Подписаться
Natalia Sokolova
Natalia Sokolova
Odessa National Academy of Food Technologies
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія хлібопекарського виробництва
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
Освіта України, 2014
252014
Современные подходы к выбору способа приготовления пшеничного хлеба
ТЕ Лебеденко, АЯ Каминский, РП Щелакова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 46-52, 2010
172010
Optimization of bread quality with quinoa flour of different particle size and degree of wheat flour replacement
MA Kurek, N Sokolova
Food Science and Technology 40, 307-314, 2019
142019
Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции
ТЕ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевникова
Зерновые продукты и комбикорма 1 (58), 2015
142015
ТРЕХКОМПОНЕНТНЫЕ СМЕСИ В ТЕХНОЛОГИИ ЗЕРНОВОГО ХЛЕБА
ОВ МАКАРОВА, АС ИВАНОВА, НЮ СОКОЛОВА
ЗЕРНОВІ ПРОДУКТИ І КОМБІКОРМИ 64 (4), 2016
92016
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 25-34, 2015
92015
Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012
92012
Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба
ТЕ Лебеденко, ЕН Кананыхина, НЮ Соколова, МД Мисержи
Зернові продукти і комбікорми, 23-28, 2011
92011
Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ТЗ Ткаченко, НЮ Соколова
Наукові праці ОНАХТ 1 (38), 248-253, 2010
82010
Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба
ТЄ Лебеденко, ОМ Кананихіна, НЮ Соколова
Наукові праці ОНАХТ 1 (36), 225-228, 2009
82009
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПЕКТИНОВМІСНОЇ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ У ХЛІБОПЕЧЕННІ
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова, ГМ Гардаушенко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
72014
Вплив порошку топінамбура на якість хлібобулочних виробів
ГВ Коркач, ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 137-140, 2009
72009
Аналіз проблем хлібопекарської галузі, стан ринку та актуальні шляхи розширення асортименту
НЮ Соколова, ОМ Котузаки, ЛГ Пожиткова
Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (3), 20-24, 2018
52018
Технологiя хлiбопекарського виробництва. Практикум: навч. пос
ТЕ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
52014
Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
42014
Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
ТЄ Лебеденко, ОМ Кананихіна, НЮ Соколова
Наукові праці ОНАХТ 1 (44), 122-128, 2013
42013
Возрождение забытых технологий хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ЕН Кананыхина, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 28-33, 2010
4*2010
Перспективи виробництва національних хлібобулочних виробів в умовах хлібозаводів та пекарень
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, НЮ Соколова, МД Місержи, ...
Харчова наука і технологія, 17-23, 2011
32011
Использование хмелевих экстрактов для стабилизации качества и повышения эффективности концентрированной молочнокислой закваски
ТЕ Лебеденко, КЕ Николаевна, НЮ Соколова
Матер. IX Международной научно-практической конференции студентов и …, 2011
32011
Влияние хмелевых экстрактов на окислительные изменения липидов сухарных изделий в процессе хранения
ТЕ Лебеденко, КЕ Николаевна, НЮ Соколова
Науч. конф. с межд. участием «Хранителна наука, техника и технологии 2011 …, 2011
32011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20