Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 6642 | 3894 |
h-індекс | 45 | 29 |
i10-індекс | 135 | 105 |
Доступні для всіх
Переглянути всі33 статті
18 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Inger-Lise SteffensenSenior Scientist, Norwegian Institute of Public HealthПідтверджена електронна адреса в fhi.no
- Jose Manuel Barat BavieraUniversitat Politècnica de ValènciaПідтверджена електронна адреса в tal.upv.es
- Pier Sandro CocconcelliUniversità Cattolica del Sacro CuoreПідтверджена електронна адреса в unicatt.it
- Paul A. FowlerUniversity of AberdeenПідтверджена електронна адреса в abdn.ac.uk
- Martin RühlJustus Liebig University GiessenПідтверджена електронна адреса в uni-giessen.de
- Beat J. BrüschweilerDr. sc. nat. ETH, ERT, Food toxicologist, Federal Food Safety and Veterinary OfficeПідтверджена електронна адреса в blv.admin.ch
- Sirpa KärenlampiUniversity of Eastern Finland, Department of Environmental and Biological SciencesПідтверджена електронна адреса в uef.fi
- Denise K. GeßnerInstitute of Animal Nutrition and Nutrition Physiology, Justus-Liebig-University GiessenПідтверджена електронна адреса в ernaehrung.uni-giessen.de
- Robert RingseisInstitute of Animal Nutrition and Nutrition Physiology, Justus-Liebig-University GiessenПідтверджена електронна адреса в ernaehrung.uni-giessen.de
- Klaus EderProfessor für TierernährungПідтверджена електронна адреса в ernaehrung.uni-giessen.de
- Professor Dr.-Ing. Peter CzermakProfessor of Bioprocess/Biochemical Engineering, University of Applied Sciences MittelhessenПідтверджена електронна адреса в lse.thm.de
- Sandra RainieriScientific Officer, Food Ingredients and Packaging Unit, EFSAПідтверджена електронна адреса в efsa.europa.eu
- Garima MaheshwariRheinische Friedrich-Wilhelms-Universität BonnПідтверджена електронна адреса в uni-bonn.de
- Martin GandGroup leader Justus Liebig UniversityПідтверджена електронна адреса в lcb.chemie.uni-giessen.de
- Yanyan ZhangDepartment of Flavor Chemistry, University of HohenheimПідтверджена електронна адреса в uni-hohenheim.de
- Wendell AlbuquerquePhD - Food Chemistry and Biotechnology - JLU GiessenПідтверджена електронна адреса в lcb.chemie.uni-giessen.de
- Stefan RateringResearch assistantПідтверджена електронна адреса в umwelt.uni-giessen.de
- Christiane LiersJuniorprofessorin für Bioanorganische ChemieПідтверджена електронна адреса в tu-dresden.de
- Gerhard SchembeckerTU Dortmund UniversityПідтверджена електронна адреса в tu-dortmund.de
- Dr. Sven Krügener, MBAProBioGen AGПідтверджена електронна адреса в arcor.de
Підписатись
Holger Zorn
Professor in Food Chemistry, Justus Liebig University Giessen
Підтверджена електронна адреса в uni-giessen.de - Домашня сторінка