Подписаться
Никифоров Радіон Петрович
Никифоров Радіон Петрович
Другие именаRadion Nykyforov, R. Nykyforov, Нікіфоров Р.П.
Кафедра технології в ресторанному господарстві та готельно
Подтвержден адрес электронной почты в домене donnuet.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи
Т Князєва, ОВ Полоус, АВ Шевченко, ГА Радченко, ІГ Михальченко
Національний авіаційний університет, 2022
162022
Розробка новітніх технологій виробів з борошна із заданими властивостями: монографія
ОО Сімакова, РП Никифоров
Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2018
142018
Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough
Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakovа
EEJET. Technology and equipment of food production 2 (№10 (86), 2017), 25-31, 2017
142017
Rozrobka novitnikh tekhnolohii vyrobiv z boroshna s zadanymy vlastyvostiamy [Development of the newest technologies of products from flour with the set properties]
OO Simakova, RP Nykyforov
Kryvyi Rih, DonNUET Publ, 2018
132018
The study of influence of aronia additives on functional-technological properties of wheat flour
Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakova
EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2017
122017
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
РП Никифоров
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2010
122010
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореферат
РП Никифоров
122009
Pre-activation optimization of the yeast
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Technology audit and production reserves 5 (4), 29-35, 2015
102015
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини: монографія
ВА Гніцевич, РП Никифоров, НА Федотова, НВ Кравченко
Донецьк. ДонНУЕТ, 336-345, 2014
102014
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015
92015
Study of the protein-carbohydrate mix effect on the technological properties of short yeast-leavened dough
A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, Y Korenets
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 24-32, 2016
82016
Розробка технології прісного листкового напівфабрикату на основі молочної сироватки
РП Никифоров, ОВ Сабіров
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (23)), 37-41, 2015
82015
Survey of characteristics of dairyprotein concentrates in the lowtemperature storage process
V Gnytsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 16-21, 2018
72018
Study of rheology of yeast dough with protein-carbohydrate additive
S Popova, A Slashcheva, R Nykyforov, Y Korenets
EUREKA: Life Sciences, 37-44, 2016
72016
Rationale for the use of protein-carbohydrate mix in the technology of disperse products
A Slashcheva, R Nykyforov, S Popova, K Yu
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 64-71, 2016
72016
Організація ресторанного господарства (Блок 1): навчальний посібник
ІА Назаренко, РП Никифоров, НВ Лохман
Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2017
52017
Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp
G Deynichenko, V Guzenko, D Dmytrevskyi, V Chervonyi, T Kolisnichenko, ...
ЧП «Технологический Центр», 2018
42018
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 10-14, 2015
42015
Обґрунтування та дослідження умов отримання білково-вуглеводного напівфабрикату на основі білків знежиреного молока та дикорослих ягід для збитих десертних страв
РП Никифоров
Вісник ДонНУЕТ. Серія: Технічні науки 1 (41), 244-249, 2009
42009
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process
V Gnitsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
EUREKA: Life Sciences, 10-17, 2018
32018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20