Підписатись
Іван Лещенко
Іван Лещенко
Уманський національний університет садівництва
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вихід і якість цілої крупи із зерна пшениці полби залежно від консистенції ендосперму та водотеплового оброблення
ВВ Любич, ІА Лещенко
Вісник аграрної науки Причорномор’я, 71-79, 2020
42020
БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ (TRITICUM DICOCCUM (SCHRANK) SCHUEBL) ЗАЛЕЖНО ВІД ГЕНОТИПУ
НМ Осокіна, ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко
Засновник, редакція, видавець і виготовлювач: Білоцерківський національний …, 2020
22020
Вплив тривалості лущення та водотеплового оброблення зерна на вихід і кулінарну оцінку плющеної крупи із пшениці полби
ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко
Вчені записки Таврійського національного університету 30 (69), 107-112, 2019
2*2019
Технологічні властивості зерна різних видів пшениці залежно від генотипу
ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко
Таврійський науковий вісник 114, 63-69, 2020
12020
Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби
ВВ Любич, ІА Лещенко, ЛІ Сторожик, ВІ Войтовська
АГРОБІОЛОГІЯ, 79, 2020
12020
ВИХІД ЦІЛОЇ КРУПИ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ЛУЩЕННЯ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ
ВВ Любич, НВ В., ЛІ А.
ВІСНИК ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ СІЛЬСЬКОГО …, 2019
12019
IMPROVING ELECTROMAGNETIC FIELD EXPOSURE REGIMES IN THE PRODUCTION OF FLATTENED SPELT GROATS
ВВ Любич, ІІ Мостов’як, ВВ Новіков, ІА Лещенко, СО Белінська, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2022
2022
Investigation of the influence of UHF electromagnetic field on the output of rolled groats of wheat spelt
ВВ Любич, НМ Осокіна, ВВ Новіков, ІА Лещенко, В Петренко, ...
EUREKA: Life Sciences, 2021
2021
Спосіб виробництва круп’яних продуктів із зерна пшениці полби за допомогою електромагнітного поля надвисокої частоти
ВВ Любич, ІА Лещенко, ВВ Новіков
УКРПАТЕНТ, 2021
2021
Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сорту
ВВ Любич, ІА Лещенко
Харків: ХНТУСГ, 2021
2021
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД РЕЖИМІВ ПРОПАРЮВАННЯ
ВВ ЛЮБИЧ, ІА ЛЕЩЕНКО
Редакційна колегія, 73, 2021
2021
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ З ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОБРОБІТКУ В МІКРОХВИЛЬОВІЙ ПЕЧІ
ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко
Topical issues of the development of modern science: Abstracts of VI …, 2020
2020
Вихід крупи плющеної із пшениці полби залежно від тривалості опромінення ЕМП НВЧ і водотеплового оброблення
ВВ Новіков, НМ Осокіна, ВВ Любич, ІА Лещенко
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 2020
2020
Технологічні властивості зерна різних видів пшениці залежно від генотипу
ВВ Новікок, ІА Лещенко, ВВ Любич
Видавничий дім «Гельветика», 2020
2020
Біохімічний склад зерна пшениці полби (Triticum dicoccum (Schrank) Schuebl) залежно від генотипу
ВВ Любич, ІА Лещенко, НМ Осокіна, ВВ Новіков
Агробіологія= Agrobiology: збірник наукових праць. Білоцерківський …, 2020
2020
ВИХІД КРУПИ ПОДРІБНЕНОЇ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД СТУПЕНЯ ЙОГО ЛУЩІННЯ
ІА Лещенко
Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому компле-ксі …, 2020
2020
ВИХІД ПОДРІБНЕНОЇ КРУПИ З ПШЕНИЦІ ПОЛБИ (TRITICUM DICOCCUM)
НМ ОСОКІНА, ВВ ЛЮБИЧ, ІА ЛЕЩЕНКО
Редакційна колегія, 128, 2020
2020
Вплив тривалості лущення на одержання цілої крупи із зерна пшениці полби
ВВ Любич, ІА Лещенко
ХНТУСГ, 2020
2020
ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЛУЩЕННЯ ТА ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ЗЕРНА НА ВИХІД І КУЛІНАРНУ ЯКІСТЬ ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ
ВВ ЛЮБИЧ, ВВ НОВІКОВ, ІА ЛЕЩЕНКО
Збірник наукових праць Уманського НУС, 112-127, 2020
2020
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОПРОМІНЕННЯ ЕМП НВЧ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ
НМ ОСОКІНА, ВВ ЛЮБИЧ, ВВ НОВІКОВ, ІА ЛЕЩЕНКО
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 52-71, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20