Валерій Сукманов, Валерий Сукманов, Valeri Sukmanov, Valerii Sukmanov
Валерій Сукманов, Валерий Сукманов, Valeri Sukmanov, Valerii Sukmanov
Poltava University of Economics and Trade
Подтвержден адрес электронной почты в домене uccu.org.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы
ВА Сукманов, ВА Хазипов
Донецк: ДонГУЭТ, 2003
332003
Использование сверхвысокого давления в пищевых технологиях
ВА Сукманов
Меркурий, С. 34-35., 2002
122002
Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях
ВОС А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, О.Ю. Шевченко, В.А. Піддубний
Монографія / під ред. д-ра техн. наук, проф. А.І. Соколенка ISBN 978-966-651 …, 2011
72011
Научно-исследовательская работа студентов как составляющая учебного процесса
ВА Сукманов
Сучасні проблеми науки та освіти : матер. 3-ї міжнар. міждисц. практ. конф …, 2002
7*2002
Переробка рибної сировини на спінені суміши та експериментальне обладнання для дослідження цього процесу
ЯОА 17. Сукманов В.А.
Обладнання та технології харчових виробництв, 168-174, 2011
6*2011
Розробка автоматизованого експериментального комплексу для обробки продуктів високим тиском
ВО Сукманов, СА Соколов, ВП Головінов, ОО Декань, ОВ Сабіров
Обладнання та технології харчових виробництв.–2006.–Вип 14, 65-71, 2006
62006
Effect of high pressure processing on meat and meat products. A review
V Sukmanov, M Hanjun, Y Li
Ukrainian food journal, 448-469, 2019
52019
Study of aroma formation from lipids of the fruit raw material
V Sukmanov, A Marynin, H Dubova, A Bezusov, V Voskoboіnik
Ukrainian food journal, 629-643, 2016
52016
Разработка экспериментального комплекса по определению физических характеристик продуктов, обработанных высоким давлением
ГВБ Сукманов, С. А. Соколов, В. Л. Дебелый
Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету …, 2005
52005
Установка для исследования влияния сверхвысокого давления на пищевые продукты
ВБГ В. А. Сукманов, С. А. Соколов
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі …, 2002
52002
Високий тиск і передумови його використання у харчовій промисловості
ВБГ В. О. Сукманов, В. А. Хазіпов
Вісн. ДонГУЕТ. Сер. Техн. науки., С. 120-128., 1999
51999
К вопросу экспериментальных исследований вспениваемости рыбного сырья
ВА Сукманов, АА Яшонков
Керченский государственный морской технологический университет, 2011
42011
Проблемы и перспективы использования высокого давления в пищевых технологиях
ВБГ В. А. Сукманов, В. А. Хазипов
Известия высших учеб. заведений. Пищевая технология., С. 6-10., 2000
42000
Research of process of output of foamed mixtures made of raw fish.
A Yashonkov, V Sukmanov
Journal of EcoAgriTourism 10 (1), 103-108, 2014
32014
The influence of high pressure on bio-system reaction kinetics and the preservation of vitamin C
LG Valerii Sukhmanov, Vladimir Shatalov, Juliya Petrova, Adriana Birca
LWT - Food Science and Technology. Volume 58, Issue 2, October 2014, 58 …, 2014
3*2014
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях
СВО Соколов С.А.
Донецьк: ДонНУЕТ, 2012, 2012
32012
Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних трав
ВО Сукманов, ОІ Бескровний, СІ Охременко
Харків: ХДУХТ, 2012
32012
Кінцево-елементне моделювання в інженерних розрахунках
НМ Лавріненко, ВО Сукманов, АО Авраменко, АІ Українець, ...
Норд-Прес, 2008
32008
Деформаційні процеси в ковбасних фаршах під дією високого тиску
ОВК В. О. Сукманов, І. Б. Левіт
Вісн. ДонНУЕТ. Сер. Техн. науки., С. 121-128., 2008
32008
Про перспективи використання надвисокого тиску при виробництві сиропів
ЮМП В. О Сукманов, І. Б Левіт
Обладнання та технологія харчових виробництв, С. 284-291., 2002
32002
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20