Оболкіна Віра Іллівна / Оболкина Вера Ильинична / Obolkina Vera
Оболкіна Віра Іллівна / Оболкина Вера Ильинична / Obolkina Vera
Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька, СГ Кияниця, НО Залевська, ОО Вайсеро
102009
Мікробіологічна безпека харчових продуктів
Н Олексієнко, В ОБОЛКІНА, І СИВНІЙ
Продовольча індустрія АПК, 38-41, 2011
92011
Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия и перспективы использования для создания нового ассортимента кондитерских изделий
ТВ Калиновская, В Оболкина, ИА Крапивницкая, СГ Кияница
Кондитерское производство, 30-32, 2014
82014
Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения
В Оболкина, ОН Кирпиченкова, НВ Алексеенко
82012
Овощные и фруктово-овощные пектиносодержащие продукты в отделочных полуфабрикатах с желейной структурой
ИА Крапивницкая, В Оболкина, УС Йовбак
Кондитерское производство, 33-34, 2014
72014
Формование комбинированных кондитерских изделий
ВИ Оболкина, ЛН Лебедева, НО Залевская
Продукты & Ингредиенты 8 (50), 36-37, 2008
62008
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ОО Кохан, СГ Кияниця
62005
Использование пектинов и пектиносодержащих продуктов при производстве кондитерских изделий с желейной структурой
В Оболкина, ИА Крапивницкая, УС Йовбак, СГ Кияница
52013
Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів
ТВ Калиновська, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна, СГ Кияниця
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
52013
Продукты переработки солода и новые полуфабрикаты для мучных кондитерских изделий
ВИ Оболкина
Кондитерское производство, 16-16, 2011
42011
Применение системного подхода в производстве песочных пирожных
ВИ Оболкина, АН Дорохович
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 1992
41992
Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями
ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна
Харчова промисловість, 62-65, 2016
32016
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
НВ Олексієнко, ГІ Волощук, ВІ Оболкіна
32013
Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властивостей
ТВ Каліновська, ВІ Оболкіна, СГ Кияниця
Харчова наука і технологія, 69-74, 2013
32013
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів
УС Йовбак, ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
32013
Изучение эффективности смесей эмульгаторов в кондитерских изделиях
В Оболкина, НА Залевская, В Гуреева, Е Кишко
32011
Пектин з морквяного пюре ЯК ПОЗНАЧАЄТЬСЯ ЙОГО ВМІСТ НА ЯКОСТІ СИРЦЕВИХ ПРЯНИКІВ
О КИРПІЧЕНКОВА, В ОБОЛКІНА, І КРАПИВНИЦЬКА
Продовольча індустрія АПК, 33-35, 2011
32011
Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
І Дзьогайло, В Оболкіна
Продовольча індустрія АПК, 29-30, 2011
32011
Солодове борошно у кондитерських виробах
ВМ Ковбаса, ВІ Оболкіна, НО Ємельянова, ОС Пантелеєнко
32010
Разработка рациональной технологии сложных мучных кондитерских изделий, формуемых методом экструзии, на примере песочных пирожных с начинками
В Оболкина
Киев. технол. ин-т пищевой пром-сти, 1990
31990
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20