Kateryna Kostetska; Катерина Костецька.Scopus Author ID: 57192088298; Researcher ID: M-7359-2019
Kateryna Kostetska; Катерина Костецька.Scopus Author ID: 57192088298; Researcher ID: M-7359-2019
Уманський національний університет садівництва; Uman National University of Horticulture
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
PHYSICAL AND MECHANICAL PROPERTIES AND QUALITY INDICATOR OF WHEAT.
K Kostetska, Y Yevchuk
Carpathian Journal of Food Science & Technology 8 (2), 2016
112016
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
92017
Formation of Frozen Blackcurrant Fruits Quality
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk
Annual Research & Review in Biology, 97-112, 2020
62020
Growth and yield of spinach depending on absorbents’ action
O Ulianych, K Kostetska, N Vorobiova, S Shchetyna, G Slobodyanyk, ...
62020
Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, О Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (Issue 11 (88)), 16–22, 2017
62017
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи
ЕВ Осокина, Нина Максимовна, Костецкая
Продовольча індустрія АПК, 2014
52014
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи
Н Осокіна, К Костецька
Продовольча індустрія АПК, 25-29, 2014
52014
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Уманського національного університету садівництва, 78-83, 2014
52014
Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58
НМ Осокіна, КВ Костецька, ЯВ Євчук
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 37-43, 2014
52014
Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна пшениці озимої та ярого тритикале
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вісник Уманського національного університету садівництва, 106-111, 2012
52012
Ascorbic acid in black currant fruits
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk
Collected Works of Uman National University of Horticulture 1 (97), 82-91, 2020
42020
Технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників
Н Осокіна, І Мостов’як, О Герасимчук, В Любич, К Костецька, ...
Київ: ТОВ «СІК ГРУП УКРАЇНА», 2016
42016
Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп'яного виробництва
НМ Осокіна, КВ Костецька
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2015
42015
Фізичні та теплофізичні властивості плодових овочів залежно від сорту та ступеня стиглості
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 38-43, 2013
42013
Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна озимої пшениці та ярих тритикале і ячменю
НМ Осокіна, КВ Костецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2012
42012
Objective organoleptic, structural-and-mechanical parameters of vegetables depending on their degree of ripeness
K Kostetska, N Osokina, H Gerasymchuk, O Nakloka
32019
Physical and mechanical properties and quality indicator of triticale grain
KV Kostetska
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Агрономія і …, 2016
32016
Physical and mechanical properties and quality indicator of corn
NM Osokina, KV Kostetska, OP Gerasymchuk, YV Yevchuk
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 96-103, 2016
32016
Technological properties of corn grain of the ДКS4685 Ч1390 variety
NM Osokina, KV Kostetska
Visnyk Umanskoho natsionalnoho universitetu sadivnytstva 1 (2), 96, 2013
32013
Порiвняльна оцiнка технологiчних властивостей зерна озимої пшеницi та ярого тритикале
КВ Костецька
Матерiали Всеукраїнської наукової конференцiї молодих учених, 192, 2012
32012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20