Подписаться
Валерій Сукманов, Валерий Сукманов, Valeri Sukmanov, Valerii Sukmanov
Валерій Сукманов, Валерий Сукманов, Valeri Sukmanov, Valerii Sukmanov
Poltava University of Economics and Trade
Подтвержден адрес электронной почты в домене uccu.org.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Effects of soy protein isolate on gel properties and water holding capacity of low-salt pork myofibrillar protein under high pressure processing
Y Li, Z Kang, V Sukmanov, H Ma
Meat science 176, 108471, 2021
782021
Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы
ВА Сукманов, ВА Хазипов
Донецк: ДонГУЭТ, 2003
432003
Effect of soy protein isolate on the techno‐functional properties and protein conformation of low‐sodium pork meat batters treated by high pressure
Y Li, V Sukmanov, ZL Kang, H Ma
Journal of Food Process Engineering 43 (2), e13343, 2020
322020
Effect of high pressure processing on meat and meat products. A review
V Sukmanov, M Hanjun, Y Li
Ukrainian food journal, 448-469, 2019
262019
Effects of different physical technology on compositions and characteristics of bean dregs
F Wang, J Zeng, H Gao, V Sukmanov
Innovative Food Science & Emerging Technologies 73, 102789, 2021
192021
Установка для исследования влияния сверхвысокого давления на пищевые продукты
ВБГ В. А. Сукманов, С. А. Соколов
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі …, 2002
152002
Использование сверхвысокого давления в пищевых технологиях
ВА Сукманов
Меркурий, С. 34-35., 2002
15*2002
Effect of ultrafine grinding technology combined with high-pressure, microwave and high-temperature cooking technology on the physicochemical properties of bean dregs
F Wang, J Zeng, X Tian, H Gao, V Sukmanov
Lwt 154, 112810, 2022
142022
Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water
V Sukmanov, A Ukrainets, V Zavyalov, A Marynin
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 70-80, 2017
142017
Розробка автоматизованого експериментального комплексу для обробки продуктів високим тиском
ВО Сукманов, СА Соколов, ВП Головінов, ОО Декань, ОВ Сабіров
Обладнання та технології харчових виробництв.–2006.–Вип 14, 65-71, 2006
102006
Разработка экспериментального комплекса по определению физических характеристик продуктов, обработанных высоким давлением
ГВБ Сукманов, С. А. Соколов, В. Л. Дебелый
Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету …, 2005
102005
Regularities of solid-phase continuous vibration extraction and prospects for its industrial use
V Zavialov, T Mysiura, N Popova, V Sukmanov, V Chornyi
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 920-930, 2019
92019
Реологія харчових продуктів
ДСА І.Б Левіт, В.О. Сукманов
Полтава: ПУЕТ, 2015, 2015
9*2015
Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях
ВОС А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, О.Ю. Шевченко, В.А. Піддубний
Монографія / під ред. д-ра техн. наук, проф. А.І. Соколенка ISBN 978-966-651 …, 2011
92011
Study of aroma formation from lipids of the fruit raw material
V Sukmanov, A Marynin, H Dubova, A Bezusov, V Voskoboіnik
Ukrainian food journal, 629-643, 2016
82016
Высокое давление-инновационные технологии 21 века в пищевых технологиях
В Сукманов, Ю Петрова, С Соколов
15th International Conference on control, development and applied …, 2008
82008
Проблемы и перспективы использования высокого давления в пищевых технологиях
ВБГ В. А. Сукманов, В. А. Хазипов
Известия высших учеб. заведений. Пищевая технология., С. 6-10., 2000
82000
Effect of high pressure and soy protein isolate combinations on the water holding capacity and texture of pork meat batters
V Sukmanov, M Hanjun, Y Li
Ukrainian food journal, 284-293, 2019
72019
Переробка рибної сировини на спінені суміши та експериментальне обладнання для дослідження цього процесу
ЯОА 17. Сукманов В.А.
Обладнання та технології харчових виробництв, 168-174, 2011
7*2011
Научно-исследовательская работа студентов как составляющая учебного процесса
ВА Сукманов
Сучасні проблеми науки та освіти : матер. 3-ї міжнар. міждисц. практ. конф …, 2002
7*2002
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20