Никифоров Радіон Петрович / R. Nykyforov / Нікіфоров Р.П. / Radion Nykyforov
Никифоров Радіон Петрович / R. Nykyforov / Нікіфоров Р.П. / Radion Nykyforov
Кафедра технології в ресторанному господарстві та готельно
Подтвержден адрес электронной почты в домене donnuet.edu.ua - Главная страница
НазваниеПроцитированоГод
Pre-activation optimization of the yeast
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Technology audit and production reserves 5 (4 (25)), 29-35, 2015
92015
The study of influence of aronia additives on functional-technological properties of wheat flour
Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakova
EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2017
62017
Розробка технології прісного листкового напівфабрикату на основі молочної сироватки
РП Никифоров, ОВ Сабіров
Технологический аудит и резервы производства, 37-41, 2015
52015
Оптимізація процессу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Technology audit and production reserves, 29-35, 2015
52015
Study of the protein-carbohydrate mix effect on the technological properties of short yeast-leavened dough
A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, Y Korenets
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11 (80)), 24-32, 2016
42016
Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough
Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakovа
EEJET. Technology and equipment of food production 2 (№10 (86), 2017), 25-31, 2017
32017
Study of rheology of yeast dough with protein-carbohydrate additive
S Popova, A Slashcheva, R Nykyforov, Y Korenets
EUREKA: Life Sciences, 37-44, 2016
32016
Process design of unfermented puff semi-finished products based on milk whey
РП Никифоров, ОВ Сабіров
Technology audit and production reserves 3 (3 (23)), 37-41, 2015
32015
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
РП Никифоров
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2010
32010
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореферат
РП Никифоров
32009
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process
V Gnitsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
EUREKA: Life Sciences, 10-17, 2018
22018
Survey of characteristics of dairyprotein concentrates in the lowtemperature storage process
V Gnytsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 16-21, 2018
22018
Обґрунтування технології емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату
РП Никифоров, ВА Гніцевич
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 15-19, 2015
22015
Обоснование способа получения полуфабриката на основе белков обезжиренного молока с повышенными поверхностно-активными свойствами
РП Никифоров, АФ Коршунова
Сборник научных трудов Sworld «Современные проблемы и пути их решения в …, 2012
22012
Обґрунтування та дослідження умов отримання білково-вуглеводного напівфабрикату на основі білків знежиреного молока та дикорослих ягід для збитих десертних страв
РП Никифоров
Вісник ДонНУЕТ. Серія: Технічні науки, 41, 2009
22009
Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp
G Deynichenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, T Kolisnichenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 15-20, 2018
12018
Исследование характеристик молочно-белковых концентратов в процессе низкотемпературного хранения
V Gnytsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (11), 16-21, 2018
12018
Rationale for the use of protein-carbohydrate mix in the technology of disperse products
A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, Y Korenets
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 64-71, 2016
12016
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров
Східно-Європейський журнал передових технологій 3 (10 (75)), 10-14, 2015
12015
Determination of the effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products
R Nykyforov, Y Korenets, N Frolova, O Kuzmin
Ukrainian food journal, 584-596, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20