Мікробіологічна безпека харчових продуктів НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна, ІІ Сивній | 13 | 2011 |
Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия и перспективы использования для создания нового ассортимента кондитерских изделий ТВ Калиновская, В Оболкина, ИА Крапивницкая, СГ Кияница | 11 | 2014 |
Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения В Оболкина, ОН Кирпиченкова, НВ Алексеенко | 11 | 2012 |
Производство кондитерских изделий на предприятиях и в цехах малой мощности: Учебное пособие ЛН Лебедева, СД Дудко, ВИ Оболкина К.: Фирма «ИНКОС, 2010 | 11 | 2010 |
Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька, СГ Кияниця, НО Залевська, ОО Вайсеро | 11 | 2009 |
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ОО Кохан, СГ Кияниця | 9 | 2005 |
Овощные и фруктово-овощные пектиносодержащие продукты в отделочных полуфабрикатах с желейной структурой ИА Крапивницкая, В Оболкина, УС Йовбак Кондитерское производство, 33-34, 2014 | 8 | 2014 |
Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів ТВ Калиновська, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна, СГ Кияниця Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | 8 | 2013 |
Продукты переработки солода и новые полуфабрикаты для мучных кондитерских изделий ВИ Оболкина Кондитерское производство, 16-16, 2011 | 8 | 2011 |
Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой В Оболкина, ИА Крапивницкая, УС Йовбак, СГ Кияница | 7 | 2013 |
Формование комбинированных кондитерских изделий ВИ Оболкина, ЛН Лебедева, НО Залевская Продукты & Ингредиенты 8 (50), 36-37, 2008 | 7 | 2008 |
Продукти харчування функціонального призначення АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ВВ Дорохович, ОО Кохан | 7 | 2004 |
Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах ВІ Оболкіна | 6 | 2016 |
USING COMBINED PROTEINS AND HYDROCOLLOIDS FOR CREATING AERATED CANDY MASSES. T Kalinovskaya, V Obolkina Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (12), 2014 | 6 | 2014 |
Застосування комбінованих білків та гідроколлоїдів при створенні збивних цукеркових мас ТВ Каліновська, ВІ Оболкіна Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 113-121, 2014 | 6 | 2014 |
Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці В Оболкіна, Н Ємельянова, А Скрипко Продовольча індустрія АПК, 28-32, 2014 | 6 | 2014 |
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання ІІ Сивній, НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна | 6 | 2012 |
Рябина в кондитерских изделиях ВИ Оболкина, ИИ Сивный Продукты&Ингредиенты.–2011 11, 30-31, 2011 | 6 | 2011 |
Пектин з морквяного пюре ЯК ПОЗНАЧАЄТЬСЯ ЙОГО ВМІСТ НА ЯКОСТІ СИРЦЕВИХ ПРЯНИКІВ О Кирпіченкова, В Оболкіна, І Крапивницька Продовольча індустрія АПК, 33-35, 2011 | 6 | 2011 |
Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів І Дзьогайло, ВІ Оболкіна | 6 | 2011 |