Effects of soy protein isolate on gel properties and water holding capacity of low-salt pork myofibrillar protein under high pressure processing Y Li, Z Kang, V Sukmanov, H Ma Meat science 176, 108471, 2021 | 90 | 2021 |
Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы ВА Сукманов, ВА Хазипов Донецк: ДонГУЭТ, 2003 | 43 | 2003 |
Effect of soy protein isolate on the techno‐functional properties and protein conformation of low‐sodium pork meat batters treated by high pressure Y Li, V Sukmanov, ZL Kang, H Ma Journal of Food Process Engineering 43 (2), e13343, 2020 | 33 | 2020 |
Effect of high pressure processing on meat and meat products. A review V Sukmanov, M Hanjun, Y Li Ukrainian food journal, 448-469, 2019 | 26 | 2019 |
Effects of different physical technology on compositions and characteristics of bean dregs F Wang, J Zeng, H Gao, V Sukmanov Innovative Food Science & Emerging Technologies 73, 102789, 2021 | 22 | 2021 |
Effect of ultrafine grinding technology combined with high-pressure, microwave and high-temperature cooking technology on the physicochemical properties of bean dregs F Wang, J Zeng, X Tian, H Gao, V Sukmanov Lwt 154, 112810, 2022 | 19 | 2022 |
Установка для исследования влияния сверхвысокого давления на пищевые продукты ВБГ В. А. Сукманов, С. А. Соколов Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі …, 2002 | 15 | 2002 |
Использование сверхвысокого давления в пищевых технологиях ВА Сукманов Меркурий, С. 34-35., 2002 | 15* | 2002 |
Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water V Sukmanov, A Ukrainets, V Zavyalov, A Marynin Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 70-80, 2017 | 14 | 2017 |
Реологія харчових продуктів ДСА І.Б Левіт, В.О. Сукманов Полтава: ПУЕТ, 2015, 2015 | 10* | 2015 |
Розробка автоматизованого експериментального комплексу для обробки продуктів високим тиском ВО Сукманов, СА Соколов, ВП Головінов, ОО Декань, ОВ Сабіров Обладнання та технології харчових виробництв.–2006.–Вип 14, 65-71, 2006 | 10 | 2006 |
Разработка экспериментального комплекса по определению физических характеристик продуктов, обработанных высоким давлением ГВБ Сукманов, С. А. Соколов, В. Л. Дебелый Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету …, 2005 | 10 | 2005 |
Regularities of solid-phase continuous vibration extraction and prospects for its industrial use V Zavialov, T Mysiura, N Popova, V Sukmanov, V Chornyi Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 920-930, 2019 | 9 | 2019 |
Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях ВОС А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, О.Ю. Шевченко, В.А. Піддубний Монографія / під ред. д-ра техн. наук, проф. А.І. Соколенка ISBN 978-966-651 …, 2011 | 9 | 2011 |
Высокое давление-инновационные технологии 21 века в пищевых технологиях В Сукманов, Ю Петрова, С Соколов 15th International Conference on control, development and applied …, 2008 | 9 | 2008 |
Effect of high pressure and soy protein isolate combinations on the water holding capacity and texture of pork meat batters V Sukmanov, M Hanjun, Y Li Ukrainian food journal, 284-293, 2019 | 8 | 2019 |
Study of aroma formation from lipids of the fruit raw material V Sukmanov, A Marynin, H Dubova, A Bezusov, V Voskoboіnik Ukrainian food journal, 629-643, 2016 | 8 | 2016 |
Научно-исследовательская работа студентов как составляющая учебного процесса ВА Сукманов Сучасні проблеми науки та освіти : матер. 3-ї міжнар. міждисц. практ. конф …, 2002 | 8* | 2002 |
Проблемы и перспективы использования высокого давления в пищевых технологиях ВБГ В. А. Сукманов, В. А. Хазипов Известия высших учеб. заведений. Пищевая технология., С. 6-10., 2000 | 8 | 2000 |
Використання оздоровчої аеробіки як засобу професійно-прикладної підготовки студентів гуманітарного профілю В Кійко, Г Кучеренко, Х Лібович, Р Сіренко Молода спортивна наука України, 80-84, 2016 | 7 | 2016 |