Kateryna Kostetska; Катерина Костецька.Scopus Author ID: 57192088298; Researcher ID: M-7359-2019
Kateryna Kostetska; Катерина Костецька.Scopus Author ID: 57192088298; Researcher ID: M-7359-2019
Уманський національний університет садівництва; Uman National University of Horticulture
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua
НазваПосиланняРік
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58
НМ Осокіна, КВ Костецька, ЯВ Євчук
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 37-43, 2014
42014
Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна пшениці озимої та ярого тритикале
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Уманського національного університету садівництва, 106-111, 2012
42012
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна озимої пшениці та ярих тритикале і ячменю
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2012
42012
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи
ЕВ Осокина, Нина Максимовна, Костецкая
Продовольча індустрія АПК, 2014
32014
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи
Н Осокіна, К Костецька
Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2014
32014
Порiвняльна оцiнка круп'яних властивостей зерна озимої пшеницi та ярих тритикале i ячменю
НМ Осокiна, КВ Костецька, ОП Герасимчук
Збiрник наукових праць Уманського нацiонального унiверситету садiвництва. 77 …, 2012
32012
Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна озимої пшениці та ярого тритикале
КВ Костецька
Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених.–Части-на 1 …, 2012
32012
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
22017
PHYSICAL AND MECHANICAL PROPERTIES AND QUALITY INDICATOR OF WHEAT.
K Kostetska, Y Yevchuk
Carpathian Journal of Food Science & Technology 8 (2), 2016
22016
Технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників
Н Осокіна, І Мостов’як, О Герасимчук, В Любич, К Костецька, ...
Київ: ТОВ «СІК ГРУП УКРАЇНА», 2016
22016
Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп'яного виробництва
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2015
22015
Сравнительная оценка крупяных свойств зерна ярых пшеницы, тритикале и ячменя
НМ Осокина, КВ Костецкая
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2014
22014
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Уманського національного університету садівництва, 78-83, 2014
22014
Фізичні та теплофізичні властивості плодових овочів залежно від сорту та ступеня стиглості
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 38-43, 2013
22013
Comparative evaluation of technological properties of grain of winter wheat and spring triticale Proc. 10th Int. Symp Part 1 “National Conference of Young Scientists 2012”
KV Kostetska
Uman, 2012
22012
РОЗРОБЛЕННЯ РЕЦЕПТІВ КОМБІКОРМІВ
МІГ ІФ Улянич, КВ Костецька
Збірник Уманського НУС, 121-129, 2017
1*2017
Оцінювання мікробіологічного стану кормових сумішей у процесі їхнього зберігання
ІФ Улянич, КВ Костецька, МІ Голубєв
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2017
12017
Технологічна оцінка зерна сортів ячменю, пшениці та тритикале для круп’яного виробництва
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2016
12016
Порівняльна оцінка зерна ярих та озимих сортів пшениці і тритикале ярого як сировини для виготовлення хліба
НМ Осокіна, КВ Костецька
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 188-196, 2016
12016
Пряносмакова сировина як джерело ароматичних речовин для консервування
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Агрономія і …, 2014
12014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20