Оболкіна Віра Іллівна / Оболкина Вера Ильинична / Obolkina Vera
Оболкіна Віра Іллівна / Оболкина Вера Ильинична / Obolkina Vera
Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
НазваПосиланняРік
Мікробіологічна безпека харчових продуктів
Н Олексієнко, В ОБОЛКІНА, І СИВНІЙ
Продовольча індустрія АПК, 38-41, 2011
92011
Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст у виробництві кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька, СГ Кияниця, НО Залевська, ОО Вайсеро
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 55, 2009
62009
Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия и перспективы их использования для создания кондитерских изделий нового ассортимента
ТВ Калиновская, ВИ Оболкина, ИА Крапивницкая, СГ Кияница
Кондитерское производство, 30-32, 2014
52014
Использование пектинов и пектинсодержащих продуктов при производстве кондитерських изделий с желейной структурой
ВИ Оболкина
ВИ Оболкина, ИА Крапивницкая, УС Йовбак, СГ Кияница//Продукты & Ингредиенты, 21, 2013
52013
Формование комбинированных кондитерских изделий
ВИ Оболкина, ЛН Лебедева, НО Залевская
Продукты & Ингредиенты 8 (50), 36-37, 2008
52008
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
АМ Дорохович
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 9-11, 2005
52005
Овощные и фруктово-овощные пектиносодержащие продукты в отделочных полуфабрикатах с желейной структурой
ИА Крапивницкая, В Оболкина, УС Йовбак
Кондитерское производство, 33-34, 2014
42014
Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів
ТВ Калиновська, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна, СГ Кияниця
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
42013
Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения
В Оболкина, О Кирпиченкова, Н Алексеенко
Продукты & ингредиенты, 23-24, 2012
42012
Применение системного подхода в производстве песочных пирожных
ВИ Оболкина, АН Дорохович
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 1992
41992
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів
УС Йовбак, ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
32013
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
Н Олексієнко
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 3-5, 2012
32012
Продукты переработки солода и новые полуфабрикаты для мучных кондитерских изделий
ВИ Оболкина
Кондитерское производство, 16-16, 2011
32011
Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями
ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна
Харчова промисловість, 62-65, 2016
22016
Использование овощного пюре для повышения качества пряников
ОН Кирпиченкова, В Оболкина, ИА Крапивницкая
Кондитерское производство, 27-28, 2014
22014
Вміст рослинних БАД у кондитерських виробах
В Оболкіна
Продовольча індустрія АПК, 17-19, 2013
22013
Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
І Дзьогайло, В Оболкіна
Продовольча індустрія АПК, 29-30, 2011
22011
Солодовеборошно у кондитерськихвиробах
В Ковбаса, В Оболкiна, Н Емельянова
Продовольча індустрія АПК, 28-31, 2010
22010
Наукове обґрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії: дис… д-ра техн. наук: 05.18. 01 …
ВІ Оболкіна
К., 2006.-370 с, 0
2
Особливості технології збивних цукеркових мас при використанні концентрату сироваткових білків в якості піноутворювача
ТВ Каліновська, ВІ Оболкіна
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 31-35, 2014
12014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20