Подписаться
Оболкіна Віра Іллівна / Оболкина Вера Ильинична / Obolkina Vera
Оболкіна Віра Іллівна / Оболкина Вера Ильинична / Obolkina Vera
Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия и перспективы использования для создания нового ассортимента кондитерских изделий
ТВ Калиновская, В Оболкина, ИА Крапивницкая, СГ Кияница
112014
Мікробіологічна безпека харчових продуктів
НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна, ІІ Сивній
112011
Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька, СГ Кияниця, НО Залевська, ОО Вайсеро
112009
Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения
В Оболкина, ОН Кирпиченкова, НВ Алексеенко
102012
Производство кондитерских изделий на предприятиях и в цехах малой мощности: Учебное пособие
ЛН Лебедева, СД Дудко, ВИ Оболкина
К.: Фирма «ИНКОС, 2010
92010
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ОО Кохан, СГ Кияниця
92005
Продукты переработки солода и новые полуфабрикаты для мучных кондитерских изделий
ВИ Оболкина
Кондитерское производство, 16-16, 2011
82011
Овощные и фруктово-овощные пектиносодержащие продукты в отделочных полуфабрикатах с желейной структурой
ИА Крапивницкая, В Оболкина, УС Йовбак
Кондитерское производство, 33-34, 2014
72014
Формование комбинированных кондитерских изделий
ВИ Оболкина, ЛН Лебедева, НО Залевская
Продукты & Ингредиенты 8 (50), 36-37, 2008
72008
Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів
ТВ Калиновська, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна, СГ Кияниця
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
62013
Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой
В Оболкина, ИА Крапивницкая, УС Йовбак, СГ Кияница
62013
Рябина в кондитерских изделиях
ВИ Оболкина, ИИ Сивный
Продукты&Ингредиенты.–2011 11, 30-31, 2011
62011
Изучение эффективности смесей эмульгаторов в кондитерских изделиях
В Оболкина, НА Залевская, В Гуреева, Е Кишко
62011
Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
І Дзьогайло, ВІ Оболкіна
62011
Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями
ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна
Харчова промисловість, 62-65, 2016
52016
Застосування комбінованих білків та гідроколлоїдів при створенні збивних цукеркових мас
ТВ Каліновська, ВІ Оболкіна
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 113-121, 2014
52014
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів
УС Йовбак, ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
52013
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
НВ Олексієнко, ГІ Волощук, ВІ Оболкіна
52013
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
ІІ Сивній, НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна
52012
Горобина в кондитерських виробах
ВІ Оболкіна
Продукты & ингредиенты, 30-31, 2011
52011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20