кушнір, НЯ Орлова
ЮТ Жук, ВА Жук, НК Кисляк, МК Кушнір, НЯ Орлова–К.: НМЦ “Укоопосвіта, 2000
23*2000
Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць
С Белінська, Н Орлова, О Китаєв
Товари і ринки, 74-80, 2008
14*2008
Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць
Н Орлова, Н Нестеренко, Н Камєнєва
Товари і ринки, 147-154, 2012
7*2012
Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць
Н Орлова, Н Нестеренко, Н Камєнєва
Товари і ринки, 64-71, 2012
72012
Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів
Н Орлова, С Белінська, Н Камєнєва
Товари і ринки, 144-149, 2011
62011
Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів
С Белінська, Н Орлова, В Краснощок
Товари і ринки, 84-91, 2008
52008
С-вітамінність баклажанових снеків
Ю Дьякова, Н Орлова
Товари і ринки, 75-83, 2014
3*2014
Швидкозаморожені напівфабрикати із печериць коричневої раси
Н Орлова, Н Нестеренко
Продовольча індустрія АПК, 33-35, 2013
22013
Безпечність баклажанових снеків
Ю Дьякова, Н Орлова
Товари і ринки, 175–182-175–182, 2015
1*2015
Безпечність овочево-фруктових консервів
Н Орлова, С Казаченко, І Кузьменко
Товари і ринки, 162-168, 2013
12013
Показники-індикатори змін якості швидкозамороженої плодоовочевої продукції
Н Орлова, С Белінська
Товари і ринки, 121-127, 2010
1*2010
Безпечність заморожених напівфабрикатів із томатних овочів
Н Орлова, Н Камєнєва
Товари і ринки, 173-178, 2009
12009
Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні
Ю Дьякова, Н Орлова
Товари і ринки, 164-172, 2014
2014
Харчова цінність консервів із кабачків та аличі
Н Орлова, І Кузьменко
Товари і ринки, 93-102, 2013
2013
Експертиза маркування фіточаїв із шипшиною
Н Орлова, Д Кундіус
Товари і ринки, 93-97, 2010
2010
ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ БАКЛАЖАНОВИХ СНЕКІВ КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТЬ БАКЛАЖАНОВЫХ СНЕКОВ QUALITY AND SAFETY OF AUBERGINE SNACKS
Ю ДЬЯКОВА, Н ОРЛОВА, Ю ДЬЯКОВА, Н ОРЛОВА, I DIAKOVA, ...
ББК У9 (4. Укр) 8 У 45 Україна та ЄС: подолання технічних бар’єрів у …, 0
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ МЕТОДОЛОГIÏ ФОРМУВАННЯ ТА КОНТРОЛЮ ЯКОСТI ДИСПЕРСНИХ СИСТЕМ ПРОДУКТIВ ПЕРЕРОБЛЕННЯ ПЛОДIВ ТА ОВОЧIВ
МО Грішин, НЯ Орлова, РЮ Павлюк, ВВ Дятлов
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20