Вихід і якість цілої крупи із зерна пшениці полби залежно від консистенції ендосперму та водотеплового оброблення ВВ Любич, ІА Лещенко Вісник аграрної науки Причорномор’я, 71-79, 2020 | 4 | 2020 |
БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ (TRITICUM DICOCCUM (SCHRANK) SCHUEBL) ЗАЛЕЖНО ВІД ГЕНОТИПУ НМ Осокіна, ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко Засновник, редакція, видавець і виготовлювач: Білоцерківський національний …, 2020 | 2 | 2020 |
Вплив тривалості лущення та водотеплового оброблення зерна на вихід і кулінарну оцінку плющеної крупи із пшениці полби ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко Вчені записки Таврійського національного університету 30 (69), 107-112, 2019 | 2* | 2019 |
Технологічні властивості зерна різних видів пшениці залежно від генотипу ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко Таврійський науковий вісник 114, 63-69, 2020 | 1 | 2020 |
Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби ВВ Любич, ІА Лещенко, ЛІ Сторожик, ВІ Войтовська АГРОБІОЛОГІЯ, 79, 2020 | 1 | 2020 |
ВИХІД ЦІЛОЇ КРУПИ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ЛУЩЕННЯ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ВВ Любич, НВ В., ЛІ А. ВІСНИК ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ СІЛЬСЬКОГО …, 2019 | 1 | 2019 |
IMPROVING ELECTROMAGNETIC FIELD EXPOSURE REGIMES IN THE PRODUCTION OF FLATTENED SPELT GROATS ВВ Любич, ІІ Мостов’як, ВВ Новіков, ІА Лещенко, СО Белінська, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2022 | | 2022 |
Investigation of the influence of UHF electromagnetic field on the output of rolled groats of wheat spelt ВВ Любич, НМ Осокіна, ВВ Новіков, ІА Лещенко, В Петренко, ... EUREKA: Life Sciences, 2021 | | 2021 |
Спосіб виробництва круп’яних продуктів із зерна пшениці полби за допомогою електромагнітного поля надвисокої частоти ВВ Любич, ІА Лещенко, ВВ Новіков УКРПАТЕНТ, 2021 | | 2021 |
Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сорту ВВ Любич, ІА Лещенко Харків: ХНТУСГ, 2021 | | 2021 |
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД РЕЖИМІВ ПРОПАРЮВАННЯ ВВ ЛЮБИЧ, ІА ЛЕЩЕНКО Редакційна колегія, 73, 2021 | | 2021 |
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ З ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОБРОБІТКУ В МІКРОХВИЛЬОВІЙ ПЕЧІ ВВ Любич, ВВ Новіков, ІА Лещенко Topical issues of the development of modern science: Abstracts of VI …, 2020 | | 2020 |
Вихід крупи плющеної із пшениці полби залежно від тривалості опромінення ЕМП НВЧ і водотеплового оброблення ВВ Новіков, НМ Осокіна, ВВ Любич, ІА Лещенко Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 2020 | | 2020 |
Технологічні властивості зерна різних видів пшениці залежно від генотипу ВВ Новікок, ІА Лещенко, ВВ Любич Видавничий дім «Гельветика», 2020 | | 2020 |
Біохімічний склад зерна пшениці полби (Triticum dicoccum (Schrank) Schuebl) залежно від генотипу ВВ Любич, ІА Лещенко, НМ Осокіна, ВВ Новіков Агробіологія= Agrobiology: збірник наукових праць. Білоцерківський …, 2020 | | 2020 |
ВИХІД КРУПИ ПОДРІБНЕНОЇ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД СТУПЕНЯ ЙОГО ЛУЩІННЯ ІА Лещенко Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому компле-ксі …, 2020 | | 2020 |
ВИХІД ПОДРІБНЕНОЇ КРУПИ З ПШЕНИЦІ ПОЛБИ (TRITICUM DICOCCUM) НМ ОСОКІНА, ВВ ЛЮБИЧ, ІА ЛЕЩЕНКО Редакційна колегія, 128, 2020 | | 2020 |
Вплив тривалості лущення на одержання цілої крупи із зерна пшениці полби ВВ Любич, ІА Лещенко ХНТУСГ, 2020 | | 2020 |
ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЛУЩЕННЯ ТА ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ЗЕРНА НА ВИХІД І КУЛІНАРНУ ЯКІСТЬ ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ВВ ЛЮБИЧ, ВВ НОВІКОВ, ІА ЛЕЩЕНКО Збірник наукових праць Уманського НУС, 112-127, 2020 | | 2020 |
ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ПШЕНИЦІ ПОЛБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ОПРОМІНЕННЯ ЕМП НВЧ І ВОДОТЕПЛОВОГО ОБРОБЛЕННЯ НМ ОСОКІНА, ВВ ЛЮБИЧ, ВВ НОВІКОВ, ІА ЛЕЩЕНКО Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 52-71, 2020 | | 2020 |