Підписатись
Наталія Олексіївна Фалендиш
Наталія Олексіївна Фалендиш
доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Національний університет харчових
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
332010
Борошно стародавніх пшениць, продуктів переробки круп’яних культур та шроти у технології хліба: моногр
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова, НО Фалендиш
К.: ПрофКнига, 2018
72018
Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна
НО Фалендиш, ІМ Зінченко, МС Блаженко
62019
Сравнительная оценка минерального состава молока домашних животных
К Белинская, НА Фалендыш
42013
Підвищення якості хлібобулочних виробів–шлях до їх конкурентоспроможності
ВІ Дробот, ТА Сильчук, НО Фалендиш, НЗ Петришин
42006
Нові напрями збагачення хліба із застосуванням органічної нетрадиційної сировини
НО Фалендиш, ЗА Борковський, ІМ Зінченко
32020
Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів
НО Фалендиш, НІ Левченко, ВМ Ковбаса
32008
Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні
КО Белінська, НО Фалендиш
22015
Сучасний стан наукових досліджень в сушінні молока розпилом та використання нетрадиційної сировини
КО Белінська, ВВ Шутюк, НО Фалендиш
22014
Комплексне оцінювання молока тварин
КО Белінська, НО Фалендиш, ВМ Ковбаса
22014
Використання продуктів із коноплі в технології хліба
СБ Хоптинська, НО Фалендиш
12021
Використання борошна тефу при виробництві органічного хліба
МС Блаженко, НО Фалендиш, ІМ Зінченко
12020
Використання борошна кіноа світлого та фітоекстракту ромашки при виробництві органічного хліба
ЗА Борковський, НО Фалендиш
12020
Підвищення харчової цінності хліба шляхом внесення продуктів переробки конопляного насіння
ЮВ Бадрук, НО Фалендиш
12017
Шляхи підвищення харчової цінності хліба
НО Фалендиш, ЮВ Бадрук, ТО Федорова
12017
Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберігання
КО Белінська, НО Фалендиш
12016
Перспективи використання клітковини насіння гарбуза в технології хлібопечення
НІ Геращенко, НО Фалендиш, ТО Федорова
12015
Сухе овече молоко у виробництві дитячого харчування
КО Белінська, НО Фалендиш
12015
Дослідження процесу перетравлення білкових речовин сухих адаптованих молочних сумішей для дитячого харчування
КО Белінська, НО Фалендиш
12014
Дослідження використання клітковини насіння гарбуза в технології хліба
НІ Геращенко, НО Фалендиш
12014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20