Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ... | 35 | 2010 |
Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна НО Фалендиш, ІМ Зінченко, МС Блаженко | 7 | 2019 |
Борошно стародавніх пшениць, продуктів переробки круп’яних культур та шроти у технології хліба: моногр ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова, НО Фалендиш К.: ПрофКнига, 2018 | 7 | 2018 |
Сравнительная оценка минерального состава молока домашних животных К Белинская, НА Фалендыш | 4 | 2013 |
Підвищення якості хлібобулочних виробів–шлях до їх конкурентоспроможності ВІ Дробот, ТА Сильчук, НО Фалендиш, НЗ Петришин | 4 | 2006 |
Нові напрями збагачення хліба із застосуванням органічної нетрадиційної сировини НО Фалендиш, ЗА Борковський, ІМ Зінченко | 3 | 2020 |
Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів НО Фалендиш, НІ Левченко, ВМ Ковбаса | 3 | 2008 |
Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні КО Белінська, НО Фалендиш | 2 | 2015 |
Сучасний стан наукових досліджень в сушінні молока розпилом та використання нетрадиційної сировини КО Белінська, ВВ Шутюк, НО Фалендиш | 2 | 2014 |
Комплексне оцінювання молока тварин КО Белінська, НО Фалендиш, ВМ Ковбаса | 2 | 2014 |
Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології КО Белінська, НО Фалендиш Наукові праці Національного університету харчових технологій, 170-180, 2021 | 1 | 2021 |
Використання продуктів із коноплі в технології хліба СБ Хоптинська, НО Фалендиш | 1 | 2021 |
Використання борошна тефу при виробництві органічного хліба МС Блаженко, НО Фалендиш, ІМ Зінченко | 1 | 2020 |
Використання борошна кіноа світлого та фітоекстракту ромашки при виробництві органічного хліба ЗА Борковський, НО Фалендиш | 1 | 2020 |
Підвищення харчової цінності хліба шляхом внесення продуктів переробки конопляного насіння ЮВ Бадрук, НО Фалендиш | 1 | 2017 |
Шляхи підвищення харчової цінності хліба НО Фалендиш, ЮВ Бадрук, ТО Федорова | 1 | 2017 |
Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберігання КО Белінська, НО Фалендиш | 1 | 2016 |
Перспективи використання клітковини насіння гарбуза в технології хлібопечення НІ Геращенко, НО Фалендиш, ТО Федорова | 1 | 2015 |
Сухе овече молоко у виробництві дитячого харчування КО Белінська, НО Фалендиш | 1 | 2015 |
Дослідження процесу перетравлення білкових речовин сухих адаптованих молочних сумішей для дитячого харчування КО Белінська, НО Фалендиш | 1 | 2014 |