Підписатись
Оболкіна Віра Іллівна / Оболкина Вера Ильинична / Obolkina Vera
Оболкіна Віра Іллівна / Оболкина Вера Ильинична / Obolkina Vera
Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мікробіологічна безпека харчових продуктів
НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна, ІІ Сивній
132011
Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия и перспективы использования для создания нового ассортимента кондитерских изделий
ТВ Калиновская, В Оболкина, ИА Крапивницкая, СГ Кияница
112014
Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения
В Оболкина, ОН Кирпиченкова, НВ Алексеенко
112012
Производство кондитерских изделий на предприятиях и в цехах малой мощности: Учебное пособие
ЛН Лебедева, СД Дудко, ВИ Оболкина
К.: Фирма «ИНКОС, 2010
112010
Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька, СГ Кияниця, НО Залевська, ОО Вайсеро
112009
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ОО Кохан, СГ Кияниця
92005
Овощные и фруктово-овощные пектиносодержащие продукты в отделочных полуфабрикатах с желейной структурой
ИА Крапивницкая, В Оболкина, УС Йовбак
Кондитерское производство, 33-34, 2014
82014
Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів
ТВ Калиновська, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна, СГ Кияниця
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
82013
Продукты переработки солода и новые полуфабрикаты для мучных кондитерских изделий
ВИ Оболкина
Кондитерское производство, 16-16, 2011
82011
Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой
В Оболкина, ИА Крапивницкая, УС Йовбак, СГ Кияница
72013
Формование комбинированных кондитерских изделий
ВИ Оболкина, ЛН Лебедева, НО Залевская
Продукты & Ингредиенты 8 (50), 36-37, 2008
72008
Продукти харчування функціонального призначення
АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ВВ Дорохович, ОО Кохан
72004
Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах
ВІ Оболкіна
62016
USING COMBINED PROTEINS AND HYDROCOLLOIDS FOR CREATING AERATED CANDY MASSES.
T Kalinovskaya, V Obolkina
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (12), 2014
62014
Застосування комбінованих білків та гідроколлоїдів при створенні збивних цукеркових мас
ТВ Каліновська, ВІ Оболкіна
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 113-121, 2014
62014
Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці
В Оболкіна, Н Ємельянова, А Скрипко
Продовольча індустрія АПК, 28-32, 2014
62014
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
ІІ Сивній, НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна
62012
Рябина в кондитерских изделиях
ВИ Оболкина, ИИ Сивный
Продукты&Ингредиенты.–2011 11, 30-31, 2011
62011
Пектин з морквяного пюре ЯК ПОЗНАЧАЄТЬСЯ ЙОГО ВМІСТ НА ЯКОСТІ СИРЦЕВИХ ПРЯНИКІВ
О Кирпіченкова, В Оболкіна, І Крапивницька
Продовольча індустрія АПК, 33-35, 2011
62011
Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
І Дзьогайло, ВІ Оболкіна
62011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20