Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи Т Князєва, ОВ Полоус, АВ Шевченко, ГА Радченко, ІГ Михальченко Національний авіаційний університет, 2022 | 16 | 2022 |
Розробка новітніх технологій виробів з борошна із заданими властивостями: монографія ОО Сімакова, РП Никифоров Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2018 | 14 | 2018 |
Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakovа EEJET. Technology and equipment of food production 2 (№10 (86), 2017), 25-31, 2017 | 14 | 2017 |
Rozrobka novitnikh tekhnolohii vyrobiv z boroshna s zadanymy vlastyvostiamy [Development of the newest technologies of products from flour with the set properties] OO Simakova, RP Nykyforov Kryvyi Rih, DonNUET Publ, 2018 | 13 | 2018 |
The study of influence of aronia additives on functional-technological properties of wheat flour Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakova EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2017 | 12 | 2017 |
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини РП Никифоров Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2010 | 12 | 2010 |
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореферат РП Никифоров | 12 | 2009 |
Pre-activation optimization of the yeast СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева Technology audit and production reserves 5 (4), 29-35, 2015 | 10 | 2015 |
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини: монографія ВА Гніцевич, РП Никифоров, НА Федотова, НВ Кравченко Донецьк. ДонНУЕТ, 336-345, 2014 | 10 | 2014 |
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015 | 9 | 2015 |
Study of the protein-carbohydrate mix effect on the technological properties of short yeast-leavened dough A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, Y Korenets Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 24-32, 2016 | 8 | 2016 |
Розробка технології прісного листкового напівфабрикату на основі молочної сироватки РП Никифоров, ОВ Сабіров Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (23)), 37-41, 2015 | 8 | 2015 |
Survey of characteristics of dairyprotein concentrates in the lowtemperature storage process V Gnytsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 16-21, 2018 | 7 | 2018 |
Study of rheology of yeast dough with protein-carbohydrate additive S Popova, A Slashcheva, R Nykyforov, Y Korenets EUREKA: Life Sciences, 37-44, 2016 | 7 | 2016 |
Rationale for the use of protein-carbohydrate mix in the technology of disperse products A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, K Yu Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 64-71, 2016 | 7 | 2016 |
Організація ресторанного господарства (Блок 1): навчальний посібник ІА Назаренко, РП Никифоров, НВ Лохман Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2017 | 5 | 2017 |
Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp G Deynichenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, T Kolisnichenko, ... ЧП «Технологический Центр», 2018 | 4 | 2018 |
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 10-14, 2015 | 4 | 2015 |
Обґрунтування та дослідження умов отримання білково-вуглеводного напівфабрикату на основі білків знежиреного молока та дикорослих ягід для збитих десертних страв РП Никифоров Вісник ДонНУЕТ. Серія: Технічні науки 1 (41), 244-249, 2009 | 4 | 2009 |
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process V Gnitsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko EUREKA: Life Sciences, 10-17, 2018 | 3 | 2018 |