Подписаться
Тетяна Олексіївна Велічко.  Tеtiana Velіchko
Тетяна Олексіївна Велічко. Tеtiana Velіchko
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Мікробіологія харчових виробництв
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ...
72016
Технічна мікробіологія
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ...
ОЛДІ-ПЛЮС, 2017
52017
Technology of producing symbiotic biologically active additive
L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Velichko, V Kirilov
42018
Біотехнологія одержання біологічно активних речовин на основі рослинної сировини
ТО Величко, ОО Килименчук
Наук. пр. ОДАХТ, 68-71, 2001
42001
Оптимізація поживних середовищ для культивування Pleurotus ostreatus
ТО Величко, ІМ Зубарева, НБ Мітіна, ОІ Ткаля, ДБ Шаталін
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 165-167, 2011
32011
Non-waste biotechnology of obtaining a symbiotic and a metabolite on the basis of Bifidobacterium longum-Ya 3 and Propionibacterium shermanii-4
L Krupytska, L Kaprelyants, O Kylymenchuk, T Velichko
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
Разработка технологии получения липосомальных форм ферментных препаратов
ЛВ Капрельянц, ДЯ Винкерт, ТА Величко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 108-112, 2014
22014
Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь)
БВ Єгоров, ТО Величко, АО Кочеткова, НВ Хоренжий, ВВ Сусло, ...
Херсон: О. ОЛДІ-ПЛЮС, 2013
22013
Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів,–2012
ДЯ Вінкерт, ЛВ Капрельянц, ТО Велічко
Т 2, 64, 2012
2*2012
Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
ТА Величко, ГЙ Євдокимова, МР Мардар, НР Кордзая
Харчова наука і технологія, 37-42, 2010
22010
Гидролизаты нетрадиционных растительных отходов–питательная среда для роста дрожжевых культур
ТА Величко, ЕА Килименчук
Мат. межд. наук. конф.«Хранителна наука, техника и технологи, 211-214, 2004
22004
Wheat arabinoxylans: structure, extraction and characteristics
L Kaprelyants, L Pozhitkova, T Velichko, O Bilyk
Grain Products and Mixed Fodder’s 19 (2), 16-26, 2019
12019
Influence of conditions of water production from air on the microbiocenosis of condensate
O Kovalenko, K Kormosh, T Velichko, O Vasyliv, O Yemonakova
Технологический аудит и резервы производства 6 (3 (38)), 47-56, 2017
12017
Глюкуроноксиланы нетрадиционных растительных отходов
ЕА Килименчук, ТА Величко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 168-173, 2011
12011
Biotechnological approaches to obtaining XOS prebiotics from secondary grain raw materials
L Кaprelyants, L Pozhitkova, T Velichko, О Kylymenchuk
ХХIII International Scientific and Practical Conference. Lisbon, Portugal …, 2022
2022
Дослідження впливу клітковини з насіння гарбуза на культивування молочнокислих бактерій
ТО Велічко, ОО Килименчук
Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: Mатеріали ІІ міжнародної наук …, 2022
2022
Application of biotechnological approaches to obtain symbiotic functional food ingredients
L Кaprelyants, L Pozhitkova, T Velichko, M Okhotska
Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: Mатеріали ІІ міжнародної наук …, 2022
2022
Створення липосомальної форми трипсину.
ЛВ Капрельянц, ТО Велічко, ОО Килименчук, ЛГ Пожіткова
Збірник тез доповідей 82 Наукової конференції викладачів академії ОНАХТ 82, 2022
2022
Food additives and their health safety
L Kaprelyants, Т Velichko, L Pozhitkova
Proceedings of the І st International Scientific and Practical Conference …, 2021
2021
Біотехнологія. Словник термінів
ЛВ Капрельянц, ТО Велічко, ОО Килименчук, ЛГ Пожіткова
Харків : Факт, 2021. — 248 с. — Бібліогр.: с. 243-245. ISBN 978-966-637-999-6, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20