Подписаться
Вікторія Челябієва  (Viktoriia Cheliabiieva, Сhelyabieva)
Вікторія Челябієва (Viktoriia Cheliabiieva, Сhelyabieva)
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Подтвержден адрес электронной почты в домене stu.cn.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Охорона праці
КН Ткачук, ОЛ Гуменюк, ВМ Челябієва, НМ Денисова, ТП Бивойно, ...
К.: Охорона праці, 264 с., 2009
13*2009
Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба
В Челябієва, К Соседова
Технічні науки та технології, 251-257, 2018
72018
Ингибирующая и биоцидная активность бромидов имидазо [1, 2-а] азепиния
ВН Челябиева, ІМ Курмакова
Защита металлов, 2003
62003
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів: монографія
НП Буяльська, ОЛ Гуменюк, НМ Денисова, ВМ Челябієва
Чернігів: ЧНТУ 122, 2020
42020
Plant extracts for inhibitory protection of steel
ON Savchenko, OI Sizaya, VN Chelyabieva, AA Maksimenko
Protection of Metals and Physical Chemistry of Surfaces 54, 490-495, 2018
42018
New inhibitors based on vegetable raw materials and the regularities of their adsorption on the steel surface
OI Syza, OM Savchenko, YV Kvashuk, NA Shtyl’, VM Chelyabieva
Materials Science 51, 627-637, 2016
32016
О безопасности использовании фруктово-ягодного сырья в пищевой промышленности
В Челябиева, М Гаврик, А Литвиненко
Технічні науки та технології, 224-230, 2016
32016
Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хдібопекарських дріжджів
СОІ Савченко О.М., Челябієва В.М.
Сборник научных трудов SWorld 8 (3 (36)), 32-35, 2014
32014
Inhibitive and Biocidal Effects of Imidazo[1,2-a]azepinium Bromides
VN Chelyabieva, NV Smykun, IN Kurmakova
Protection of Metals 39 (4), 353-356, 2003
32003
Эффективность контроля качества пищевых продуктов методом тонкослойной хроматографии
О Сизая, ИО Тымкова, ОН Савченко, ВН Челябиева
Технические науки и технологии, 150-158, 2018
22018
Використання нетрадиційної сировини у кондитерському виробництві
ВМ Челябієва, ОЮ Семенюк, МВ Гаврик
Технічні науки та технології, 195-201, 2017
22017
Исследование влияния производных 3, 4-дихлор-(2Н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость стали
ОІ Сиза, ВН Челябиева, ОЛ Гуменюк, ЮВ Квашук
Физикохимия поверхности и защита материалов, 2015
22015
Використання чаю матча в технології безглютенових кексів
ВМ Челябієва, АО Симко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 65-70, 2021
12021
Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого
ОМ Cавченко, МВ Лемеш, ОІ Сиза, ВМ Челябієва
Технічні науки та технології, 230-237, 2018
12018
Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії
ОІ Сиза, ІО Тимкова, ОМ Cавченко, ВМ Челябієва
Технічні науки та технології, 150-158, 2018
12018
Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості: конспект лекцій для студентів спеціальності 181" Харчові технології"
ОІ Сиза, ВМ Челябієва, ОМ Савченко
Чернігів: ЧНТУ, 2018
12018
Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів
В Челябієва, А Костюченко, О Семенюк
Технічні науки та технології, 211-217, 2016
12016
A study of the influence of 3, 4-dichloro-(2H)-pyridazin-3-one derivatives on corrosion resistance of steel
OI Sizaya, VN Chelyabieva, OL Gumenyuk, YV Kvashuk
Protection of Metals and Physical Chemistry of Surfaces 51 (5), 885-890, 2015
12015
ВЛИЯНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ФАКТОРОВ НА СОДЕРЖАНИЕ ВИТАМИНА С ВО ФРУКТОВЫХ СОКАХ
ВМ Челябієва, ОМ Савченко, ОІ Сиза
Вестник Черниговского государственного технологического университета. Серия …, 2015
1*2015
Противокоррозионные свойства некоторых фармакологических препаратов
ЧВМ Гуменюк О.Л.,Бондарь Е.С., Приходько С.В.
Вісник Чернігівського державного технологічного університету, 106-114, 2011
1*2011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20