Nataliia Sokolova
Nataliia Sokolova
Odessa National Academy of Food Technologies
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія хлібопекарського виробництва
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
Освіта України, 2014
232014
Современные подходы к выбору способа приготовления пшеничного хлеба
ТЕ Лебеденко, АЯ Каминский, РП Щелакова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 46-52, 2010
172010
Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции
ТЕ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевникова
Зерновые продукты и комбикорма 1 (58), 2015
132015
ТРЕХКОМПОНЕНТНЫЕ СМЕСИ В ТЕХНОЛОГИИ ЗЕРНОВОГО ХЛЕБА
ОВ МАКАРОВА, АС ИВАНОВА, НЮ СОКОЛОВА
ЗЕРНОВІ ПРОДУКТИ І КОМБІКОРМИ 64 (4), 2016
92016
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, НЮ Соколова
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
92015
Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012
82012
Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба
ТЕ Лебеденко, ЕН Кананыхина, НЮ Соколова, МД Мисержи
Зернові продукти і комбікорми, 23-28, 2011
82011
Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ТЗ Ткаченко, НЮ Соколова
Наукові праці ОНАХТ 1 (38), 248-253, 2010
82010
Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба
ТЄ Лебеденко, ОМ Кананихіна, НЮ Соколова
Наукові праці ОНАХТ 1 (36), 225-228, 2009
72009
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПЕКТИНОВМІСНОЇ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ У ХЛІБОПЕЧЕННІ
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова, ГМ Гардаушенко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
62014
Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
62014
Optimization of bread quality with quinoa flour of different particle size and degree of wheat flour replacement
MA Kurek, N Sokolova
Food Science and Technology 40, 307-314, 2019
52019
Вплив порошку топінамбура на якість хлібобулочних виробів
ГВ Коркач, ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 137-140, 2009
52009
Biotechnological aspects of preparing hops yeasts
T Lebedenko, E Kananykhina, N Sokolova
Тезисы докладов 3-й украинско-польской Вейгелевской международной …, 2009
4*2009
Аналіз проблем хлібопекарської галузі, стан ринку та актуальні шляхи розширення асортименту
НЮ Соколова, ОМ Котузаки, ЛГ Пожиткова
Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (3), 20-24, 2018
32018
Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
ТЄ Лебеденко, ОМ Кананихіна, НЮ Соколова
Наукові праці ОНАХТ 1 (44), 122-128, 2013
32013
Перспективи виробництва національних хлібобулочних виробів в умовах хлібозаводів та пекарень
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, НЮ Соколова, МД Місержи, ...
Харчова наука і технологія, 17-23, 2011
32011
Использование хмелевих экстрактов для стабилизации качества и повышения эффективности концентрированной молочнокислой закваски
ТЕ Лебеденко, КЕ Николаевна, НЮ Соколова
Матер. IX Международной научно-практической конференции студентов и …, 2011
32011
Полифункциональное использование хмеля в хлебопечении
ТЕ Лебеденко, НЮ Соколова
Пищевая промышленность: наука и технология, 40-50, 2014
22014
Використання хмелю у хлібопекарному виробництві. Технологічні та медико-біологічні аспекти
ТЕ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевникова
Харчова наука і технологія, 24-30, 2014
22014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20