Підписатись
Наталія Олексіївна Фалендиш
Наталія Олексіївна Фалендиш
доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
422010
Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна
НО Фалендиш, ІМ Зінченко, МС Блаженко
112019
Борошно стародавніх пшениць, продуктів переробки круп’яних культур та шроти у технології хліба: моногр
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова, НО Фалендиш
К.: ПрофКнига, 2018
82018
Сравнительная оценка минерального состава молока домашних животных
К Белинская, НА Фалендыш
42013
Підвищення якості хлібобулочних виробів–шлях до їх конкурентоспроможності
ВІ Дробот, ТА Сильчук, НО Фалендиш, НЗ Петришин
42006
Нові напрями збагачення хліба із застосуванням органічної нетрадиційної сировини
НО Фалендиш, ЗА Борковський, ІМ Зінченко
32020
Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів
НО Фалендиш, НІ Левченко, ВМ Ковбаса
32008
Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології
КО Белінська, НО Фалендиш
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 170-180, 2021
22021
Використання продуктів із коноплі в технології хліба
СБ Хоптинська, НО Фалендиш
22021
Використання борошна кіноа світлого та фітоекстракту ромашки при виробництві органічного хліба
ЗА Борковський, НО Фалендиш
22020
Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні
КО Белінська, НО Фалендиш
22015
Сучасний стан наукових досліджень в сушінні молока розпилом та використання нетрадиційної сировини
КО Белінська, ВВ Шутюк, НО Фалендиш
22014
Комплексне оцінювання молока тварин
КО Белінська, НО Фалендиш, ВМ Ковбаса
22014
Застосування плодово-ягідної сировини в технології хліба
НО Фалендиш, ТО Федорова, ОА Казмірчук
Харчова промисловість, 27-29, 2013
22013
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА З ТЕФУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ОРГАНІЧНОГО ХЛІБА
Н Фалендиш, І Зінченко, М Блаженко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (14), 185-195, 2020
12020
Використання борошна тефу при виробництві органічного хліба
МС Блаженко, НО Фалендиш, ІМ Зінченко
12020
Дослідження використання шроту обліпихи в технології органічних хлібобулочних виробів
НО Фалендиш
12019
Підвищення харчової цінності хліба шляхом внесення продуктів переробки конопляного насіння
ЮВ Бадрук, НО Фалендиш
12017
Шляхи підвищення харчової цінності хліба
НО Фалендиш, ЮВ Бадрук, ТО Федорова
12017
Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберігання
КО Белінська, НО Фалендиш
12016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20