Організація ресторанного господарства за кордоном: навч. посіб ОЮ Завадинська, ТЄ Литвиненко К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 | 35 | 2003 |
Інноваційні технології господарювання в ресторанному бізнесі ОЮ Завадинська Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 93-102, 2018 | 25 | 2018 |
Сучасні тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства ОЮ Завадинська, АА Кінчур, ЄВ Деревицький Підприємництво і торгівля, 54-59, 2019 | 16 | 2019 |
Інноваційні маркетингові методики підвищення лояльності споживачів послуг сфери ресторанного бізнесу ОЮ Завадинська Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія …, 2018 | 16 | 2018 |
Технологія борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення ОЮ Завадинська Traektoriâ Nauki= Path of Science 2 (4), 3.1-3.5, 2016 | 7 | 2016 |
Організація ресторанного харчування за кордоном: навч. посібник ОЮ Завадинська, ТЄ Литвиненко ОЮ Завадинська, ТЄ Литвиненко–К.: КНТЕУ, 2003 | 6 | 2003 |
Стратегії інноваційного розвитку підприємств ресторанного бізнесу ОЮ Завадинська, ВА Русавська Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки …, 2018 | 5 | 2018 |
Current problems, drivers and dominants of the service economy. O Rusavska, V., Batchenko, L., Honchar, L., Zavadynska, O., Tanasiichuk Journal of management Information and Decision Sciences, 1-9, 2021 | 3* | 2021 |
Stratehii innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstv restorannoho biznesu [Strategies of innovative development of restaurant business enterprises] OY Zavadynska, VA Rusavska Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. Ekonomichni nauky, 94-98, 2018 | 3 | 2018 |
Innovatsiini marketynhovi metodyky pidvyshchennia loialnosti spozhyvachiv posluh sfery restorannoho biznesu [Innovative marketing methods for increasing the customers’ loyalty … OY Zavadynska Visnyk Kyivskoho natsionalnoho universytetu kultury i mystetstv. Seriia …, 2018 | 3 | 2018 |
Tekhnolohiia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ozdorovchoho pryznachennia [Flour confectionery technology for health purposes] OY Zavadynska Traektoryia nauky www. pathofscience. org. Эlektronnyi nauchnyi zhurnal, 3.1-3.5, 2016 | 3 | 2016 |
Сучасний стан якості дитячого харчування ОЮ Завадинська Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах–К, 2004 | 3 | 2004 |
Застосування інноваційних процесів у господарській діяльності закладів ресторанного господарства ОЮ Завадинська ТОМ, 38, 2016 | 2 | 2016 |
Технологія шоколадних кексів з використанням фруктози та порошку з керобу ОЮ Завадинська, АО Медведєва, ВС Михайлик Сборник научных трудов SWorld 11 (1), 3-8, 2014 | 2 | 2014 |
Global trends in the development of business services and their efficiency level L Honchar METHODS, 2023 | 1 | 2023 |
Пошук нових шляхів комунікації з клієнтами як один із ключових напрямів роботи для ресторанного бізнесу ОЮ Завадинська Підприємництво і торгівля, 115-119, 2018 | 1 | 2018 |
Аналіз світового досвіду управління закладами ресторанної галузі ОЮ Завадинська, РВ Дьяченко Стратегія розвитку України, 67-70, 2018 | 1 | 2018 |
Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України М Пересічний, О Завадинська, Н Зубар Товари і ринки, 35-39, 2008 | 1 | 2008 |
ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ ФОРМАТУ FOOD COURT В ТОРГОВЕЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ В Русавська, О Завадинська, І Голубець Економіка та суспільство, 2023 | | 2023 |
Research of Innovative Solutions for Updating Existing Business Models and Modern Service Technologies in Restaurant Business О Завадинська, Г Ніколайко, М Огороднік Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (2), 229-238, 2022 | | 2022 |